- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Én nem azt írtam, a saomi nem OTG képes. Azt írtam nem lett kipróbálva mivel ez a képesség minket nem érdekel!!! Tápellátás nélkül mégis hogyan akarsz egy USB eszközt működtetni? Az OTG-nek pont az a lényege, hogy az eszköz(telefon) képes meghajtani és működtetni egy másik eszközt az USB-n keresztül.
Tehát ha nem jön ki "villagy" a telóból nem fog egy egyszerű kártyaolvasó sem működni.
(#127579) Somatom
Neked azért kerestem mert azt írtad "Na, egy ilyen mágneses cucc kéne nekem". Utána leírtam azt is, hogy engem nem érdekel és nem is tesztelem. Csak kerestem neked de többet nem fog előfordulni!
Ugye nem gondolod hogy először veszek egyet és letesztelem neked majd el is küldöm ingyéé vagy még fizetek is hogy elküldhessem? Ez nem milliós cucc.Ha nem próbálod ki honnan tudod, hogy nem működik belelátsz a képen keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előzetes érkezett a Little Nightmares III-hoz
- Béta iOS-t használók topikja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Honda topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest