- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Aktív témák
-
Mr X
veterán
Plédául, ha sok olyan appod van, ami fut állandóan, vagy widgetet használ. Mass storage csatlakozáskor a telefon leválasztja a fat partíciót, így az ott levő appok nem működnek. Az ext viszont csatolva marad ilyenkor is.
Hozzáteszem, jelenleg nem használok ext-et, mert egy gyenge minőségű sd kártya miatt már többször jártam úgy, hogy egyszercsak eltűnt a partíció. Most inkább átbütykölöm a romot, berakom a system/app-ba az általam használt appokat, ami meg nem kell, azt kihajítom. Így a számomra teljesen felszerelt rom-hoz telepítés után csak 2-3 appot kell felraknom a data partícióra, azokat is azért, mert valamiért a system/app-ba pakolva nem működnek megfelelően (MoboPlayer, ES Explorer root funkciója).
Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steam topic
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest