- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Tudnátok ajánlani egy hiteles adatforgalom mérőt?
-
jani-wan
tag
Segítséget kérnék
Letöltöttem egy appot, ami azt kéri hogy updateljem a Google Play Services-t különben nem műkszik.
Na ez gond.
Ugyanis hiába uninstallom és rakom fel a Google Play-ről a 4.4.52 verziót
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms
nálam ez ugyanaz marad ami volt a 3.2.67 verzió.
Nem lehet updatelni!Megpróbáltam ezt a módszert is
http://www.androidpit.com/how-to-install-google-play-services-v5-android-wear-security-patches
de a letöltés megszakad és ezt írja hogy
"Cannot download. The content is not supported on this phone."ez egy Motorola Defy (MB525), 2.2.2 (még gyári) firmware
Mit kell csinálnom? -
zeon.hu
nagyúr
playben hiába állítom be, hogy ne tegye ki a letöltött alkalmazások ikonját, mégis kirakja a főképernyőre.
vajh miért? -
Kátai
senior tag
Az meg hogy lehet,hogy letöltöttem egy apk-ot(saferoot) amit a belső tárhely Dowmload mappájába meg is találtam.Majd azt a biztonság kedvéért átmásoltam az SD kártyámra is.Akkor még a teló fájlkezelője is látta+még a TC is.
Most meg keresném a telefonon,de nem találom.PC-vel összköt, és ott meg simán megtalálom ahova letöltöttem.Ezt hogy csinálja?Miért nem látom a telefonomon? -
atillaahun
veterán
válasz
helixP #57479 üzenetére
Úgy látom reszponzív dizájnra váltottak, ott nincsenek már nézetek, az oldal automatikusan alkalmazkodik a (bármely) képernyő felbontásához. PC-s asztali böngészőben látszik ez jól ha tolod össze az oldal szélességét, nem kapsz ugye görgető sávot, hanem a dobozokat és menüsorokat átrendezi, képeket, betűméretet csökkenti arányosan.
Tehát valszeg más a 2 eszközöd felbontása azért jelenik meg rajtuk máshogy.
-
Lassú Víz
addikt
Sziasztok!
Tele lett a
fahócipőm az üdülési jogosokkal. Olyan alkalmazást keresek ami csak a telefonkönyvben szereplő számokról engedi át a bejövő hívásokat. Az külön előny lenne, ha SIM-enként lehetne konfigurálni a szabályokat ami szerint fogadhat egy hívást a telefon. -
csdm
senior tag
Hali!
Egy olyan Android programot keresek, amivel a bevételeimet, kiadásaimat tudnám kezelni. Jelnleg az Expense Managert használom, de olyan programot keresek, amivel több devizában egyszerre tudom vezetni a pénzemet, és a kiadásaimat egyaránt. A program képest legyen ezt lekövetni, és egy számlaként kezelje. Tehát ha van X forintom, és veszek Y Euróért valamit, akkor X-(EUR/HUF árfolyam*Y) legyen az összesített egyenlegem. (bankkártyás vásárlás, a bank váltja a devizát).
Életmentő lenne, köszi !
-
mttssz
senior tag
Keress valami alkalmazásban egy linket (Facebook, Twitter etc.), arra rákattolva elvileg felajánlja majd hogy nyisd meg a meg a másikkal, válaszd ki azt, majd hogy mindig azzal nyissa, és onnantól az lesz az alapértelmezett. De néhány böngészőbn erre van külön menüpont.
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani alapértelmezett böngészőnek beállítani egy másik böngészőt a gyári helyett? -
helixP
nagyúr
Lehet, hogy nem a legjobb topic, de van két tablet AOSP böngészővel. Az egyik mobilnézetben nyitja meg az indexet, a másik normálban. Hogy'lehet váltani a két nézet jözött? Köszi
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Sony c1905 (xperia M) 4.1.2 droid alatt nemtalálok, olyat, hogy ébresztő mellé lehessen egy programot inditani. Majd megadott időn belül kikapcsoljscsolja a programot.
Valami más alkalmás?
Köszönöm. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gipsztigris #57466 üzenetére
köszönöm!
-
krystman
őstag
Sziasztok! Egy olyan progit keresnék, amibe be lehetne kapcsolni ezt az ART funkciót Dalvicról. Ugyan is hiába kapom meg a fejlesztői funkciót, nekem a Kit Katban nem jelenik ez meg. Vagy más úton ezt be lehetnee kapcsolni. Tabletról van szó. Köszi előre is.
-
golyós
addikt
Használ valaki ALreadert? Nem tudom, hogy lehet-e állítani a könyv lapjainak színét.A fehér túl vakító este.A fekete meg nem az igazi, más lehetőséget nem találtam.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
ha nova launcherben csinálok biztonsági mentést, akkor az aktiválás után mindent visszapakol (háttérkép+widgetek)?
ha igen, akkor elvileg több homescreen (+egyéb beállítások) között tudok váltogatni?
előre is kösz! -
törölt tag
válasz
llaszlo #57458 üzenetére
Egyébként ha Magyar nyelv van beállítva, akkor a fejlécen jobbról a második ikon a mozdulatvezérlés. Ha Angolra van állítva, akkor ugyanez a hang/mozdulatvezérlés. A nagyítás gomb megjelenését pedig a Beállítások -> Testreszabás -> Többujjas nagyítás gombnál tudod kapcsolni.
LyonnaisFan1:
Mondjuk úgy, hogy hivatalosan nem. Esetleg meg lehet erőszakolni a rendszert, mert mi van akkor, ha a Google által hozzá erőltetett funkció nem elérhető, mondjuk egy fagyasztás miatt és a meghívó intentet egy receiver átirányitja egy másik funkcióhoz? De ez egy másik story. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #57445 üzenetére
A gyári fülessel is ugyanez van.
Az bántja a fülem hosszabb idő után, így a samut tesómtól kunyeráltam
Az lehet megoldás, amit a te kommented után atillaahun kolléga írt
atillaahun
Ezt meglesem, köszi.
-
-
válasz
Viktor0610 #57455 üzenetére
alapból a {memóriakártya}/Music/uListen2 útvonalra menti
KitKaton is?
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi letiltani a facebook "kérjük jelentkezzen be" értesítéseit az rolóról! Iszonyatosan idegesítő! Offline is benyomja a rohadt f@szságát, és már kiidegel.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tudnátok nekem valami egyszerű appot amivel youtube-ról lehet letölteni és lehet benne választani az mp3-at.
Valami egyszerű kéne és jó amivel az asszony megbirkózik és csak a zenét, mp3-at szeretné letölteni.
Köszi. -
stefi68
addikt
Locus-t használókhoz...
A megfelelő Mapsforge típusú (Magyarország) offline térképet használva sehogy sem tudok offline keresni
Van rá mód, hogy az offline térképen lévő objektumokra rá lehessen keresni? -
llaszlo
veterán
A dolphinnál hogyan kell elővarázsolni a mozdulat vezérlést?
Régen volt egy kis ikon valamelyik sarokban. Most semmi ilyet nem látok. 11.2.0 verzió -
törölt tag
válasz
LyonnaisFan1 #57442 üzenetére
Szerintem a "geek" megoldást a /system/usr alatt, valamelyik keylayout rejti. Kevésbé "geek" esetleg lehet ez:
Headset Button Controller
Nem próbáltam. Viszont:
"Notes:
* Jelly Bean: The long press commands of the center button are reserved by Google Now and cannot be configured with this app." -
válasz
Más fajta füles kell a telefonhoz, szerintem ez a megoldás.
-
atillaahun
veterán
válasz
Ha lenne root-od a billentyűkiosztásba bele tudnál nyúlni és átírni a headset gombjainak vezérlését. Alapból viszont szerintem mind ilyen lesz 4.0 óta, ha csak nem olyan headset-el próbálod amin vannak külön médiavezérlő gombok is.Nézz rá az External Keyboard Helper-re, elméletileg újra lehet konfigolni vele a headset gombok kiosztását is.
-
danzig27
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Hogyan lehet egyik androidos készülékről (S3 mini), másik androidos készülékre (S5) átvinni játékbeállításokat, illetve játékállásokat? Egyik készüléken sincs root, és nem is szeretnék.
Köszi
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv!
Az miért lehet, hogy egy Samsung headsettel nem működik a PowerAMP programnál az, hogy a hosszan nyomva tartásnál a következő zeneszámra ugrik?
Hiába nyomom hosszan a headset gombját, hogy váltson nem vált zeneszámot.
(Errefel bejön a google hangalapú keresés.)Lehet, hogy az LG L4 II telefon szoftvere nem engedi? Más LG LII típusú telefonoknál is van hasonló? (pl.L5 II, vagy L7 II)
Anno a Sony Tiponál olyan szépen működött, és ha olyan szám jött, amihez nem volt kedvem gyorsan tudtam váltani egy másikhoz.
-
-
br.rak
őstag
Sziasztok a Mindig TV appal kapcsolatban kérdezek: adva van egy zte blade ( MSM7227 ARMv6 proci)
egy módosított CM rommal (4.1.2) és nem lehet vele online nézni a műsorokat csak a rádiót hallgatni (nincs mediaplayer telepítve a telefonra) Ez a proci már nem támogatott vagy máshol lehet a hiba? -
batai15
félisten
válasz
George7823 #57433 üzenetére
Leginkább mhl kábel,miracast dlna. De ehez tv is kell ami támogatja. Milyen telefon?
-
air
nagyúr
válasz
George7823 #57430 üzenetére
Mi az hogy kiküldeni?
Most akkor a képernyőt akarod tükrözni, vagy kommunikálni akarsz vele.
2 külön dolog. -
Byrwong
újonc
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel videóra tudok írni, tehát megy a videó leállítom és tudok kvázi rajzolni a képre. Nem szükséges a mentési lehetőség.
Bemutatáshoz kellene.
Azért gondolom, hogy van ilyen program, mivel fényképre van lehetőség írni, majd elmenti, gondolom akkor írt valaki ilyet videóra is....Előre is köszönöm a segítséget!
-
George7823
csendes tag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresek, amivel meg oldható az alap képernyő tükrözés androidon más eszközre mondjuk a laptopomra. Létezik ilyen program ami ezt tudja? Feltelepitem a gépemre a szervert és akkor az androidon bekapcsolom a képernyő tükrözést, a gép ezt érzékeli és akkor kapásból kitudok küldeni rá dolgokat. -
batai15
félisten
Mondjuk mivel flottás vagyok nem tudom hogy ezt ki kell használjam minden hónapba.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #57426 üzenetére
Akkor nem használom.
-
-
-
batai15
félisten
Akkor tudnám minek irja hogy alkalmazás vásárlásra fordítható keret
. -
-
batai15
félisten
Üdv telenorosként azt hiszem tudok vásárolni alkalmazásokat az előfizummal.milyen módon megy ez ?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Atish19 #57383 üzenetére
Ha tényleg csak 2 alkalmazásról van szó, akkor a lehető legegyszerűbb dolog feltölteni a PayPal egyenlegedet. Ez úgy történik, hogy a PayPal-on kiválasztod az egyenleg feltöltés menüpontot (top up / instantly), és az adatok kitöltése után kiadja a megfelelő adatokat, amelyekkel el tudod intézni az átutalást a netbank felületén. Gondolom Amazon, mert a Play Áruházban nem lehet PayPal-al fizetni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Atish19 #57406 üzenetére
Én a főkártyámat használom, de napi limitje van az internet vasárlásnak és minden tranzakcióról kérek értesítést. Így maximum a napi limitet bukhatom el. Nagyon sokat vásároltam, még eddig, nem történt semmi hiba, de sose lehet tudni.
Azonban szerintem biztonságosabb amit @atillaahun írt.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #57412 üzenetére
Én nem húzogatósra állítottam, hanem a képernyő bal szélén van egy halvány ikon. Arra kell hosszan klikkelnem és úgy jönnek elő a virtuális gombok. Ezt használom screenshot készítéshez is, mert a gyári Home+Power -rel sosem sikerült.
Egy másik lehetőség, hogy készítesz egy Tasker back shellparancsot, annak egy Elixír parancsikon widgetet, amit beteszel egy Floating Widgets profilba. Ez Tasker plugin, így megadhatod, hogy a profil (vagyis a widget) csak akkor legyen látható, ha csatlakozol az egérrel. -
törölt tag
válasz
atillaahun #57381 üzenetére
Ez vicces. A "tiszta" Android nyavajája. Úgy tűnik, hogy a jobb egér gomb alapból nincs definiálva az Androidban. A gyártók bele tudják hekkelni a kernelbe. Ha van olyan input method (billentyűzet), ami egeret is kezel, abban talán lehet ügyködni. Úgy láttam, hogy az XBMC -ben van ilyen. De az legfeljebb a médiára lenne jó. Vannak ilyen furcsaságok. Pl. miniPC -n ha nyomvatartott egérgörgővel görgetek, akkor az a nagyítás funkció. De Samun ennek nyoma sincs. Szóval úgy tűnik, hogy Nexuson marad a billentyűzettel back, vagy a virtuális floating back, amit egérrel kattintva tudsz aktiválni.
aprokaroka87:
MX -hez létezik custom kodek pakk (XDA -n). Azzal még megpróbálhatod. -
dokee78
félisten
Ezt az Xperia Link alkalmazást,hogyan tudom PC-vel használni?
-
atillaahun
veterán
válasz
Atish19 #57406 üzenetére
Volt már róla szó hogy sok banknál lehet igényelni kb. 2/3e pénzér/év virtuális kártyát az alap számlához amit neten fel tudsz tölteni és azonnal használni.
A fő bankkártyám számát én nem adom meg sehol, kódot is lekapartam róla. GPlay-en egyébként már viszonylag sokat vásároltam, nem próbált még meg lehúzni. -
Atish19
őstag
Erre esetleg valaki?
-
törölt tag
Üdv. Tudtok ajánlani olyan videólejatszó appot, amivel a telefonon lejátszott filmet wifivel atrakhatom a tv-re? A youtube appban is van ilyen funkció. Köszönöm.
-
Dottore
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest