Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Aktív témák
-
grigo
őstag
Köszönöm a választ és a segítséget. Egész egyszerűen azért kell mennie az origo-nak mert nem tudom a kezdőlapot cserélni. És origo-t szinte soha nem olvasok. Szokások rabja vagyok tudom
Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.
Akkor amúgy maradok az operánál, max gyáriból bankolok majd. Köszi, hogy szóltatok, a sok böngésző tesztnél ezeket valahogy nem írják le, csak hogy ilyen gyors, olyan gyors, ilyen szép olyan szép...
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest