- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szerintem objektíve kell vizsgálni a dolgot, a szubjektív oldalát meg a user-re bízni.
Nekem pl. sajnos szükségem van rá, mert pont egy leendő bírósági perben kellhetnek majd azok a hangfelvételek, amiket kénytelen vagyok rögzíteni és ebben az esetben hidd el, nem én vagyok az erkölcstelen fél.
Amúgy a másik fél tudja, hogy rögzítem a hívásokat és balhézott is emiatt, sőt, perrel fenyegetett, de tudod hogy van, ne kiabáljon az, aki okot ad erre. A pertől meg a magam fajta nem ijed meg.
Minden esetre én lennék a legboldogabb, ha lecserélhetném a kernelemet a HD2-n egy jobban optimalizált és több CPU governort támogatóra, de a 2WCR kódját még nem sikerült megfelelően hozzáigazítani a libaudio.so-hoz, így marad a mostani egyelőre.
A linuxról meg csak annyit, hogy igazad van, Android mellé az dukálna. Én használok is 3 distro-t belőle, mindet másra és nagyon szeretem is őket.
Kicsit visszahozzák a régi konzolos időket, amikor még minden folyamatról tudtam, hogy mikor, mit csinál, nem úgy mint az "ablakos" rendszerben, ami egyébként szintén jó irányba halad szerintem, még ha néhány alapelvével nem is tudok egyetérteni...
A Gimp-et meg csak úgy ajánlottam, hiszen nem tudom, aggleány milyen oprendszert használ.
(#19727) domerator
Elég az androidban mountolni az SD, akkor az asztali gép úgy sem tud már írni rá. Szóval az USB Storage kikapcsolása teljesen biztonságos. Addig nem is hajtja végre a rendszer, még lemezművelet folyik.
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest