- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
"Nekem spec nem a jogi hanem az erkölcsi oldallal van gondom. De én is megpróbálom ezt nem hangoztatni nagyon. De olyan sokan "nyomják ezt a felveszem amit a másik mond" ipart hogy kell."
Nem nagyon tudom mi volt az előzmény, de biztos, hogy sokkal óvatosabban kell majd fogalmazni beszélgetés közben, ha nem akar az ember egy csomó kellemetlenséget. Pl. valakivel vitába kerülök telefonbeszélgetés közben, el hangzik egy-két cikis dolog, amit lehet, hogy egy óra múlva, a megszerkesztett hanganyagot visszahallhat a Faceookon.
Ez már valóban gáz, még ha jogi útra terelik is a dolgot.
Vagy van egy másik valós probléma, nem merek már senkitől kölcsönkérni egy hívásra készüléket, mert lehet, hogy úgy van beállítva, hogy automatikusan felvesz minden beszélgetést.
Át kell majd gondolni mindenkinek a telefonálási szokásait, ha nem akar egy csomó kellemetlenséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest