- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
xnace
őstag
válasz
aggleány #14393 üzenetére
Az a Galaxy S kinézetű cucc, ami nem telefon, csak úgy néz ki, és 5"-os kijelzővel van, szerintetek mire jó?
Szerintem konkrétan semmire. Tabletnek nem tablet, telefonnak már tényleg nagy(tipikus fotelágy
), Internetezni még talán jó lenne, de szerintem a kedves Samsung miatt "felhasználói élményről" ez esetben nem szabad beszélni
Ja, és szerintem ez is 480x800-as, és hát ekkora képernyőn az már kicsit kevés... -
fa4hu
őstag
Tudtok olyan karaoke programot android alá, amely le tudja játszani a mid ill. kar kiterjesztésű karaoke fájlokat? Köszi!
-
aggleány
addikt
nonames
Este leírom priviben, ez már nagyon off.
xnace
Nem kell kinevetni a kisebbet. Most összesen kb. 70 film van a telón, de sose lehet tudni, hogy milyenhez támad kedvem. Mese, scifi, romantikus, állatos, akció, vígjáték... Nem tudom, hogy mit nem értesz ezen.
Csak a memóriakártyáról volt szó, azt hittem, hogy a telefon memóriáját jelen esetben nem számítjuk, azon csak a kedvencek vannak aviban.
Szóval akkor még vennem kell egy 2TB-os vincsit is. Hmmm. Drága?
Az a Galaxy S kinézetű cucc, ami nem telefon, csak úgy néz ki, és 5"-os kijelzővel van, szerintetek mire jó?
-
aggleány
addikt
A fene se tudja, hogy milyen volt az eredeti.
Általában az avi, amiről tömörítek, olyan 6-700x3-400-as, de ez változó. Volt már olyan, hogy dvd-ről csináltam.
Sajnos nem tudok nagyobb memóriakártyát venni, mivel egyelőre nincs nagyobb a 32GB-nál.
Már nagyon várom a 64-est.
-
válasz
aggleány #14377 üzenetére
Ha az eredeti tömörített fájl szép képkockákból állt, akkor nem rossz spórolási mód, de ha a konvertálandó film is hagy maga után kivetni valót, akkor nem szerencsés dolog még tovább tömöríteni. Szerintem egy nagyobb memóriakártya jobb megoldás, ill. nem kell egy készüléken videotékát nyitni.
Alsó kategóriás készüléken is jó jöhet, ha egy kisebb bitrátával dolgozunk, nem fog annyira akadozni ill. kisebb az esély, hogy a hang elcsúszik a képtől. -
jegenye77
addikt
ZTE telómba 2gb-os kártya van.Ebből 1gb foglalt.Ezek a navik a térképekkel mekkora helyet foglalnak?
-
aggleány
addikt
Eszméletlen lassan megy a feltöltés, még csak 8%, pedig ennél gyorsabb net nem létezik.
Azt hiszem, mindjárt csinálok egy kisebbet, és azt teszem fel, mert ha a számítástechnikusok ránéznek, akkor kapok a p.fámra.
-
jegenye77
addikt
Nem rég óta van androidos telóm.Azt kérdezném,hogy van rá olyan navigáció,ami nem használ közben netet és ingyenes?Úgy gondolom,hogy a telefonon lenne a térkép és csak a GPS-t használja.
-
aggleány
addikt
Én ilyen bonyolult dolgokat már nem tudok, hogy pixelmicsodázással javítja vagy nem, de szerintem egészen tűrhető a kép. Na jó, azért ha a pici filmet nézem a kijelző közepén, az a legjobb, de van egy olyan verzió, ami nem teljes kijelzőre teszi ki, hanem úgy, hogy körbe a kijelző széle fekete marad, az a legjobb, vagy pedig széthúzza (széltében), és akkor alul-felül marad egy fekete csík.
Tudod, előfordul, hogy az ember lusta felállni a távirányítóért, vagy odamászni a géphez.
Én sem nézek rendszeresen filmet a telefonon, de néha előfordul. Az avi túl sok helyet foglalna, ezért konvertáltam át egy csomó filmet.
Priviben megy a tesztfilm. Ki kér még 240x320-at?
nonames
Neked már mindenképpen megy.
-
xnace
őstag
válasz
aggleány #14374 üzenetére
De ha 240x320-as filmet nézel 480x800-on, azt ugye pixeltöbbszörözéssel nagyítja. Nem lesz pixeles? Az arányok is megmaradnak?
Mondjuk én sose nézek filmet telefonon, arra ott a laptop, vagy az iPad(főleg, hogy pendriveról is tudok vele filmet nézni
), de azért kíváncsi vagyok
-
aggleány
addikt
válasz
nonames #14372 üzenetére
Általában az emberek akkorára szeretnek konvertálni, amekkora a kijelző felbontása. Én a 480x800-on nézem a 240x320-asra konvertált filmet, úgy, hogy a telefonon teljes kijelzőre teszem. Ha gondolod, felteszek Neked egy ilyen filmet valahova, ahonnan le tudod szedni, és próbáld ki, hogy jó-e. Így sokkal több film elfér.
A progi neve Format Factory. Ingyen letölthető, és van benne magyar nyelv is.
kaller1
Format Factory 2?
Mi az a kettő? Egy új verzió?
-
Breki
veterán
Mint már korábban írtam a brut változat nemcsak ennyit tud
idézem:" * Alkalmas az automatikus útvonaltervezésre Magyarországon is. Nem csak megtervezi az utat, hanem perspektivikus nézetben képes a klasszikus autós navigálásra.
* Az SVOX beszélő motorral és a magyar nyelvű női hanggal navigál, felolvassa az utcaneveket is (magyar TTS)." -
válasz
schawo #14360 üzenetére
Valóban, 10 lehet, rosszul emlékeztem. Így még jobb is!
Többen írják, hogy ingyenes módban nem lehet útvonalat tervezni, nem rég kipróbáltam, lehet, gyalogos módban csak töltött, töltött, majd megunva, átállítottam autós üzemmódba egy-két másodperc és megcsinálta az útvonal tervet.
Ki is próbáltam, na csalódás volt részemről, nem figyelmeztet semmire, csak a kis ikon követi a helyzetemet. Az útvonalat meg lehet egy pillanat alatt fordítani, különböző térképnézeti mód van, ill. van egy lista, hogy mikor merre forduljak.
Véleményem szerint ez navigációnak kevés, nincs útvonal újra tervezés, hangos navigáció stb.
Kirándulóknak viszont jól jöhet, ha eltévednek a rengetegbe. -
Taoist
csendes tag
válasz
atillaahun #14361 üzenetére
De tudsz, de csak BKVval, vagy gyalog, az autós valóban nem megy, de a többi gond nélkül működik!
-
Breki
veterán
válasz
atillaahun #14361 üzenetére
az Xda-Developers fejlesztőinek köszönhetően a "brut" változat minden országban, ahol tervezésre alkalmas térképet biztosít a Google, a Navigation funkció is elérhetővé válik
-
naksys
senior tag
Használjátok már az új marketet?
Automatikus frissül a régi verzióról? -
Taoist
csendes tag
Már egy ideje elérhető az offline google maps is...
El kell indítani a masot, aztán a beállításokban labs menüpont>és ott be lehet kapcsolni az SDre tárolást....
Ezután ha hosszan nyomod a térkép egy pontját, felajánlja a letöltést, így lesz egy 16kmes köröd, ami offline is elérhető... -
dokee78
félisten
Olyan Lockscreen progiról tudtok,ahol a képet kell eltolni,mint a Galaxy S2,vagy az Optimus Black-nél?
-
djapor96
senior tag
Tudtok olyan appot, ami a naptár figyelmeztetést kirakja a status barra? Úgy mint az SMS-t is szövegesen.....
-
aggleány
addikt
róland
Bátran, bátran. Szerintem érdemes.
dokee78
Ha pedig csak 240x320-ra konvertálod, akkor majdnem felakkora lesz, mintha 320x480-ra csinálnád meg, és az összes filmnézegető progival ki tudod nagyítani teljes kijelzőre.
-
nonames
tag
a főmenü gombot középen kidobtam a kukába véletlen. Mit tegyek? sd3r-em van
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun #14344 üzenetére
Esetleg ez, de nem próbáltam.
-
porse
őstag
Az mi, hogy feltelepítek valamit, jelen esetben az extended controlst és nem tudom uninstalálni? Feladatkezelőből nem engedni, titaniummal meg ha letörlöm ott marad csak épp kis andorid iconnal és ha rányomok kényszerbezárást ad..
Valaki valami??
-
r4z
nagyúr
válasz
supercharley #14342 üzenetére
Ha több készüléket használsz ugyanazzal az accounttal, és megveszel egy alkalmazást, mindegyiken elérhető lesz, már amelyikkel kompatibilis.
Több Google accountot egy készüléken nem tudsz beállítani, de több email fiókot igen (nem ugyanaz a kettő!).
Winner: Ezt is kipróbálhatod, de csak ha le tudod tiltani a hozzáférését az internethez DroidWall-lal (tehát rootolt készüléked van).
-
sssz
őstag
válasz
supercharley #14342 üzenetére
a pc-n lehetőséged van beállítani a google account-hoz a többfiókos belépést.
én még nem próbáltam.
úgy tudom, hogy egy telefonnál hozzá lehet adni több google accountot is de csak egyet fog szerintem használni "fő"-ként a teló. -
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun #14340 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Telefonbeszélgetést automatikusan rögzítő szoftver kéne.
-
dokee78
félisten
Ha megveszek egy appot,akkor azt csak egyszer kell megvennem?
Hozzárendelik a google acc-omhoz és ha másik telot veszek ugyanugy fel tudom telepíteni akár a frissítéseit is? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #14335 üzenetére
Jah igen, aki még az 1500-at is sokallja trénél 600 forint a legolcsóbb net, túlforgalmazási díj nincs, csak lassítás, de mint említettem elviselhető.
-
atillaahun
veterán
Én XDA-ról leszedett tört Google Navigációt használok magyar hanggal és szatellit térképpel ingyér.
1500-as lebeszélhető előfizetésembe van 50 MB net, viszont a szép benne, ha túllépem is csak annyira korlátoznak le, hogy a Maps még megy. Alap térképpel mindenképpen, szatellit képes tervezést meg 1-2 perc neki betölteni indulás előtt, aztán onnan már tölti akadás nélkül útközben.
-
vlevi
nagyúr
válasz
dokee78 #14326 üzenetére
"Ha net kell hozzá,akkor nem ingyenes!"
Erről már nem a gugli tehet.
Működik, és ingyenes. Azért kerül mégis pénzbe, mert állandó internetkapcsolat kell hozzá. Mondhatnák, hogy dehát a wifi ingyen van. Valóban, csak azzal nem lehet mozogni
De egy próbálokzás már erre is van, a egy ideje már a gugli maps-al is le lehet offline-ba tölteni egyes térképrészleteket. -
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #14327 üzenetére
Ha net kell hozzá,akkor nem ingyenes!
-
VINIKOR
senior tag
Galaxy S-ben a Layar, a Koordináták, a Navigáció és a Helyek programok nem a google maps-ra épülnek? Valaki azt írta, hogy az útvonaltervezés pénzbe kerül. Ez igaz?
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de mióta frissítettem a telefonomon a facebookot azóta sokkal lassabb lett...vagy csak az én telomon lett lassú ?
-
dokee78
félisten
Mivel konvertáltok filmet Droidra?
-
zsolx
tag
Tud valaki olyan progit ami ki illetve bekapcsolja adott időpontban a telót?
-
yozsee11
aktív tag
válasz
flash- #14307 üzenetére
KeepScreen
Megadható benne, hogy melyik programnál ne kapcsoljon ki a képernyő, még fényerőt is lehet állítani, hogy maximumon vagy minimumon legyen. -
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
samsung galaxy ace 2.3.3
ha egy jateknal kikapcsol a kijelzo akkorkidob az asztalra
ez nagyon idegesito tud lenni -
krypton
senior tag
Ingyenes alkalmazások .apk fájljait hogyan tudom letölteni a számítógépre?
-
Taoist
csendes tag
Üdv!
Keresek egy olyan appot, ami az alapértelmezett böngészőt módosítja.
Olyasmi kellene, ami ha wifin van a telefon akkor a gyári böngészőt állítja be alapértelmezettnek, ha pedig 3g-n van a teló, akkor az operát lövi be defaultnak....
Találkozott már valaki ilyen appal?
Iletve kellene valami jóféle FPS, de nem gameloftos...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged