- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander #116444 üzenetére
Tokeletesen egyetertek amit a kollega leirt, reszemrol is ajanlott kategoria a telefon /leagoo elite 1/
Van par valoszinuleg csak engem idegesito problemam a szoft-al , azert azokat leirom.
A lollipop "szinte" gyari nincs belemokolva igazan , viszont a lollipop-os ertesiteseket sikerult nekik elbuheralni, a zarkepernyon nem a megszokott material ertesitesek jelennek meg hanem ilyen miniaturok , hivas, sms eseten.Az egyel ezelotti firmwaren a bekapcs gomb hosszu nyomasara elojott egy opcio a hangprofilokkal, valamint reboot es off funkciokkal, a legutobbi update-ben viszont valami kenyszert ereztek arra , hogy ezt lecsereljek, es igy csak a reboot es off maradt, nem ertem miert kellett ez?Az ertesito led toltes kozben villog es ezt addig csinalja amig le nem huzzuk a toltorol,ha feltoltott akkor sem all le, valamint ha kozben jon ertesites akkor nem valtozik a szin a beallitott esemeny szinre, amig toltes alatt van.
Ezeken az apro, es valoban szinte lenyegtelen problemakon kivul, teljesen meg vagyok elegedve en is vele.
Talan annyi meg hogy a hatlap konnyen karcolodik, elvileg gg3 de szerintem boven nem az.Az elololap viszont sanszos hogy valoban az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Házi hangfal építés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest