- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Két kopp-os feloldásra nincs valami alkalmazás?
-
törölt tag
válasz
dave0825 #55158 üzenetére
Ilyenről nem tudok, viszont az Android Intercom talán ér némi kísérletezést. Írd meg légyszi, hogy mire jutottál!
-
oncsi
őstag
válasz
St3ven #55197 üzenetére
Mintha egyesével is ki lehetne törölni. Nem tudom biztosan mert már mást használok, de volt nekem is hasonló gondom.
Viszont nekem meg egy helyesírás ellenőrző, javító kellene.
Ha telefonról írok, akkor nem is látom az ékezeteket, meg lusta is vagyok annyit nyomkodni.
De az itt ajánlott Hacker's keyboard nagyon bejött a tabon. De telefonra az nem fér el sajnos. -
St3ven
addikt
Sziasztok!
A Google gyári billentyűzetéből hogyan lehet kitöröli a felvett szavakat?
Mert a Nyelv és bevitel -> Google-billentyűzet -> Személyes szótár menüpontban egyetlen szó sem szerepel.
Az alkalmazás adatlapján a Gyorsítótár törlése és az Adatok törlése is megvolt már kétszer - ezzel ugye elvileg minden alkalmazás a telepítéskori alapállapotába áll -, de ez sem segített. A beállítások természetesen visszaállítódtak, de a hülye fejemmel felvett szavak bent maradnak a szóajánlás kínálatában.
A Google-billentyűzet verziószáma 1.0.1870.703320, az rendszeré 4.2.2.
A fórumokon/youtube-on található megoldások rajtam nem segítettek, vagy eleve nem is (úgy) működtek.
-
blackydan
senior tag
-
blt.62
őstag
A DND Call Blocker-nél mitől van az, hogy hiába rakom a pipát ki vagy veszem ki az "Ismeretlen és rejtett számok hívásainak szűrése" funkciónál, mindenféleképpen elutasítja az ismeretlen számokat. Tud valaki erről tanácsot adni?
-
gipsztigris
addikt
válasz
GEPESZ66 #55187 üzenetére
"Az androidos készülékekre régóta népszerű Nova Launcher legutóbbi frissítésében elérhető tette az Android L stílusát idéző téma is, amelynek köszönhetően a Material Design már nem Android L-t futtató készülékeken is visszaköszönhet.
Az új funkciók a következők:
“L” stílusú mappa előnézet (Settings > Folders > Folder Preview > Line)
“L” stílusú alkalmazás animáció (Settings > Look and Feel > App Animation > Slide Up)
“L” stílusú keresési sáv (Settings > Desktop > Persistent Search Bar > L)
Optimalizálások és hiba javítások"forrás: tech2
-
LonGleY
veterán
válasz
GEPESZ66 #55187 üzenetére
Nem lehet. Csak 1-2 effektjét kopírozták le (ahogy a tegnap frissült Apex-ben is). A changelog-ban le van írva, hogy miket és hol állíthatsz, csak a Play oldalát kéne felütnöd.
"L" style folder preview (Settings > Folders > Folder Preview > Line)
"L" style app animation (Settings > Look and Feel > App Animation > Slide Up)
"L" style search bar (Settings > Desktop > Persistent Search Bar > L, or long-press on the quick search bar widget and select Edit)
"L" style app drawer icon (Long-press on the app drawer icon and select Edit then tap the icon and select the opaque white icon under Built-in)
Fixes and optimizations -
GEPESZ66
veterán
A Nova launcherben nem vagyok járatos.Állítólag most már az új android (L) felületét is kilehet választani. A tech2-őn olvastam
Hol lehet ezt megtenni? -
darvinya
titán
válasz
nyuszi123456 #55185 üzenetére
Ez azért van, mert felzabálja a memóriát a Chrome.
Használj más böngészőt, és utána sz_r lesz a Chrome. -
nyuszi123456
aktív tag
a Chrome böngésző magától újratölti az oldalakat, emiatt olvasás közben eltűnik, fehér képernyő látszik, és esetleg újra be kell írni a jelszót pár percenként. Van ellenszere? Mert ezt leszámítva jó böngésző lenne.
-
Mtbsrác
senior tag
Csak azt nem értem hogy kapcsolódott be mert én hozzá nem nyúltam ahho a részhet a telóba.
-
törölt tag
Alap segítség az input tap -hoz, vagyis az érintésemulációhoz. Különböző Android hiányosságok miatt, nekem már többször is kellett ilyen csúf módszerhez folyamodnom. Azt gondoltam, hogy aki aktív Taskeres, az képben van vele, mivel automatizáló nélkül nem nagyon lehet többlépcsős érintésemulációt összehozni.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Google gmail-appban hol lehet üríteni a kukát? 10 perce ezt keresem.. Kijelölésre, menügombra sem jön fel ilyen. -
Mtbsrác
senior tag
Egy érdekes hibajelenség!
Nemtudok vele betelni ill mit kezdeni ezzel amit most este kezdett művelni a telefon
Egy számsor betükkel számokkal megjelent a kijelző tetején és mutat vmi koordinátákat, hogy mit melyik pozición érzékel éppen vagy nemtudom mi. Ahogy hozzáérek a kijelzőhöz huz egy szines csikot meg számolgat. Kilehet valahogy lőni belőle valahogy? Semmi mahinálás nemvolt a soft-al gyári 4.0.4-es. Ill gyári független.Íme hogy néz ki:
Video!A teló amúgy Sanya Ericcson Ikszpéria Ark Es.
-
quailstorm
félisten
válasz
nyuszi123456 #55168 üzenetére
greenify root
-
randras
veterán
válasz
petipetya #36367 üzenetére
Mintha csak tegnap lett volna.
Fél évig megelégedéssel használtam, de utána elkezdte azt csinálni, hogyha lehúztam a rolót, miközben zene szólt, jópár percre megakadt a rendszer, instabillá vált, az állapotsáv eltűnt, stb. Gondolom a rolóra kihelyezett leállító/számváltó része okozza.
Valakinek valami más, mert most raknám újra a telefont, és akkor már nem ezt telepítem?
-
darál0w
Jómunkásember
üdv
létezik növényhatározó app?
bnő keresné, de én sem tudtam segíteni neki...hátha majd ti
-
nyuszi123456
aktív tag
ráraktam 160 programot, jól is működnek, de például a VLC, amit ártalmatlan programnak hinnék, önállósította magát. Most van 158 program rajta.
Létezik esetleg olyan program,ami lefüleli a sok frissítést és egyéb műveleteket automatikusan bekapcsoló programokat?
-
air
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #55162 üzenetére
Nem tudom. Nem értem a kérdést, és azt hogyan kapcsolódik az előzőhöz.
-
törölt tag
Talán lehetne trükközni vmit a
/data/system/accounts.db (újabb rendszereken /data/system/users/0/accounts.db) szerkesztésével. Én szoktam törölni, viszont azokra az eszközökre nem kerül másik fiók. Szerkesztéssel még nem próbáltam. De lehet, hogy jó a törlés is, ha a rendszer ilyenkor létrehoz egy üreset. Egy próbát megér (persze mentéssel). -
7Sony7
addikt
Üdv! A kamera melletti ledet szeretném használni, úgy, hogy a kamera is megy. Az lenne a léneg, hogy sötétben a led megvilágítja a tárgyat, és én a kijelzőn nézem azt. Képkészítés nem annyira lényeg.
Tud valaki ilyet? -
dave0825
őstag
Heló mindenki! Engem olyan alkalmazás érdekelne, amivel meg lehetne oldani, hogy ha szerzek egy 2es headset elosztót, amin mikrofon kimenet is van ugye (pl. ilyet), és bedugom barátnőm, és az én headset-emet, akkor motoron tudjunk egymással beszélni (lehetőleg ingyen, mobilnet nélkül), úgy, hogy az egyik headset-et én, a másikat ő használja a sisakban. Remélem létezik ilyen, és tudtok segíteni. Vagy más ötletet is meghallgatok, ha van valami (olcsó) más megoldás
-
air
nagyúr
válasz
mAtThEw0319 #55156 üzenetére
Intézel magadnak olyan kártyát, amivel lehet vásárolni.
Más ezt nem tudja megoldani helyetted. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
mAtThEw0319 #55104 üzenetére
Kérlek titeket segítsetek!
Nincs MasterCard kártyám de nem szeretnék warezolni.
Hogyan tudnék alkalmazást vásárolni? -
Atish19
őstag
Olyan appot keresek amivel youtube-rol lehet letölteni mp3-at tudtok esetleg ilyet?
-
oncsi
őstag
válasz
LonGleY #55139 üzenetére
Az nem lenne baj, mert azt már megoldják.
Családban szétosztogattam az itthon már nem használt, közben értéktelenné vált telefonokat, és anyós, após, 3 unokaöcs, meg +3 rokon.
Végülis azt találtam ki, hogy mindre felteszek egy erre a célra regisztrált fiókot, de így sem tudtam törölni az eredeti fiókomat. Újra telepitgetni meg nem szeretném mindet.Gipsztigris.
Ez lehet az oka. Az egy ICS-es telefon törölhető. A többin 2.3.7 van. -
7Sony7
addikt
Befejeztem az offot, de közben rájöttem: ha a ph ról nyitom meg ugyanazt a fórumit, akkor sárga, ha a mobilarénáról, akkor zöld. Ez kavart be.
Amúgy azért ide írtam, mert ez a szoftver kibeszélő topic, nekem meg a szoftver szine változott meg.
Air: köszi, közben rájöttem. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Mi ez a sárga/piros szín a fórumon, vagy csak nekem ilyen?
-
-
gipsztigris
addikt
-
LonGleY
veterán
Lehetni lehet szerintem, de egy eltávolított fióktól nem veszi át az új az appok kezelését az újabb account, azok tehát sosem frissülnének. Mindenképp új fiók alóli telepítés szükséges, ha a Play-en keresztül up-to-day tartanád a szettet.
gipsztigris: Olvasd el a kérdést megint, és úgy fuss neki a válasznak!
-
oncsi
őstag
Hogyan lehet egy már teljesen igények szerint belakott telefont megfosztani a google fioktól?
Az lenne a cél, hogy ajándékba menne, de majd a megajándékozottak adják meg a most is használt fiokjukat. És az én álltalam használt fioknak ne legyen nyoma. Tehát bekapcsoláskor úgy induljon mintha teljesen új telefon legyen, menjen a beállitási varázsló, de legyenek fenn az általam felrakott programok is. -
tomy86
addikt
válasz
petipetya #55130 üzenetére
Korábban próbáltam a Koint is, de már ott elvérzett, hogy nem lehetett a kategóriákat szerkeszteni. A Cash Droidban viszont szerkesztheted, törölheted, újat hozhatsz létre, stb. és ezért sokkal áttekinthetőbb lesz. Nem tudom, hogy a fizetős mennyiben tud többet, de nekem elég, amit az ingyenes nyújt.
-
tomy86
addikt
Pénzügyekhez én inkább a Cash Droidot ajánlanám. Jobban konfigurálható, mint a Koin. Nekem legalábbis jobban bejött.
-
krino
tag
válasz
petipetya #55119 üzenetére
Köszi a választ és az ajánlott appokat is! Koin szupernek néz ki, de ahogy nézem már leálltak a frissítésekkel és nem nagyon adnak jelet arról, hogy élnek-e még? leginkább azért lenne ez "baj" mert majd ART-ra szeretnék váltani tartok tőle, hogy azzal meg nem lesz kompatibilis.
-
anrab
addikt
szeretnék törölni a google play-on, a letöltött alkalmazásaimból de sehol nem találom az opciót. kérném a segítségeteket. köszi.
-
petipetya
nagyúr
Az általam használt alkalmazásokat írom meg. Ez azt jelenti, hogy egyrészt vannak ezeknél jobbak is, másrészt pedig minél többen válaszolnak majd neked, annál több különböző progit fognak neked ajánlani.
BKV-hoz a Budapesti Menetrendet használom, mivel el lehet menteni benne a kedvenc megállókat. Én ez alapján sokkal jobban tudok tájékozódni, mert több buszom is megáll egy megállóban, emellett munkába menet mindig tudom hogy melyik fog jönni.
Tömegközlekedési navigációs rész is van benne, ám ezt nem használom. Számomra sokkal egyszerűbb a Google Térképen megtenni mindezt, mivel sokszor összekötöm a gyalogos navigációval - ehhez persze bekapcsolt mobilnetre van szükség.Pénzügyekhez a Koin-t használom. Ingyenes, tud online szinkront és magyar nyelvű. Az egyetlen hátránya az, hogy a gyári kategóriákat nem lehet benne átnevezni (pl. a közművek helyett nekem logikusabb lenne a rezsi szó).
A Where's My Money sem rossz, de emlékeim szerint azért kukáztam, mert az ingyenes verzióban nem aktív az online szinkronizálás lehetősége. Az általam megadott kategóriákat abc sorrendbe teszi, ám az ékezettel kezdődő kategóriákat számomra érthetetlen módon a lista végére illeszti be. Aztán longley is ajánlott párat korábban: [link] -
krino
tag
Sziasztok,
Buta telefonról most váltottam Nexus 5-re. Most ismerkedem ezzel az "új" világgal. Tudnátok nekem ajánlani jó időjárás appot? BKV menetrendeset, valamint olyan appot amiben a pénzügyi dolgaimat beírhatom? (pl mire mennyit költöttem, kiadások bevételek stb, és esetleg statisztikákat is mutatna róla? valami jóféle ingyenest ha tudnátok ajánlani, megköszönném!)
-
törölt tag
válasz
atillaahun #55113 üzenetére
Vagy BitSync.
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #55111 üzenetére
Dropbox sajna nem tud szinront, vagy a DropSync kell ehhez vagy FolderSync.
-
bigrock
addikt
Üdv!
A következő megoldásra keresek alkalmazást:
Egy táblagépen szeretnék futtatni Chrome-ot, de úgy, hogy semmi mást ne lehessen elindítani rajta, csak jelszóval védve. Az alkalmazásokat le tudom védeni App Lock-kal, de pl. ne lehessen kikapcsolni, launchert indítani, vagy akár hangerőt változtatni, csak jelszó birtokában. Egy étteremben szeretnék "étlapként" használni, de ehhez az kell, hogy a kedves vendégek ne tudják b******ni, csak a cél alkalmazást.
Köszi! -
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Keresek egy programot ami tudja:
Ha a gépemen egy mappába belerakok 50 képet, akkor azt a telefon automatikusan mentse el a telefon memóriájába egy mappába ha van wifi. Tehát ne akkor töltse le amikor meg akarom nyitni, hanem fizikálisan is a telefon tárhelyén legyen, ha esetleg nem lenne net, akkor is meg tudjam nézni a képeket.
Dropbox tud ilyet?Előre is köszi
-
draco31
veterán
Hello!
Root nélkül ki lehet menteni a WiFi jelszavakat a telefonból?
-
RBJ
addikt
Nagy a bibi.
all in one toolbox nál one key clean módban a végén az sd kártyánál is be volt pipálva. Így rengeteg parancsfilet, adatot törölt.még azt se tudom mik voltak rajta. undelete nem sokmindent segít.
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem fel a kérdésem..
Szóval: ha Németországban veszek egy 20€-s Google Play kupont, azt a magyarországi felhasználómra fel tudom tölteni?Köszönöm előre is a segítséget.
-
atosan
veterán
Köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest