Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Sziasztok!
Revanced Extended-el kapcsolatban lenne egy apró kérdésem.
A videók nézése után a vissza gombbal megyek a fő képernyőre, és ilyenkor mindig megmarad a jobb alsó sarokban egy mini lejátszó.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? Végignéztem szinte az összes beállítási lehetőséget, de nem látok olyat, ami erre lenne. Volt egykét minilejátszó beállítási lehetőség, azokat kikapcsoltam, de semmi hatása. -
vlevi
nagyúr
válasz zeon.hu #168721 üzenetére
Természetesen az volt az első, amit kikapcsoltam, de hatástalan
[kép]
Ez szerintem arra lenne, hogy az teló fő képernyőre vissza lépésekor is folytatódjon a lejátszás.
Szerintem ez az egyik leg-értelmetlenebb fícsör. Ha befejezem egy videó nézését, miért gondolja úgy bárki, hogy én azt tovább akarom nézni[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz zeon.hu #168726 üzenetére
Igen, ez lenne az. Lehet, hogy a Google yt appban is ugyanígy működik, nem tudom, évek óta nem láttam, csak a vancedet, és utána a revanced Extended-et.
Tényleg nem látom értelmét annak, hogy, ha megunom a videót, és visszamegyek a vanced főmenübe, akkor tovább mutatja a videót a sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Keresem - Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- 983 Eladó Lenovo loq IPS 144Hz RTX 3050 6GB i5 12450HX/12 GB DDR5 ram Közel 4 év biztosítással
- delock hdd keretek
- Lenovo T460 LAPTOP! FULL HD IPS / Core i5-6300U / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- JBL Flip 4 új akkumulátor Lotusomega részére
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest