- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy vadi új Lenovo A7000 telcsit, melyről szeretném végérvényesen levakarni a GMAIL alkalmazást, ugyanis ezen a ketyerén a GMAIL-ba lehet csak beállítani a saját POP3 postafiókjaimat is. Ez egyrészt agyrém, másrészt nálam a Telenor a kimenő levelező szerver és így nem mennek el a leveleim. Próbáltam levakarni a GMAIL-t de nem lehet, miután eltávolítottam a frissítéseket és letiltottam nem tudom megnyitni a bejövő leveleimet sem... állandóan a GMAIL-t dobja fel nekem...(a Lenovo A850+-nál akkor volt GMAIL ha letöltöttem és telepítettem, illetve volt külön Lenovo e mail kliens, itt a Lenovo e mail kliens csak a GMAIL-on keresztül működik... ez egy borzalmas nagy baromság!!!
) Azon kívül, hogy másik e mail klienst telepítettek, tehetek e még valamit, hogy kikerüljem a Google xarját??
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest