Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
fateless
üzenetére
Vernee boldog eladoja voltam masfel het utan. Csak pár szöszenet. Pozitivuma volt hogy szép. Negativuma volt rengeteg.. amikkel nem tul nagy elvarasaimnak nem tudott eleget tenni. Botrányos üzemidő, gondolom 4x evesen nem nyomkodom annyit mint egy ifjonc de nekem is karcsú volt. Ha 4g wifi kikapcsolod akkor ejszaka csak 30 % veszít az aksija, 4,5 ora uzemidőt el lehetett vele érni, ha kicsit jobban nyomogattam elég volt neki a napi 2x töltés. A köröm nem árt ha le van vágva, rendkívül karcolodik a hátlapja. Gyári fólia szószerint nem ér 1 ft! t sem. Normalis tokot nem kapsz hozza,szaros tpu nincs a kínálatban még az alin sem. Kijelzője pontosan nem tudom mitől megkarcolodott, pedig zokniban tartottam... szerintem egy hajszáltól. Az oldala sérülékeny mint állat, ráesett egy könyvre s a sarkán meglatszódott ?!! A böngészés közben akadozott... soroljam még...az ellenségeimnek szívesen ajánlom de a topiclakóknak semmiképp csak ha szeretik a szar minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Temu
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi