Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Tyer
őstag
Ugyanez volt a bajom nekem is...
Go-t megtárgyaltuk, Widget Lockerböl mega kalozzal volt bajom.
Most LockBot-ot használok, ez anynira nem szarozik egyelöre...
Bár egy.két bug-ot már észrevettem, amik miatt régebben egyszer már leszedtem...De köszi a választ.
Bárki, akinek még van tippje, irjon légyszi
-
fatal`
titán
Nekem meg pont a Smart Keyboard jött le a legjobban a QWERTY miatt. Ez az egyetlen, ami tud olyat, hogy hosszú nyomás után rövid nyomásokkal váltsak az ékezetek között. Swiftkey pl. képernyőn nekem jobban tetszik, de qwertyről smsnél nem kezeli a magyar ékezeteket és a képernyőn kell amúgyis tapicskolni.

-
St3ven
addikt
Én a Joestone féle 2.3-at használom a GT540-emen, nem is szórakoztam ilyen SD partícionálással, app2sd-vel és társaival mert csak kiidegelt volna.
A 2.3-om alapból tud SD-re telepíteni, ráadásul a data2system-es verzió 200 mega belső memóriával rendelkezik.
Sokan használnak még CyanogenMod-ot, de gyere a GT540 fórumba, és a szakik felvilágosítanak.
-
Samus
addikt
Megtaláltam amit kerestem. A neve: ALL APPS Organizer. Sajnos csak a fizetős verziója jöhet szóba, mert nincs benne reklám, de pont azt tudja, amit kerestem. Egy kivétellel: nem lehet az ikonok sorrendjét változtatni, viszont nagyon könnyű rendezni, mert egyszerre annyi ikont jelölhetek ki, amennyi jól esik. A kategóriákat sorokba rendezi, fejléccel jelölve, mint az LG Launcher, programok eltávolítása nagyon könnyű, gyors az egész, és átlátható. Nagy nehezen találtam a LauncherPro-hoz gyári Drawer ikont, így beraktam az alkalmazást a dokkra, a "saját" ikonjával (ami csak akkor lenne saját ikon, ha a saját Drawer-je lenne, a LauncherPro választható ikonkészletéből hiányzik a kis négyzetes ikon).
Remek még a programban, hogy nagyon pici, és nincs semmiféle "követelménye", csupán annyi, hogy magától indul a készülékkel együtt.
-
Senhi
aktív tag
A home gombot hosszan nyomva nem taszkmanager jön föl hanem a legutoljára használt programok listája. Amúgy nem szükséges kilépni sehonnan, elég ha nyomsz egy home-ot. Ha a rendszer úgy gondolja, hogy szükséges akkor majd lelövi a háttérben a programot.
Beállítások-> Alkalmazásoknál találsz egy tényleges taszkmanagert (vagy letöltesz egyet). -
Istwan
tag
Az "ö,ü,é, i,"-t tudsz irni...ezeket még engedi a 160-ban. Csak a hosszú ékezeteseknél és az "á" betünél veszi le 70-re.
Ez az anomália, nem készülék, hanem rendszer függö. Már az S60-as telefonoktól egésszen a pda-k ig ez van.
(S40-es telókon vigan irhatsz 160-ban akármilyen ékezetes betüket.)
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze ha gyárihoz ragaszkodsz, akkor ez van... vagy vársz még rá, vagy kuka...
)