Aktív témák

• Necc

addikt

válasz petipetya #19784 üzenetére

Kosz, de sajnos az se az amit kerestem, de ido kozbe feltalaltam a spanyol viaszt: kirakom az altalam hasznalt programok ikonjait az asztalra es rabokok. Ha nem fut elinditja, ha fut ugyis az aktualis allapotahoz visz. :))

----------------------------------------------------

Viszont lenne meg 1 dolog: olyan zenelejatszot es kepnezegetot keresek, ahol kivalasztom a konyvtarat, es abbol tudom lejatszani az adott mediumot (olyasmit mint pl. a PC-s winamp, ahol megfogom a konyvtarat, drag&droppal bedobom a playlistben es elkezdi jatszani a mappaban es almappaban talalhato osszes zenet).
    Sajnos ez a "x@rjuk az osszes zenet/kepet/videot egybe ami a telefonon barhol talalhato" mentalitas azota nem tetszik, miota bevezettek, es a kitalalojat fa testapoloval 'apolnam' minden aldott nap :(((

Talaltam ilyen zenelejatszot, viszont a programozoja a legnagyobb idiota a vilagon, ugyanis kozonseges, normal prioritasu app-kent kezeli a rendszer, es ha kb. 5 percnel tovabb van a hatterben, vagy ha eppen vege van a zeneleszamnak, akkor a rendszer automatikusan bezarja. :((

Aktív témák

Hirdetés