- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Sok írni való nincs róla, a telefon összes funkcióját(amit ki lehet kapcsolni) kikapcsolja, van MAX(fizetős) standard és basic szint ami nyilván arra vonatkozik, hogy mennyi mindent kapcsoljon ki, persze külön megadhatjuk az advanced settingsben mi is, hogy mit kapcsoljon ki. A legutóbbi verzióban már időzítő is van, azt még nem próbáltam, de gondolom meg lehet adni, hogy mikor kapcsoljon le vagy be stb.
Igazából arra jó a leginkább, hogy ha kevés már a szufla az akkuban akkor bekapcsolod és úgy telefonálsz, sms-ezel vagy megadod neki, hogy a mobilnetet vagy wifit ne kapcsolja le és úgy használod. Így nyersz időt mert minden mást meg lekapcsolhatsz vele, szerintem nem alkalmas arra, hogy állandóan be legyen kapcsolva, arra inkább a Green Power Premium a jó.
Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest