Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
nemishiszed, hogy mennyire igaz.

De, józanul gondolj már bele kicsit, pártatlanul.1, Ha az NNG felteszi a marketra, fizetős letöltésre, ugyanolyan árakon, mint azt most a WinCE alapúakkal teszi, akkor utána nagyonrövid záros határidőn belül megjelenne a feltört verzio ( ahogy ez eddig is volt)
Mondjuk lenne pár letöltés, de lehet, hogy csak párszáz, a többiek meg várnának a diotörőkre.
És akkor ugrott az aranybánya, az NNG-nek.
Tehát nemteszi fel , szerintem.2, ha nemteszi fel, akkor meg ugyanugy jár vele, mint azzal a pár példánnyal, ami kicsit Amigo, kicsit ájgó, amiket valamelyik androidos telefonmellé adtak, eléggé elhamarkodott módon.
Tehát, szerintem nemfog kijönni vele.
hacsak , nem olyan 20 - 30 juró környékén, amennyit adnának érte az emberek, és nem törnék annyira.Pedig én már beszéltem olyan emberrel, aki látott olyan embert, aki hallotta valakitől, hogybizony léteznek tesztverziók ( nevezzük minőségellenőrzésnek, mert ugy előkelőbb)
tehát a kérdésre a válasz : IGAZ.
Aktív témák
- Commodore 64
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest