Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beneszilo

tag

Sziasztok!

ZUK Z1-em utódját keresem. A készüléket alapvetően szerettem, bár tökéletes ROM-ot soha nem találtam rá, a customokkal mindig volt valami idegesítő bug, a gyári pedig túl zárt, nem testreszabjató.

Oneplus 5T 8/128 verziója 155k körül lenne diákkedvezménnyel, ő az elsődleges kiszemelt, de nyitott vagyok másra is. Bemutatása óta szemeztem a Meizu M6 Note-tal, de kb. lehetetlen beszerezni a global verziót, és úgy döntöttem, inkább több pénzt szánok a vásárlásra, de szolgáljon ki hibátlanul 2 évig hardveresen és szoftveresen is.

Mi A1-et is néztem budget kategóriában, de láttam, hogy a kamera sötétben elég gyenge, és ez a telefon sem mentes bugoktól, idegesítő hibáktól. A Huawei, illetve Honor telefonok nem tetszenek, részben az EMUI miatt. MIUI szintén kizárva.

A kritériumok:

-B20

-Fizikai méretre ne legyen nagyobb, mint a 1+ 5T

-SoT 1 nap alatt 2 simmel, sok mobilnettel legalább 5 óra

-Kamera hozza az árkategória elvárható szintjét, rossz fényviszonyok között se vérezzen el teljesen, ZUK Z1-hez képest legyen előrelépés. Nem akarom A3-ban kinyomtatni a vele készült képeket, de néha normál fotó méretben 1-1 képet, igen, az általános felhasználás kimerül az instagram+facebook+snapchat kombóban.

-Legalább 64GB tárhely

Nagyon megtetszett a 1+ 5T kávamentessége, arcfelismerése, és a dash charge is, de kíváncsi vagyok, Ti mit ajánlanátok. Előre is köszönöm a javaslatokat!

Új hozzászólás Aktív témák