- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137125 üzenetére
Ilyen áron maximum noname kínai telefonokba van 6 GB RAM, szóval akkor fel kellene ébredni.
Flexy90:
Mi 8 már Snapdragon 845-ös, persze megértem hogy így sem éri meg. Ahogy fentebb is írtam ennyiért nem fogsz normális készüléket kapni 6 GB RAM-al, vagy lehet akkor viszont szerény SoC lesz benne. Másik hiába kapsz 6 GB RAM-ot, ha az valami DDR 2-3-as noname modul csak. Összességében kellene nézni egy készüléket nem csak egy adott komponensét, ha normális készüléket akarsz 6 Gb RAM-al az nem lesz kevesebb, 100 alatt szerintem nincs (de lehet tévedek, de nem sok lehet), viszont 66-ért egész biztos nem kapsz normálisat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest