- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Aktív témák
-
aggleány
addikt
flash-
Ha jól tudom, egyelőre még nincs magyar nyelvű Alarm Clock Xtreme, de kérni fogom a megfelelő topikban, hátha lesz egy áldozatos emberke, aki megcsinálja.
-
válasz
Nova96 #14695 üzenetére
Lehet, hogy csak 1GHz fölött megy (ahogy a leírása is írja). És valószínű készüléktípus szerint ellenőrzi, így a CPU húzás nem segíthet. De ez mind csak egy tipp.
(#14694) gatto_ De ez is csak egy mezei grafikus eq, ami működése miatt vacak minőségű. Egyedül a Neutronnak van paraméteres eq-ja. Igaz, hogy a beállításához kell némi ismeret, de sokkal jobb eq minőséget ad, mint bármelyik grafikus.
-
Rav3n02
senior tag
3G Auto on off progit próbálta már valaki? Egész jó. Be lehet állítani, hogy ha lezárod a "bill"-t akkor lekapcsolja a netet, ha kioldod, visszakapcsolja...Kicsit még bugos néha összekeveri a feladatokat, plusz idegesítő, hogy nem 2g-re csapja vissza hanem megszünteti az adatkapcsolatot
-
Nova96
őstag
ZTE Bladre nem tudom ráerőszakolni a Neutron Music Player valakinek valami ötlet?
-
flash-
veterán
sziasztok
azt szeretrném megkérdezni hogy van e olyan mértékegység átváltó program androidra ami teljesen magyar?tehát amiben a mértékegységek nevei is magyarul vannak?
a másik pedig az alarm clock xtreme lenne hogy van ennek magyar változata?
-
Mendax
tag
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne van-e olyan program amiben be lehet állítani, hogy teljesen blokkolja az internet kapcsolatokat, mint pl windows mobile-on a nodata program?
-
aggleány
addikt
Semmi gond.
Mindössze csak egy kicsit figyelj oda a stílusra, és nézd át a szabályzatot. Pl. ha olyasmit írsz, ami nem tartozik a topikhoz, akkor a szövegdoboz alján tedd a kis pöttyöt az "off topik" mellé, és akkor mindenki láthatja, hogy nem témaba vágó a hsz, és akit csak a szakmai dolgok érdeklnek, az simán átugorhatja a hsz-t olvasás nélkül.
-
seger
addikt
Mindenkitől elnézést. Én sem vagyok tökéletes, ezt nem is mondtam. Már én is írtam ugyanazt, sokan le is szúrtak miatta. Megbántani meg végkép nem akartam senkit.
-
aggleány
addikt
Örülj neki, hogy te tökéletes vagy, és soha nem néztél még el semmit. Ha már kellőképpen boldog vagy, akkor viszont egy kicsit vegyél vissza a felkiáltójelek számából, mert az ilyen helyzetben kiabálásnak számít, és itt nem igazán értékeljük.
Ha pedig kijavítasz valakit, akkor előbb te csináld tökéletesen azt a bizonyos dolgot, addig pedig, amíg nem megy, ne köss bele másokba.
-
dokee78
félisten
válasz
z0d1AK #14658 üzenetére
Előzőbe nem fért bele!
Kaiten Email $4.99
-
supercharley
tag
Nekem is volt problémám a Lookouttal, a magyarított App Protector Pro programra mondta hogy malware. Az általad írt programok közül a Go Launcher Ex-et használom marketről vásároltan, arra nem jelez. Nekem úgy tűnik hogy a maszekban magyarított dolgokkal van baja, de azzal sem minddel.
-
qfm
őstag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresnék, amivel tudok sms, mms, és contact listát folytatólagosan lementeni, és betölteni.
Tehát lesz kb. 8 különböző mentésem amik különböző helyről származnak, és ezeket vissza tudja mindet tölteni egy telefonra úgy hogy mind benne legyen.
Tehát olyan program kellene, amivel ezt a mentést, és visszatöltést is meg tudom csinálni. A mybackup pro-val mikor több mentést akartam egy telefonra visszaállítani, voltak gondok, így jobb megoldást keresnék.
Köszönöm
-
DemonDani
addikt
Mi a leg minimalistább lejátszó aminek van widgetje? 3gomb elég a widgetnek is, UI meg egy lejátszási-listából álljon
szóval 0 legyen a rendszerigénye
-
z0d1AK
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami jó email klienst? A gyári elég gané
-
ntomi0730
senior tag
Nem tudja valaki, hogy mire várható a hivatalos 2.3 sgs-re?
-
Luissimo
veterán
nostehátszóval,
MINDENKINEK jól működik az uj Gémél ??
értesít, jelez, miegymás ?? -
TRob1
veterán
Na mondom, kipróbálom a Lookout-ot (mert ma több helyen is olvastam hogy talál ezt-azt), nálam is talál-e vmi malware-t, erre a telepített 67 app-ból miket talál: Go Launcher Ex, Go Contacts, Go SMS Pro (a kedvenceim, és mind3 magyarítva) Most akkor mi a fcuk van? Kell vele foglalkozni? Ránézne olyan aki használja magyarul hogy nála mi a helyzet? És olyan is aki Marketről szedte? Köszi
-
flash-
veterán
szerintetek melyik androidos zenelejátszónak van a legjobb hangja?
(nem a leghangosabbat keresem hanem ami a legszebben szól) -
scream
veterán
Sziasztok!
Lszi mondjatok egy normális E-book readert ami rendesen kezeli a magyar nyelvű .prc és .rtf fileokat is , nem találok egyet sem
-
RexpecT
addikt
Az lenne a kérdésem, hogyha veszek marketről egy progit, az a google-ös accomhoz tartozólag bármikor ingyen ujratelepíthető(Ha mondjuk netalán garanciáztatni kell a telefont, vagy vesz az ember egy másik androidos készüléket)?
Illetve ha veszek egy progit akkor jogosult leszek a frissítések telepítésére is? -
BalanceR
addikt
Tud mondani valaki egy appot, ami megmondja, hogy a rendszerpartícióim milyen filerendszeren vannak? A marketet áttúrtam, semmi...
Köszi -
llaszlo
veterán
Valami olyan appot keresnék ami lecseréli az alap hívásfogadó képernyőt. Korábban találtam egyet ami nem igazán működött.
Van valami megbízható, jól működő app erre? -
droti25
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot ami megmutatja melyik program használja és szívja le a mobilnetemet?
-
Megtaláltam az egyik, sőt, talán A Legjobb zenelejátszót. Nem csicsáról beszélek, hanem a funkciókról:
* valódi gapless
* crossfeed
* 4 sávos paraméteres eqNeutron MP a neve, 5 napig ingyenes, utána fizetős, 4USD
Az első indításakor a megadott könyvtárakat végigszkenneli, ez nálam 8gb-nyi zenével majd 10 percig tartott, de megéri kivárni.
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan widgetes időjárás programot szeretnék amely tartalmazza ceglédet vagy monort
köszi előre is -
dokee78
félisten
Ha az Appmonster Pro-val kimentek egy appot,
az müködik mindig vagy vannak kivételek?Bármelyik telon működik vagy csak azon amelyiken kimentettem?
-
canniball
nagyúr
-
Luissimo
veterán
kérdésem továbbra is nyitott, válaszra vár.
Gmail uj verzioja (2.3.5) után az uj olvasatlan levélről szóló értesítés csak az értesítési sávon ("redőny") jelenik meg, a kis piros boríték ikonon nem jelenik meg a kis számocska.
Eddig minden frissítés után megjelent, jól működött, most ezzel az ujjal nem.
(pedig be van állítva)Másnál van hasonló tapasztalat ??
(ZTE Blade ) -
róland
veterán
válasz
DemonDani #14598 üzenetére
Úgy is írhattam volna, hogy az akkuja olyan, mint a felső kategóriás telefonoké, azaz naponta tölteni kell. De volt már rá példa, hogy egy nap kétszer kellett töltenem. (Ennek ellenére Endomondo-val, ha nem piszkálja folyton az ember és beállította az "auto pause" funkciót, 4-5 órát simán kibír.
Azt azért érdemse figyelembe venni, hogy nem a processzor, hanem akijelző az egyik legnagyobb fogyasztó. S bizony a Blade 3,5"-os 480*800-as kijelzője összemérhető a jóval drágább készülékekéivel.
Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest