Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
lovi27
üzenetére
Ha az FTP plugin-ban törlöm az adatokat és gyorsítótárat akkor törlődik a WAN. De sajnos hiába telepítem fel újra, és hiába hozok létre egy új FTP kapcsolatot, nem tudok beírni semmit mert nem lép be a tulajdonságokba. Szóval nem értem miért én vagyok a hülye ha nem értem a miértjét
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27
üzenetére
Nyitott bootloader, Boot.img-t ROM-bol kiszeded vagy letoltod XDA-n valakitol aki mar kiszedte, keszulekre felmasol, Magisk Manager App megnyit, Install gomb, betallozod, patch-elteted vele, kapott file-t PC-re teszed, onnam fastboot flash boot magiskmanageraltalgeneralt.img modszerrel flasheled, bar nem teljesen ertem amit kerdezel, keszulek nelkul nincs kontextus sem igy a modszer is elterhet. De Magisk Managerbol amig nincs root addig img-t nem tudsz flashelni.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27
üzenetére
Aha, ok, sok sikert a laikusoknak majd a boot img patcheléshez, de főleg azoknak majd akik olyan készüléket használnak amikkel kénytelenek lesznek un. recovery módban használni a Magisk-t mert nincs ramdisk GL;HF Ettől még a Magisk Manager apk NEM root-olja a telefont és CSAK arra való, hogy a Magisk daemon beállításait megadd vele, amit amúgy még csak nem is a Manager apk adatai közt hanem külön egy SQLite file-ban tárol plusz a modulok állapotát se ott határozod igazából meg hanem pl. a megfelelő nevű file létrehozásával a modul könyvtárában.
-
törölt tag
válasz
lovi27
üzenetére
Közben visszakerestem a topikban, és az ezen a linken lévő aio pakkal már megy minden.
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27
üzenetére
Most megint végigjátszottam minden beállítást és a "Haladó" menüpontnál az "örökölt könyvtár" opciót engedélyezve, sikerült a csatlakozás. Azt nem tudom, hogy ez mit csinál (hálózathoz nem értek), de lényeg, hogy több hónap után végre sikerült működésre bírnom. Pedig azt hittem, hogy minden variációt kipróbáltam már.

-
tomy86
addikt
válasz
lovi27
üzenetére
Félreértettél szerintem. Nem arról van szó, hogy a telefonon levő fájlkezelő szerverét használva érem el a telefont (az is működik, de az más téma). A szerver pc-n fut (a win 10 sajátja) és azt gond nélkül elérem a fájlkezelőkből (ftp://192.... címen, név/jelszó párossal), míg a Foldesync ugyanezekkel a beállításokkal eddig soha nem bírt csatlakozni. Biztos user error, ha másnál ez működik, de ez nekem x-akták kategória ezek után.

-
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27
üzenetére
Én is évek óta használom a progit, de most egyszerűen nem értem, hogy miért képtelen csatlakozni. A FolderSync csak "homokórázik" ugyanazokkal a beállításokkal, amivel más programok gond nélkül csatlakoznak. Ötletem sincs, hogy mi a nyűgje, mert a windows ftp és tűzfalbeállítások biztosan jók (különben más progik sem érnék el). A FolderSync ftp beállításai sem tartoznak az atomfizika nehézségi szintjébe, mégsem működik. Smbsync2-t én is próbáltam, de nem igazán tetszett.
-
pc360
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27
üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom az ftp-t. Én sem tudtam erről a lehetőségről a win 10-en belül.
Az smb1 problémáról én is tudtam, és a Solid Explorernél és a médiaboxnál is smb2-t használok, mégsem jutott eszembe hogy ez lehet a gond
Foldersyncet lassan egy éve frissítették, úgyhogy lehet már nem foglalkozik vele a fejlesztő. -
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Köszi! Azt már megtaláltam, meg az egyéni url -t is. De, reklámokat dobál. Most épp azt ajánlgatja, hogy vezessek a Waze -zel és fizessek elő vmi prémiumra, vagy használjam a trial -t. Screenshot. Eltávolítottam, újratelepítettem, működik a rec gombom, tehát biztosan a pro -t használom. Nem ezért fizettem.
-
pc360
addikt
válasz
lovi27
üzenetére
A Play semmiféle garanciát nem jelent a minőségre. Ami egyáltalán nem isnert, és még egy szem hozzászólása sincs, az sokkal nagyobb eséllyel hulladék, vagy egyéb átverés, mint fel nem fedezett kincs. Ez a jelentősdi pedig nem kapcsolódik ide. Régen rossz, ha egy programajánlónak az a vége. Szerintem (is) több értelme van jó és kipróbált programokat ajánlani, mint a full randomot.
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
A pénz az a legkevesebb!
Az EU -s szabály értelmében minden csomagra érvényes a "méltányos használat" időbeni, 50% -os feltétele, ami a legtöbb kamionos számára betarthatatlan. Tehát, a 6 rugós, flottás csomagomat (13GB roaming) ugyanúgy felmondhatják, mint a 20 rugós, közvetlen szolgáltatói, korlátlant. -
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
"a cég arra is biztat minden érintettet, hogy írja meg, alkalmazása szerinte milyen innovatív, a felhasználók számára hasznos módon veszi igénybe a kérdéses szolgáltatásokat."
Ez is szép lesz. Elképzelem a válaszokat. Pl.:
Kedves Google!
Az én alkalmazásom innovatívan lehetővé teszi a felhasználó számára azoknak a funkcióknak (pl. Wifi, mobilnet) az automatizált kapcsolását, amiket Te megtiltottál neki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Ez a HWSW cikk dátuma, de maga az infó már korábban említve lett. Egyébként sztem nem ártana itt egy cikk erről, ami szakértő (programozó) bevonásával elmagyarázná az összefüggéseket, és hogy tulképp miről is szól ez az egész. Tény, hogy van benne rizikófaktor, de pl. keylogger -t sztem nem lehetne vele csinálni, mert kritérium, hogy az érzékelő felületnek (képernyőfedvénynek) legfelül kell lennie. A virt. bill. viszont "felülírja" a képernyőfedvényt, és mindíg legfelül helyezkedik el. A másik lehetőség a kernel szintű monitorozás (getevent, sendevent shellparancsok), de ez mindenképpen root jogot igényel, és még úgy sem egyszerű (pl. azért, mert a getevent hexadecimális értéket ad vissza, a sendevent -nek viszont decimális kell, és a konverzió önmagában kevés, mert a két értékhez tartozó pozíciók nem azonosak). Keylogger -t magába a billentyűzet alkalmazásba a legegyszerűbb beépíteni. Custom billentyűzetet viszont egy egyszerű figyelmeztetés után, símán enged telepíteni a rendszer (a Google). Akkor most hogy is van ez a biztonsági veszélyekkel?
-
air
nagyúr
válasz
lovi27
üzenetére
HWSW kicsit késésben van.
#118258 Somatom. A forrás: Google puts accessibility services app crackdown on hold (for now) 12/07/2017 at 4:00 PM -
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Szerintem meg ne privátozzunk, mert ezek hasznos infók annak, aki szeretné használni ezt a fájlkezelőt. Erre a linkelés módszerre biztos, hogy csak sokára találtam volna rá, pedig nagyon hasznos. Így már tényleg egyre szimpibb. A vágólap pedig azért főszereplő nálam, mert egy beépülő vágólapkezelőt használok, a Clipper Plus -t. Ez olyan mindenes nálam.
Sopruk:
Én is Anysoftot használok. Nem tudom, hogy van -e benne ilyen vágólap előcsaló funkció. Neked is ajánlom figyelmedbe az említett vágólapkezelőt. Nálam mindíg látható az ikonja a notibáron, így bármikor hozzáférek a vágólaphoz anélkül, hogy háttérbe kéne tegyem az épp használt alkalmazást. -
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Nem is írtam azt, hogy teljes körű teszt eredményét írtam. A Gdrive -omba közben sikerült bejelentkeznem. De! Tegyük fel, hogy a telómról egy appot szeretnék ide linkelni! Kimentem, feltolom a Gdrive -omba. Hogyan tovább? Nem tudom kinyerni a feltöltött fájl elérési linkjét. Amit a fájl -> lehetőségek alatt hoz, az nem jó.
-
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Hááát... elég fapad. Próbálok kapcsolatot teremteni a Gdrive fiókommal, de nem egyszerű. A többi fájlkezelő ilyenkor feldobja a telón bejelentkezett fiókokat, de itt semmi. Sztem ez nem kerek. Meg aztán ez, így nem kétablakos. Valamint, hiányzik a hosszan nyomásra megjelenő lehetőségek közül az "elérési út másolása". Ezt szoktam használni, ha a Gdrive -omról akarok linkelni.
-
-
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy mikor áll elő azzal, hogy a GPSZ elfogadásával beleegyezünk, hogy csak a Play -ről telepíthetünk alkalmazásokat. Sőt, médiát is csak a Google szervereken keresztül lehet a telóra másolni. Talán még új projectet is csinál hozzá, amit elnevez Gtunes -nak.

-
Somatom
veterán
válasz
lovi27
üzenetére
Ezer éve Gurjon -t használok, amiben ott a térképcserélő, de nem használom. Egyszer, Hollandiában átváltottam, hogy majd a másikkal jövök haza. Egy órán belül olyan falu közepén találtam magam, hogy a fülkéből lefelé néztem a háztetőkre. Jó nekem az a Here térkép. Amit nem tud a navi (német súlykorlát áthajtásos tiltások), azt sztem más térképpel sem tudná.
Krisz1000:
A téma alapja egy Androidos alkalmazás. Talán az egyetlen, amit legálisan lehet kamionos üzemmódban használni. Szóval, a szál sztem nincs olyan messze a topiktól, hogy egy-két OFF ne férne bele. Bocs, hogy nekem fontos a téma, mivel ebből élek! -
törölt tag
válasz
lovi27
üzenetére
Tegnap olvastam a "Sok a szemét az App Store -ban" cikket. Nem a cikk döbbentett meg, hanem utána Porthoszx hsz. -ei. Érdemes elolvasni őket.
-
-
törölt tag
válasz
lovi27
üzenetére
Azért ennyire nem automatikus a dolog, igényel némi előkészületet. Az Apex el tudja menteni a beállításait, de egyrészt gondoskodni kell arról, hogy ez a mentésfájl átkerüljön a másik készülékre, másrészt a mentés csak azt tartalmazza, hogy mit, milyen elérési útról kell betöltsön. De a betöltendőknek a másik készüléken is ott kell lenniük. Ezért én azt szoktam csinálni, hogy a felh. tárhelyen, az Android/data (sok alkalmazás, köztük az Apex is, eleve ide teszi a mentésfájlját) alá létrehozok egy saját mappát és mindent itt helyezek el. Hangokat, háttérképet, ikonokat, stb. és innen töltetem be az Apex -szel. Így, ha ezt a mappát átrakom a másik telón, azonos elérési útra, akkor tényleg egy gombnyomás a Launcher visszaállítás.
-
-
törölt tag
válasz
lovi27
üzenetére
Apex Launcher -rel biztosan (sztem a Nova is tudja), de ez teljes kezelőfelület cserét jelent. Persze ennek is van előnye. Új droidra felhúzom a megszokott Apexemet és már be is laktam.

Más:
A Chrome -on kívül, már Operán és Firefoxon is megy a Whatsapp. MiniPC -n (értsd: Androidos Firefox beta -n) próbáltam. Működik, de van egy hibája. A beviteli ablak alul van és nem ugrik fel, ezért a virtuális bill. kitakarja. Nem látom, hogy mit pötyögök és scrollozni sem tudtam az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Foldersyncet lassan egy éve frissítették, úgyhogy lehet már nem foglalkozik vele a fejlesztő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo