- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Szerintem nem valószínű, hogy van, habár lehetséges lenne ilyen programot csinálni.
Ezek a caller id programok igazából nem tudják lecserélni, vagy módosítani az alap hívóképernyőt, csupán gyorsan fölérajzolják magukat.
Lehetséges lenne csak nagyobb képet fölé rajzolni az eredetinek. De nincsen egységes alap hívóképernyő, verziók, gyártók, készülékek között vannak különbségek. Lehetetlen a programot előre úgy megcsinálni, hogy mindenféle hívóképernyőre jó legyen.
Így olyan program kellene, ahol te tudod beállítani, hogy konkrétan hol és milyen méretben jelenjen meg a kép.
Ilyennel nem találkoztam még.A BIG! caller id-t be lehet állítani hasonlóra mint az alap hívóképernyő, mondjuk nagyobb testreszabási/témázási lehetőség csak a fizetős verzióban van.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Mesterséges intelligencia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest