Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz Indiant #173815 üzenetére

Hát ezt rosszul tudod van fiókkezelő. Az enyémben "vendég" néven lehet felvenni új fiókot! DE! azon biztosan nem használod a fő fiókon megvett alkalmazásokat. Soha nem lesz minden fiók "egyenrangú" valamint a telepített alkalmazások terén átjárható. Az ingyenesnél még lehet mert annak nincs semmi jelentősége. De a kifizetett alkalmazásokat csak azzal a fiókkal használhatod amit megvettél. Persze lehet közöttük olyan amit vásárlás után telepíthetsz több az ott meghatározott számú eszközre. De pl a telón biztosan nem lesz ugyanabból 2db. Ezt a rendszer ha jól emlékszem tiltja. Azt hiszem a sima és a pró verziókat sem lehet külön-külön telepíteni. Legalább is amiket én próbáltam ott hibára futott a második telepítés vagy simán felülírta a másikat. Ez még mindig nem egy windows :N ahol lehet több felhasználót is felvenni és mindegyik el van a rendszergazdai fióktól különítve.
    Ne értsd félre nem akarom védeni a kuglit! Én a részemről mindent is tiltok ami vele kapcsolatos és még nem akadályozza a rendszer működést. Azt nem tudom, hogy hány fiókot lehet felvenni egy eszközre de kizárt, hogy végtelen db-ot :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés