- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
racerx
őstag
Hali
Olyan appot ajánljon nekem valaki, amivel azt az egyszerű dolgot szeretném megvalósítani, hogy minden nap beírom hogy mennyit melóztam, és ezt könnyen, összesítve később elő lehet szedni.
Naptár bejegyzés nem jó, excel szintén. Sőt az is jólenne, ha ezt cloudba , vagy gmailhoz menteni lehetne.Bár most a work time-ra rákeresve meglehetősen sok appot találtam , de hátha vki használ vmi tutit.
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo #10246 üzenetére
Van rá 15 perced, és visszautalják.
JA és ide is:Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak
Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
racerx
őstag
A google checkout hogy működik? Beregeltem, beállítottam a netes vásárlásokhoz használt amex kártyámat (ebay-paypal-on már kipróbált), saját cím és telefonszám.
De a marketen nem tudom használni, mert azt írja ki hogy unusable (angol simmel használva természetesen - root még nincs (market enebler se term.). Küld valami ellenőrző sms-t az aktiváláshoz, vagy leemel egy kis összeget (mint a paypal), és azzal aktivizálja. Vagy nem csinál semmi ilyet? -
racerx
őstag
Van olyan bill zár progi (Symbianra volt), hogy ha tokba, vagy táskába teszem, akkor automatikusan bill zárba teszi, majd ha kivettem akkor kikapcsolja azt, a proxymity szenzort használva?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Borderlands 4
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mini-ITX
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Bestbuy játékok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest