Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Aktív témák
-
-
Hali.
Azt akarom kérdezni, hogy létezik egy olyan alkalmazás Androidra, ami méri a gyorsulásokat? (autó/motornál)
Symbiannal ismerem Racechrono alkalmazást, ami 99% pontossággal méri a gyorusulásokat 0-60, 0-100 , 100-200 stb.. és még rengeteg paramétert elénk tár amit járművünkkel teljesítünk. Ugyanez az alkalmazás WP7 re is létezik (ha jól tudom), de Androidra nem találtam , és arról érdeklődnék ,hogy esetleg létezik e ehhez hasonló program eme nagyszerű operációs rendsszerre

Köszi előre is

-
-
Hali.
Mai nap telepítettem a viber nevű alkalmazást, amit nagyon hasznosnak és pénztárcabarátnak tartok.

Azt viszont nem tudom , vagy csak nekem nem lehet fekvő módban használni az üzenetezést és az egész programot?
-
-
Hali.
Azt kérdezném,hogy Androidos telefon (SGS2) internetjét rá lehet e társítani olyan PC re amin nincs net?Így gyakorlatilag PC n neteznék mobilnettel... ?
Aktív témák
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Foxpost
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest