Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy megbízható backup progit, amivel az SMS-ek és a kontaktok fényképekkel együtt lementhetőek egy teljesen gyári, root nélküli Xperia Ray-ről? Akár két külön app is jó, custom ROM-okat szeretnék próbálgatni. Köszi előre is.
-
krisi047
senior tag
Akkor jó, bocsi.
És a 2.3 alap felületre sem lehet visszaállítani? -
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de valahogyan rá lehet műteni egy Xperia Ray-re a natúr ICS-et, amit a Galaxy Nexus-on is van?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Olyan billentyűzet appot keresek, amiben lehet növelni az egyes betűgombok méretét, mert a SE Ray-en elég kicsik a virtuális gombok az álló qwerty-n a 3,3 collon. Ugyanakkor a Wave1, ami szintén 3,3 megfelelt nekem, úgyhogy bízok valami szoftveres megoldásban. Tudok ajánlani nekem valamit? Esetleg skin-t valamely ismert apphoz.
-
krisi047
senior tag
A Spark launcherre hol lehetne szert tenni? Nincs marketen, ahogy látom.
-
krisi047
senior tag
Olyan task managert tudtok nekem ajánlani, ami az iOS megoldásához hasonlít? Tehát hosszan nyomva a home gombot nem a legutóbbi alkalmazások jelennek meg, hanem váltani tudok közöttük ill. bezárni őket.
-
krisi047
senior tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.

-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Egy SE Ray-ben próbálok megoldást találni arra, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév - vezetéknév legyen a sorrend, hanem fordítva, de eddig sikertelenül. Valami ötlet?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?

-
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de a HTC Sense felületet bármelyik Androidos telefonra, pl. egy SE Ray-re is rá lehet rakni teljes értékűen?
Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a 2.3