Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
előre si elnézést ha már megodlott problémára kérdezek rá, rákerestem a fórumban de nem taáltam meg a megodlást.
android 2.2, legfrisebb gmail kliens (5perce frissítve) mit tegyek hogy a névjegyeket, lehetőleg fotókkal, telefonszámmal stb szinkronizálja a gmailben található címjegyzékkel? tudom hogy leehtséges de vmiért nem akar siekrülni.
login, pwd gmailhez beállítva, és 10 contactot szinkronozált is, de nem jöttem még rá miylen elv alapján, sokkal több ismerősmnek van gmailben meg a címe, és van olyan is akit szinronizált akinek pont nincs meg, mégis felvette nevét és telszámát.
köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest