Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
attiati #132368 üzenetére
A drivereknek nincs öze a platform tools adb-fastboot-hoz. A driver az driver, az a készülékhez tartozik, az adb.exe meg a program ami a driveren keresztül kommunikál a készülékkel. Tegnap frissítettem egy tabot, adb sideload parancs kellett hozzá. Ott kiírta, hogy 1.0.x verziós adb kell hozzá, és nekem eggyel kisebb verziós volt. Leszedtem a linkelt legfrissebb adb-t, és azzal felment az ota. Semmi köze nem volt a driverhez, a driver ha jó akkor bármelyik adb-vel elmegy, csak arra kell figyelni, hogy az adb API verziója legalább olyan legyen mint a készüléken levő rendszeré.
Azért írtam a friss adb-t, mert egy friss készüléket említett, ha például 7.1-es droid van rajta, az API level 25, akkor oda legalább olyan adb is kell. Ha neki régebbi van, akkor amiatt lehetnek problémák, és lehet hogy nem is ad megfelelő hibaüzenetet, csak egyszerűen nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest