- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Hát, ha ilyen gáz az új Market akkor én is örülök, hogy nem frissült, remélem nem is fog...
Viszont nekem meg a mostani romommal van gondom, bocs, ha már volt téma, de abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e rá mód, hogy egy romtelepítés után az alkalmazásaim ugyanolyan formában megmaradjanak, mint ahogy a régi romban voltak?
Sajnos van olyan gondom a jelenlegi romommal, hogy változó milyen gyakran, de időről időre magától lemegy offline-ba,
(csak egy kb 1.5 hónapja csinálja ezt, eddig semmi ilyen gondja nem volt) és ezért gondolkozom azon, hogy újrarakom, vagy felrakok újabbat, de elég sok appom van már, és ezek újratelepítését mindenképp meg szeretném úszni, és az adataikat is meg szeretném menteni (kiemelten Angry Birds) csak nem tudom, hogy mi erre a legjobb módszer, a telefonszámokat és a naptárbejegyzéseket már rég csak a Google-ba mentem, az sms-ek nem fontosak, és végülis a rendszerbeállítások is megvannak aránylag hamar, de az appokat meg szeretném menteni, nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség, hogy az új rom felrakása után aránylag kevés munkával ugyanaz a környezet fogadjon mint a régi romnál...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest