Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.
Aktív témák
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest