Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55119) petipetya válasza krino (#55116) üzenetére


petipetya
nagyúr

Az általam használt alkalmazásokat írom meg. Ez azt jelenti, hogy egyrészt vannak ezeknél jobbak is, másrészt pedig minél többen válaszolnak majd neked, annál több különböző progit fognak neked ajánlani.

BKV-hoz a Budapesti Menetrendet használom, mivel el lehet menteni benne a kedvenc megállókat. Én ez alapján sokkal jobban tudok tájékozódni, mert több buszom is megáll egy megállóban, emellett munkába menet mindig tudom hogy melyik fog jönni.
Tömegközlekedési navigációs rész is van benne, ám ezt nem használom. Számomra sokkal egyszerűbb a Google Térképen megtenni mindezt, mivel sokszor összekötöm a gyalogos navigációval - ehhez persze bekapcsolt mobilnetre van szükség.

Pénzügyekhez a Koin-t használom. Ingyenes, tud online szinkront és magyar nyelvű. Az egyetlen hátránya az, hogy a gyári kategóriákat nem lehet benne átnevezni (pl. a közművek helyett nekem logikusabb lenne a rezsi szó).
A Where's My Money sem rossz, de emlékeim szerint azért kukáztam, mert az ingyenes verzióban nem aktív az online szinkronizálás lehetősége. Az általam megadott kategóriákat abc sorrendbe teszi, ám az ékezettel kezdődő kategóriákat számomra érthetetlen módon a lista végére illeszti be. Aztán longley is ajánlott párat korábban: [link]

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.