Hirdetés

Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Hát, ha ilyen gáz az új Market akkor én is örülök, hogy nem frissült, remélem nem is fog... :)

Viszont nekem meg a mostani romommal van gondom, bocs, ha már volt téma, de abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e rá mód, hogy egy romtelepítés után az alkalmazásaim ugyanolyan formában megmaradjanak, mint ahogy a régi romban voltak?

Sajnos van olyan gondom a jelenlegi romommal, hogy változó milyen gyakran, de időről időre magától lemegy offline-ba, :( :W (csak egy kb 1.5 hónapja csinálja ezt, eddig semmi ilyen gondja nem volt) és ezért gondolkozom azon, hogy újrarakom, vagy felrakok újabbat, de elég sok appom van már, és ezek újratelepítését mindenképp meg szeretném úszni, és az adataikat is meg szeretném menteni (kiemelten Angry Birds) csak nem tudom, hogy mi erre a legjobb módszer, a telefonszámokat és a naptárbejegyzéseket már rég csak a Google-ba mentem, az sms-ek nem fontosak, és végülis a rendszerbeállítások is megvannak aránylag hamar, de az appokat meg szeretném menteni, nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség, hogy az új rom felrakása után aránylag kevés munkával ugyanaz a környezet fogadjon mint a régi romnál...

Bármilyen infót előre is köszi szépen! :R :R

Aktív témák