Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
pontosan, hiszen ezt is írtam és így is gondoltam. Csak szerintem vannak olyanok, akiknek mindegy milyen telefon, ha android akkor rootolni kell

Megértem ezt az álláspontot olyanoknál, akik fejlesztők androidra, vagy más platformra és megszokták a teljes hozzáférést, de szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni, mert akkor még a szoftver erősen bugos rajta,( esetleg pénzt gyűjteni addig is egy másikra) és utána telefont venni. Így megkímélhetjük magunkat rengeteg kellemetlenségtől és sok időt spórolhatunk azzal, hogy nem kell fölöslegesen romokat cserélgetni

Na, de ez már tényleg off. Hagyjuk a témát

Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest