- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
RVR400 #127526 üzenetére
A Zopo kapcsán igazad van, THL csak haveromnak volt, ezekre annyi rálátásom nincs. És annak ellenére írom, hogy én kifogtam a máig hibátlan „tartalékos" 990-et, aminek még most is szép a (Sharp FHD) kijelzője, a lányomnak vett 920-at és a mostani 999 LH-mat. Akkoriban fel sem fogtam, hogy milyen szerencsém volt velük. Mint kiderült jó néhány vásárlónak sikerült selejteset venni, és a cég többszörösen inkorrekt garancia téren. Amiért nem veszek többet azt Somatom fórumtárs megjegyzése tükrözi. A minőségbiztosítás „ahs" rendszerű. Mi??? Hát „ahogy sikerül"
. Pontosan ez, meg a garanciális hozzáállás miatt (nem beszélve a gyári szoftveres támogatás hiányáról) nem nagy baj, ha az ilyen cégek elsorvadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest