- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
Darahian #21320 üzenetére
Tisztelettel köszi a tanácsokat, tudom, hogy normális módon mik járnak ezzel együtt (angry birds azért csak a legvégső esetben... bár fenn van a telómon.)
Én arra voltam / vagyok kíváncsi, hogy kifejezetten az androidra írt, a marketen található appok közül volt-e már valakinek pozitív / negatív tapasztalata, kipróbálta-e már bármelyiket, segített-e valamit az, hogy látta az egészségének a javulását/romlását, a spórolást, stb.
Tudom, nem vagyunk egyformák, ha valakinek jó/rossz tapasztalata volt valamelyikkel, az nem jelenti azt, hogy másnak ne az ellenkezője jönne be.
Szóval?
-
canniball
nagyúr
válasz
Darahian #11194 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Defy topikot (és annak 1. hsz.-ét)!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest