Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
krisi047
aktív tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de a HTC Sense felületet bármelyik Androidos telefonra, pl. egy SE Ray-re is rá lehet rakni teljes értékűen?
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Egy SE Ray-ben próbálok megoldást találni arra, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév - vezetéknév legyen a sorrend, hanem fordítva, de eddig sikertelenül. Valami ötlet?
-
krisi047
aktív tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.
-
krisi047
aktív tag
Olyan task managert tudtok nekem ajánlani, ami az iOS megoldásához hasonlít? Tehát hosszan nyomva a home gombot nem a legutóbbi alkalmazások jelennek meg, hanem váltani tudok közöttük ill. bezárni őket.
-
krisi047
aktív tag
A Spark launcherre hol lehetne szert tenni? Nincs marketen, ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Olyan billentyűzet appot keresek, amiben lehet növelni az egyes betűgombok méretét, mert a SE Ray-en elég kicsik a virtuális gombok az álló qwerty-n a 3,3 collon. Ugyanakkor a Wave1, ami szintén 3,3 megfelelt nekem, úgyhogy bízok valami szoftveres megoldásban. Tudok ajánlani nekem valamit? Esetleg skin-t valamely ismert apphoz.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de valahogyan rá lehet műteni egy Xperia Ray-re a natúr ICS-et, amit a Galaxy Nexus-on is van?
-
krisi047
aktív tag
Akkor jó, bocsi. És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani?
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy megbízható backup progit, amivel az SMS-ek és a kontaktok fényképekkel együtt lementhetőek egy teljesen gyári, root nélküli Xperia Ray-ről? Akár két külön app is jó, custom ROM-okat szeretnék próbálgatni. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest