- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ciccuka #57899 üzenetére
Nehéz ügy. Pár éve droidozok, de mivel sem vírussal, sem kémprogrammal nem találkoztam, így nem tudhatom, hogy mi lenne a hatékony fegyver ellenük. Ezt csak azért írom, mert sztem ez a szitu itt elég általános. Sőt, nem emlékszem, hogy olvastam volna itt olyan hsz. -t, ami tényekkel, személyes tapasztalatokkal igazolta volna valamelyik víruskergető kiemelkedő hasznosságát. Az Avast telepítve van nálam, de a vírusokkal kapcsolatos funkciók ki vannak kapcsolva.
-
Ciccuka
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami valóban hatékony kémprogramkeresőt esetleg még víruskereső is jó lenne?
-
alacka
tag
Tudna valaki ajanlani real FM rogzitesere appot?
-
LonGleY
veterán
válasz
#13110016 #57896 üzenetére
Képformátum. PC-n: IrfanView, Photoshop stb.
De Androidra is találhatsz nézegetőt kereséssel. -
törölt tag
Üdv. Tudtok olyan alkalmazást ajánlani amivel a .tif fájlokat meg tudom nyitni? Adobe reader nem jó.
-
gyuszmó
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
gyuszmó #57887 üzenetére
Vagy csak simán fájlmegosztó oldal, pl. zippyshare.com. Csak pipáld be a privát módot! Én a legtöbbször ezt használom, mert nincs várakozási idő rajta, gyors és 200 MB-ig fogadja a fájlokat. A legutolsó letöltést követően 30 nappal évülnek el a linkek. Telefonról is működik - az Old HTML Uploader-re kattintva még az Opera Classic-ban is.
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Bocs az
offért, hova és hogyan érdemes 1,4 MB fájlt feltölteni, ha küldeni szeretném egy ismerősnek ?
Ez egy exe . amit nem enged a Gmail, pedig zippbe is tettem
köszi
-
törölt tag
válasz
Dottore #57884 üzenetére
Azért ez még nem a behitelezendő kategória. Amikor PC -re megláttam a Master Collection alatti számsort, akkor először azt hittem, hogy az a rendeléshez a telefonszám. Aztán amikor tudatosult bennem, hogy mit jelent a számsor végén az Ft, akkor krokodilkönnyeket hullatva mondtam le róla.
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan kamera appot ajánlani, amiben a fókuszálás nem automatikus, hanem egy csúszka segítségével én tudom megtenni? -
szab.tam
nagyúr
újra hi!
lg g2.
háttértárnak vettem egy otg pendrive-ot.
telóról, win7-ről minden ok.nagyon kéne, hogy az xp is lássa.
különben hálózaton keresztül, 2 géppel kell szerencsétlenkednem. rettenent macera.
azaz az xp látja, hogy ott a pen, de olvasni, írni nem tud róla. formázni sem. semmit.tehát létezik-e otg pen-hez valami driver, segédprogi, emulátor, akármi, amivel látnám 32 xp-ről is a pen-en lévő adatokat?
thx!
-
törölt tag
válasz
Dottore #57878 üzenetére
Szó sincs trófeáról. Rá sem emeltem volna a puskát, nem lett volna fair. Mint ahogy házinyúlra sem lővünk. Kivéve, ha támad, mert akkor nem sportból bass.... aaakarom mondani lövi le az ember, hanem jogos önvédelemből. Én a tegnapit egyértelműen a támadás kategóriába soroltam. Ok, hogy nem rakod ki utána a falra (a vadászat után már nem is lenne túl gusztusos trófea), de azért csak odacsapsz egyet, ha arra ébredsz, hogy a csiga rád mászik.
-
törölt tag
Áhhh ezek a modik! Végre jön vki, aki megérdemli, hogy áldozat legyen. Bele sem kell nézni a célzókába, mert ő kóstol meg. Az ember hsz. -ről hsz -re szépen felépíti a csapdát, amiben a végén majd legyalázza, erre jön egy modi és levadássza előle. Hát ez nagyon nem szép dolog! Egy kis gonoszkodó szórakozástól is megfosztják az embert.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #57874 üzenetére
Minek írjam le? Rólam úgyis tudja itt (majdnem) mindenki, hogy csak egyetlen megoldást ismerek, az E-Robotot.
Bozek nem ilyen, úgyhogy nála csak tippelni lehet, hogy mire gondolhatott. Talán...ööö...hmmm....Tasker!? -
Rodzser Mór
senior tag
Naaa, írd le!
Esetleg írd a komment elejérő, hogy "ők" ne olvassák tovább a hozzászólásodat.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #57871 üzenetére
Persze. De nem írom le, hogy sztem mivel tudod megcsinálni, nehogy vki megint megkóstoljon miatta.
Bozek:
Most egy rugóra járt az agyunk, pedig az enyém már elivódott. -
Bozek
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #57871 üzenetére
Majd xSide mond neked ilyen programot, úgyis mindenre tud megoldást, amire mi csak automatizálót használnánk...
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
Van olyan pl androidos cucc, aminél be tudom állítani a hívás időpontját? Vagyis beállítom a telefonomon előre, hogy mikor hívjon és milyen számot.
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #57865 üzenetére
Sztem ott vmi user error lesz, mert nálam működik. Root jogot adtál neki? De alternatívaként használhatsz Droidwall -t, vagy az Avast -ban is van tűzfal lehetőség. Mindegyiket használtam/használom. Biztos, hogy működnek.
Dottore:
Köszönöm! Megpróbálom felügyeskedni, mert szokás szerint ez sem kompatibilis a miniPC -vel. Pedig képszerkesztéshez jobb, mint egy teló. -
Dottore
addikt
válasz
#79335424 #57858 üzenetére
Ez normálisan tud réteget kezelni.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Létrehoztam az online Google Calendar-ban egy naptárat, ismétlődő eseményekkel amik szeptember közepétől kezdődnek (órarend). Viszont az Androidos Naptár alkalmazás csak napi 1 eseményt mutat, amikor 3-4 db van egy nap. Újratelepítés sem segített. Ezzel mit lehetne kezdeni? Tasker-el beállítanám hogy adott naptár eventjei esetén lenémítsa a telefont, de ehhez normálisan működő naptár is kellene. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #57864 üzenetére
Sajnos nem működik. Egyszerűen, ugyanúgy van net a kiválasztott alkalmazásom belül. Hiába mentem, tiltok, vagy engedélyezzek mindent.
-
Troy.
addikt
Hello!
MAPS.ME-vel van valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #57857 üzenetére
Ami azt illeti, rengeteg teló nincs a listán és a miniPC -k sincsenek. Ennek ellenére nálam engedné telepíteni. Ha a képernyőfelbontásod szerepel a felsoroltak között és engedi telepíteni, akkor sztem annak nincs jelentősége, hogy konkrétan a P6 nincs a felsoroltak között.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #57858 üzenetére
sketch guru lehet, hogy tud ilyet, képeket, fényképeket is kezel.
főleg a lányom használja, én csak pár wallpapert módosítok vele. -
zeon.hu
nagyúr
van olyan app, mint ez a Screen Maker, csak huawei P6-hoz is jó?
-
válasz
norbert1998 #57851 üzenetére
Bár melyik tűzfal, pl AFwall+.
-
norbert1998
nagyúr
Olyan programot tud valaki, aki kiválasztott alkalmazásoknak letiltja a netet? Xposed van, az kell esetleg.
-
Servers Ultimate Pro ingyenes még pár óráig amazonon!
-
gojko.m
senior tag
válasz
norbert1998 #57846 üzenetére
Megoldódott!
A root volt a kulcs. Root-ot követően már a Android Assistant is látja a rendszer alkalmazásokat.
Köszönöm az ötleteket, a segítséget! -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
CM browser-be hogyan lehet kedvenceket importálni pl. a maxthon vagy a chrome böngészőből?
Illetve a CM security-ről mi a véleményetek, érdemes használni? -
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám: adott egy gyári ROM-mal rendelkező telefon, ami tartalmaz egy gyárilag telepített régebbi verziós YouTube alkalmazást. Nekem erre a YouTube alkalmazásra lenne szükségem, ezt szeretném archiválni.
Egy másik topic-ban ajánlottak backup alkalmazásokat (Super Backup, Android Assistant), amik egész jók arra, hogy az utólag (pl. Play Áruházból) telepített alkalmazásokat lementsem .apk fájlba. Viszont azokat az app-okat nem látják, amiket a ROM tartalmaz.
Hogyan, milyen programmal tudnám a ROM-ba épített alkalmazásokat "kipiszkálni"(archiválni)?
-
zeon.hu
nagyúr
-
beg
veterán
Nocsak de meggyérültek a hozzászólások
-
Imdre
aktív tag
Cerberus használóktól kérdezném: mi az oka annak, hogy nem működik az sms vezérlés? Hiába küldöm el a parancsot, a telefonon csak megkapom az üzenetet, de semmi...
Természetesen a kellő formátumban küldöm az üzeneteket (pl.: cerberus pass find) -
norbert1998
nagyúr
válasz
drewcsalad #57823 üzenetére
A facebook alkalmazás beállításait nézd át, nem tudom pontosan
-
tomy86
addikt
válasz
Eternitys #57824 üzenetére
Olyat nem tudok, ahol az ikon ugyanilyen körben van. Viszont a Power Togglesben van lock screen kapcsoló és az egyérintéses rezgő-néma-normál hang kapcsoló is. Olyan színűre állítod, amilyenre akarod, illetve egyedi ikont is adhatsz neki (ikonpakkból, képből, stb.)
-
Eternitys
aktív tag
Erre valakinek javaslata?
-
drewcsalad
tag
válasz
norbert1998 #57822 üzenetére
Lehet hüle kérdés,de azt hol nézzem meg?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
drewcsalad #57821 üzenetére
Szerintem nézd meg, hogy nincs e kikapcsolva a képek megjelenítése
-
Bozek
nagyúr
Ha beállítod az Adaptxt-nek, akkor az is tudja. De ez miben másabb, mint a "ma" példád? Akár beállíthatom azt is, hogy "mjnv" és kiírja, hogy "Ma jó napunk van!". Jó, ezt is tudja a Smart Keyboard, de ne állítsd, hogy csak az és más nem.
A Foldersync-es dolgot meg még mindig nem érted, ahogy látom. Mappába rendezés is megy és felhőbe is tud dátumozott mappába rendezni. Ez eddig okés is, de ha nem akarom a képeket naponta átpakolni, hanem csak hetente, akkor már gond, mert a kép készítésének az idejét nem tudja a Foldersync kiszedni a fájlból, ami nem gond, hiszen alapvetően nem is erre való.
-
törölt tag
Pedig érdekelnének azok a hsz. -ek! Már csak azért is, mert örülnék, ha a Tasker annnyira "bele lenne nőve a fejembe", hogy itt észt osszak róla. Sajnos, a valóság az, hogy bár megvettem, de jelenleg egyetlen eszközömre sincs telepítve, mivel ahogy Bozek is említette, én E-Robotot használok, nem Tasker -t.
-
Bozek
nagyúr
Az Adaptxt-ben ugyan rá kell nyomni a szóajánlatra arra, hogy +ma, de akkor egyből behelyettesíti azt, hogy Mobilaréna. Ami egyébként is jobb, mert ha azt akarod írni, hogy "ma jól érzem magam", akkor automatikusan ne írja már azt, hogy "Mobilaréna jól érzem magam"...
Vannak a következőkkel kapcsolatos szótárak abban: sportok, zene, filmek, mozik? Nekem legalább nem kell kiírnom az ezekbe a témakörökbe tartozó szavakat külön-külön, amíg meg nem tanulja a rendszer.És nem kipróbálás nélkül írom, megvettem anno a Pro verzióját.
Igen, a Foldersync megoldja, de ha hétfőn, szerdán és pénteken fotóztál, akkor azt külön mappákba rakja péntek este? Nem, mert ezt nem tudja. Olyan, ami pont az általam leírt célt valósítja meg, nem létezik.
-
válasz
drewcsalad #57811 üzenetére
Milyen készülékről használod? Memória van elég? Kiszoktál jelentkezni az alkalmazásból?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Segítsetek már, a lányom az agyamra megy. Van valami játék, egy kis emberke van egy bolygón, az forog, és a megfelelő pillanatban át kell ugrani a következőre, közben összeszedni valami vackokat.
Mi ennek a neve? -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A facebook app nem jeleníti meg a képeket. Mi lehet a gond? Beállítás probléma? Ha igen hogy lehet kijavítani?
Köszi -
xSide
őstag
Kipróbálás nélkül tudod-e mit kötekednél? Nem!!
Mi a jobb?
Én kreáltam minden használhatót hozzá...Na pl. konkrétan beírod 'ma', akkor melyik helyettesíti be, hogy 'mobilarena'?
Somatom minden hsz-e tasker-rel kapcsolatos, felesleges linkelni...
Képek átpakolása (avagy szinkron), foldersync bármikor használható... -
Bozek
nagyúr
Az aláírásban szereplő is tud kódokhoz szöveget rendelni? Vannak benne szakmai szótárak is? Érdekes, hogy Te elkönyvelted, hogy az a legjobb és bálványként imádod. Megsúgom, van jobb is.
A másik témához:
- Melyik az a program, ami minden pénteken az addig elkészült képeid átpakolja dátumozott mappákba a fotók készítésének időpontja szerint?
- Melyik az a program, ami értesít, ha egy focimeccsen gól van? NB II-ről beszélek, a többiről tudom, hogy létezik.És még sorolhatnám, amit mással nem tudsz megoldani, csak Tasker-el. Viszont szeretném, ha linkelnél is pár olyan hozzászólását Somatom-nak, amelyikben írta, hogy "csak Tasker-el megoldható". Mert ez, hogy "Minden", nem válasz a kérdésemre.
(#57808) Flyme: Persze, a Facebook. Az oldalnál a Tetszik-re rányomva van egy olyan, hogy Értesítéseket kérek. Az miért nem jó Neked?
-
Flyme
senior tag
Létezik olyan app ami rögtön értesít ha Facebookon egy általam követett oldaltol/oldalaktól új bejegyzés érkezik?
-
xSide
őstag
Minden
Az aláírásban szereplőt (saját mod) meg semmi nem múlja felűl. Vagy tudtok olyat, ami engedi a rövid kód-okat?
Mi az a rövid kód?
Akkor nem...
Visszatérve a kérdésre, senki sem tud semmit? Feliratkereső már fix és a többi?
Somatom, tasker itt sem segít és máskor sem, mivel minden pótolható... -
Bozek
nagyúr
Konkrétan mi volt az, amire írta, hogy csak Tasker-el megoldható, de meg lehet máshogy is? Erre azért kíváncsi lennék.
Mondjuk már alapból fura, hogy ilyent tulajdonítasz Somatom-nak, mivel ő inkább az E-Robot-ot preferálja.
(#57803) xSide: Ha megfelelően be van állítva, akkor az Adaptxt az ATR kódok segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged