- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Egyébként aki Leagoo Elite 1-en gondolkodik, azoknak írnám, hogy én nagyon nem bántam meg,
A kijelző egyszerűen gyönyörű, többen is amolednek nézték, gyönyörű.
A rendszer nagyon jól optimalizált... nem laggol, nem szaggat, teszi a dolgát, ezzel kapcsolatban én 3 bugot találtam eddig, abból az egyik "valós", az pedig h force close a nova lauchnaer, ha a főgombot hosszan nyomva ugye utoljára használt appokhoz ugrik és ott mégegyszer megnyomom... elég fura.
Az automata fényerő állítás kicsit nekem lassú, a másik h talán kicsit lassú a ujjlenyomatos nyitás is, nem tűnt fel addig amíg tegnap nem hasonlítgattam össze egy Lenovo Zuk Z1-el, nyílván tized mp-ről beszélünk, ha nincs mihez hasonlítani nem veszedészre.
Novemberi szoftverrel jött, decemberben volt két bug javítás, 12.11 és 12.17, most a 12.17 van, a blogjaikban és facebookon is azt hazudják, h lesz még frissítés és az android 6 is megkapja.Hátsó dupla led fényereje átlagos, kamerája háát nekem elég, többen a szokásos kínai fos jelzővel illették.. nappali fénynél elfogadható... a selfie kamera csak napfénynél jó indulattal csinál elfogadhatót, selfie vaku jelzés értékű.
Noti led pulzálós rgb, nappal is jól látható erős a fénye.
Hw gombok megvilágítottak.
Mikrofonja és hangszórója nagyon jó, csengőhangszórója a szokásos kínai nem túl acélos.. de ellehet vele lenni.
Ujjlenyomat érzékelő 10/10 nyit, 1 ujjat elég egyszer, 360 fokban érzékel... teljesen pozitív, negatív h appot nem lehet vele zárni, ott kódot kell megadni.
Belső tárhelyből 25,9 áll rendelkezésre a fájloknak a többi rendszer partíció.
Antennája ott ahol elötte a G4S és ulefone be touch 2 is küzdött a 3g-ért, ott leagoo kimaxolja a 3g, néha bele-bele vált a 4g-be is. (vidék, vas-acél szerkezetes árnyékolt melóhely)
Aksija jól bírja, valós a 2400, nálam átlag 2 óra kijelző idővel, 20-40 perc beszélgetéssel állandó nettel merül le este 21-től másnap 18-ra 40-48% környékére...
Töltője 1 amperes, fizikálisan is annyit vesz fel..Fogása kellemesen, kézbesimül, 1 kézzel is kezelhető, nagyon erős masszív, és valószínűleg valóban fém házas.
Asszem nem maradt ki semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Netfone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest