Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Szerintem nem valószínű, hogy van, habár lehetséges lenne ilyen programot csinálni.
Ezek a caller id programok igazából nem tudják lecserélni, vagy módosítani az alap hívóképernyőt, csupán gyorsan fölérajzolják magukat.
Lehetséges lenne csak nagyobb képet fölé rajzolni az eredetinek. De nincsen egységes alap hívóképernyő, verziók, gyártók, készülékek között vannak különbségek. Lehetetlen a programot előre úgy megcsinálni, hogy mindenféle hívóképernyőre jó legyen.
Így olyan program kellene, ahol te tudod beállítani, hogy konkrétan hol és milyen méretben jelenjen meg a kép.
Ilyennel nem találkoztam még.A BIG! caller id-t be lehet állítani hasonlóra mint az alap hívóképernyő, mondjuk nagyobb testreszabási/témázási lehetőség csak a fizetős verzióban van.
-
Destr4ct
aktív tag
Big! Caller ID
Habár nálam párszor már rosszalkodott SGS-en. De a fejlesztő írja is, hogy 2.3-as androidra még csak béta.
De sokkal jobb mint a fullscreen caller id.Van olyan is, hogy "HD Caller ID", ezt még nem próbáltam.
-
Destr4ct
aktív tag
Automatizálásra én a Llama-t ajánlanám.
Egész sok mindent tud. Annyit talán nem, mint a tasker, de könnyebb is használni.
Idő, hely (alapból cellainfó, vagy gps), mindenféle feltétel alapján műveletek automatikus végrehajtása, profil váltás, stb.
Ráadásul a legutóbbi frissítés óta van benne magyar nyelv is.Én arra használom, hogy aktuális helytől függően automatikusan váltson a telefon hangprofilt (látható celláktól függően, mert a GPS sokat eszik)
Régebben próbáltam ezt Taskerrel megoldani, de ott kézzel, egyenként kellett volna a cella azonosítókat bevinni a feltételbe, nem tudom azóta ezen a téren van-e változás benne.
Azt sem tudom más alkalmazások (pl AutomateIt) ezt megoldják-e valahogyan, vagy van-e lehetőség.Mindenesetre a Llama megoldása erre elég ultimate. Meg lehet neki tanítani az egyes helyeket. Pl létrehozol egy új helyet, azt mondod neki, hogy most itt leszel mondjuk 2 órán keresztül. Akkor ez idő alatt megjegyzi az összes látható cellát.
Lehet definiálni különböző profilokat (cseng. hangerő, rezgés stb, minden ami egy profilban szokott lenni)
Aztán létre kell hozni egy eseményt, amiben feltételként hozzáadod az új helyet, műveletként pedig, hogy váltson az általad megadott profilra.Én elsődlegesen erre használom, de univerzális. Sokféle feltétel, és művelet közül lehet választani.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő