Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
pethYeti #26723 üzenetére
Az van, de a hangerőgombbal való léptetést és shakinget nem tudja. Utóbbihoz van app a marketen (fizetős ráadásul), de az is csak bekapcsolt kijelzővel megy, szóval semmit sem ér. Én ezek miatt használom a PlayerPROt.
(#26727) zzz03: Nem tudom mi lehet a hiba oka, én nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy a gyenge hardver? Ha a DSP-t bekapcsolod, akkor nem az android zenelejátszó rutinjait alkalmazza. Esetleg vedd feljebb az audio buffert a beállításokban hátha.
(#26732) zzz03: Ok, ezt csak később olvastam.
(#26741) dokee78: Maestroval nem lehet neten fizetni, sima Visa Electronnal, vagy Mastercarddal pedig bankfüggő. Az OTPnél lehet, a Visaval fizettem is többször, amíg OTP-s voltam. Ezért is lepődtem meg, hogy a CIBnél le van tiltva, de azóta már megkaptam az Internetkártyámat.
(#26742) Attila0313: Class6, mert a felvételhez elég és a kis fájloknál, amiket a programok írkálnak a kártyára, gyorsabb, mint a Class10.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Óvodások homokozója
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő