- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet használni a telefon mobil internetét egy laptopon?Kell hozzá külön app? -
icons
addikt
Üdv!
Nem feltétlenül csak alkalmazásra vonatkozik a kérdés, de hátha:
Szeretném a teló képét kitenni a TVre (főleg képek, videók nézéséhez). Van valakinek ötlete, hogy ezt hogyan lehetne megoldani? Eddig egyedül a Chromecast-ot találtam mint opció, ami nem rossz, annyira szörnyen nem is drága, de hátha van olcsóbb, más megoldás.
Köszi!
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #54990 üzenetére
De igen, csak ezt lehet normálisan is közölni.
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, ami egy videó vagy kép készítése közben különböző animációs háttereket kreál. Tudnátok mondani párat főként ami gyerekeknek való?
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #54979 üzenetére
Azt majd én eldöntöm, köszike!
Különben sem én reagáltan retek **** módon.
Az (mint ahogy az utóbbiakból is kiderült) a te stílusod. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a mobilos/androidos vírusirtókról, kell az? Gondolkodtam feltennék egyet. Ajánlanátok? A telefon ace2 768ram/2*1ghz. Jelenleg CM-on csak a privacyval foglalkozok azokat beállítom h mihez férhet hozzá egy adott program.
Másik: favorit fényképezőprogram? -
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #54950 üzenetére
"Aztán meg létezik a link2sd" egy öröm a használata. Nálam úgy működik, hogy ha netalán kikapcsol a telefon mert elfelejtem időben töltőre dugni akkor csak második indításra tudom használni
Állítólag a lassú memória kártya miatt. Ez rendben is lenne csak akkor azt nem érem , hogy amikor első indítás után rögtön kikapcsolom és rögtön vissza is miért javul meg? Mert azt kétlem, hogy a kártyám gyorsulna fel hirtelenjébe. -
dlaj
őstag
válasz
quailstorm #54982 üzenetére
köszi
-
dlaj
őstag
Tudja valaki, hogy melyik mappában vannak a gyári háttérképek?
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #54979 üzenetére
Terminal emulátorba írd be, hogy "df"!
-
quailstorm
félisten
Bakker
Elfelejtettem hogy virtuálisan szénné van partícionálva a droid. Egyébként elvileg egy elsődleges partíción vannak ezek, de ez nem hasonlít a Nokia N900-ra kicsit se.
Jókat mondasz, csak ezt hogy nézzük meg?
Mármint a helyet külön lebontva.
Mint /data /system /cachehuawei u8230on "csak" ennyi van:
boot
recovery
misc
splash
system
cache
userdata
userdata2(#54977) LonGleY: nem segítesz, csak okosítasz, miközben úgyis egyértelmű volt mit akar. Szerintem ne szólalj meg egy darabig, legalábbis a mi társalgásunkból maradj ki.
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #54973 üzenetére
De akkor a te logikád alapján a root-ban benne van a system is ami szintén külön partíció, mint a data, és azon is mindig van szabad hely.
Tehát elképzelhető, hogy a datán, ahova az alkalmazások települni akarnak nem is 400MB szabad hely van, hanem jóval kevesebb, mert mondjuk a systemen lévő 300MB szabad hely is beleszámít. -
LonGleY
veterán
válasz
Crvsh3R #54971 üzenetére
Pont a félreértések elkerülése végett írtam, amit írtam. De nem én személyeskedtem megint, nem tudom, feltűnik-e a mintázat.
quailstorm: Neked sem osztottam lapot, és semmi ilyen szándékom nem volt (mármint trollkodni), az a legviccesebb benne. Ezt épp ti művelitek... :]
-
blt.62
őstag
Hogyan lehet plusz ablakot adni az alapképernyőhöz az LG G2-nél?
-
quailstorm
félisten
-
air
nagyúr
válasz
quailstorm #54970 üzenetére
root? Nem a /data?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
LonGleY #54965 üzenetére
Egyszer élném meg, hogy aki nem tud segítően, építő jelleggel hozzászólni, az az okoskodás helyett inkább maradna csendben (mert még ha RAM-ot írtam volna):
LG G2 mini / Műszaki adatok / Memória:
"Belső / külső (microSD) memória: 8GB (eMMC) / microSD kártyával bővíthető (32 GB-ig)"
A beépített "tárhely" is "memória". Majd veszek bele "tárhelykártyát"...
A többieknek köszönöm a segítséget!!
A másodikra valaki?
-
kovisoft
őstag
Emlékeim szerint az OsmAnd alapból nem jeleníti meg a turistajeleket, csak vékony szaggatott vonalakkal a turistautakat, színek és jelzések nélkül. Normális turistajelekhez fel kell hozzá tenni egy rátét réteget, amiről itt találsz egy leírást. De ez nem a teljes turistaút-hálózat, csak egy része annak.
Szerintem jobb eredményt lehet elérni a Locus-szal, arról meg itt találsz leírást, hogy lehet az alá betenni a turistajelzéses témát ill. a szintvonalakat.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Két dologban kérnék segítséget:
1., LG G2 minim (Android 4.4.2) van és jelenleg a telefon szerint van 480 MB körüli szabad belső tárhelyem, viszont a telefon egy pár MB-os programnál is azt írja, hogy nincs elég tárhely a telepítéshez. Ez mtiől lehet és mi a megoldás?
2., Ha a alsó Home gombról felfele húzom az ujjam, akkor kijön egy félkör íves menü a Google-el és egs Quickmemo alkalmazással. Ennek mi a neve és hogyan tudnám bővíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kerxy
őstag
sziasztok!
térkép alkalmazásként az osmand-ot használom, letöltöttem rá az openmaps.eu térképét a turistajelzések miatt, látom is a beállításokban, hogy aktív, azonban magán a téképen nem látom a turistajeleket, ez miért lehet?
-
törölt tag
Van egy screencast videóm, amit szeretnék feliratozni. Nem szabványos, videós szövegformátumra gondoltam, hanem egy új rétegre a videó fölött, amire nyilakat, magyarázatokat tudok készíteni. Mint amiket néhány Youtube tutorial -nál lehet látni. PC -vel meg tudnám csinálni, de Androidon csinált már vki ilyet? Vagy ezeket a Youtube webes szerkesztőjével is meg lehet csinálni?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54950 üzenetére
Teljesen egyetértek. A sajátomon csak a CM -lett felrakva, mert mint írtam, a többire nincs szükségem. A kedvesemén jó lenne egy JB CM és Link2SD kombináció, de nem mertem bevállalni. A szöszi ugyanis Spanyolországban él és táveléréssel managelem a telóját. Egy SD már odalett. Szerencsére volt mentés, de pl. egy új kártya ext -re partícionálását elég körülményes lenne megoldani. Ha itthon, a kezemben lenne a teló, akkor nem kérdés, hogy megcsinálnám. Egyébként az övé gyárilag független volt, az enyém viszont T -s. Függetlennek hírdették és az is volt, de mint utólag kiderült, nem gyári független. Nem csináltam belőle ügyet. Müxik és nekem ennyi elég.
-
Debilon
addikt
a play-ben a chrome-t le lehetne valahogy tiltani, hogy fel se ajánlja a frissítést?
ugyanis nincs rá szükségem a telón, de ha leszedem akkor a play irogatja hogy van update
-
janakbacsi
őstag
Chromeban hogy tudom a kedvencek/konyvjelzok sorrendjet megvaltoztatni? Illetve a chrome nem tudja a teljes kepernyos modot mint pl. A dolphin?
-
quailstorm
félisten
válasz
#79335424 #54941 üzenetére
Nagyon sok szolgáltatóssal lehet találkozni Mo-n. Mivel mint kiderült ez nem az, ezért azonnal bootloader unlock és CM10 vagy újabb repülne ráfele. CM11 után nem hiszem hogy idegileg bírnám a gyári 2.3.4 korlátait.
Aztán meg létezik a link2sd, meg hasonló scriptek. Meg az SD-EXT partíció. Galaxy Ace-i-n bevált.
-
Heavyrain
őstag
válasz
#79335424 #54946 üzenetére
Nyilván nem összetettebb,Crysis szintű játékra kellett volna,hanem kb The Banner Saga szerűekre.
Szerk.: Közben gyorsan felraktam a Splashtop 2-t,azzal szépen megy,csak a hang szaggat..
air: Köszi,akkor még azt is kipróbálom majd. -
Heavyrain
őstag
Akinek van tapasztalata vele,az tudna segíteni,hogy jelenleg melyik a legerősebb remote desktop program? Néhanapján azért jó lenne egy-egy játékot távolról irányítani,és ehhez kéne. A Splashtop egy régebbi (kb 1 évvel ezelőtti) verziójával volt már tapasztalatom,nem rossz,de a játéknál elvérzett.
Ezeket ismerem:
-Splashtop 2
-Jump Desktop (Amazonról sikerült ingyen behúzni)
-TeamViewer(A telefon és a gép is elég erős,azzal nem lesz probléma)
-
Fall-N
veterán
Chrome sajnos bukta mert csak Android 4.0+, GB-re nincs. Maxthon sajnos elég bugos a mostani verzió például nem hozza be a könyvjelzőket.
Szerintem próbáld meg ezeket: UCbrowser, Dolphin, Baidu browser. Ezek sem sajnos a legjobbak, főleg régebbi vasakon. Én is a Chrome-ot használom jobb híján bár nem is rossz csak a kevés RAM miatt újratölt mindig.@Somatom: Ahhoz képest, hogy mekkora cég az FB felvehetnének egy normális főprogramozót meg egy grafikust mert elég szégyen amit kendácsolnak.
-
törölt tag
válasz
Predator2 #54942 üzenetére
Azt nem állítanám, hogy kicsi lenne a gépigénye. Azon a telón nem csak a tárhely probléma, hanem a ram is. Nálam nincs ilyen gond, mert az enyém gyakorlatilag célhardverként üzemel az autóban (azért került rá a CM, mert a Sony kókányolása miatt az Avast nem tudta bekapcsolni a GPS -t). De a barátnőmnek is vettem egyet (az billes, mint a Tied és rootolt, gyári 2.3.4 van rajta) és a szemét Fosbook miatt állandóan foglalkoznom kell vele, mert nyavajog, hogy elfogyott alóla a vas.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54937 üzenetére
Egy nálam működő lehetőséget írtam a megadott paraméterek alapján. Azt nem írta, hogy függő lenne.
-
dongasre
tag
Szerintetek melyik a legjobb a App lock program? lehet fizetős is
-
Predator2
addikt
válasz
quailstorm #54933 üzenetére
Hely szűkében vagyok sajna folyamatosan és csak egy Android 2.3.4-es rendszerem van (Xperai mini pro sk17i)
-
quailstorm
félisten
válasz
Predator2 #54928 üzenetére
Maxthonnak szerintem nagy a gépigénye, nem tartom különösen jónak.
Én a droid beépítettjét használom. Ha legalább 4.1.2-őd van, akkor jó az. Arra felület a dolphin, kitkat alatt csak ahhoz van flash. Meg még fenn van az opera classic.
Ha még kéne választanom valakit az a chrome lenne.
Firefox is sokat eszik.Tapasztalatokat Galaxy S i9000 alapján mondtam 4.4.4 rendszerrel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre teszem fel a kérdésemet.
Adott egy Sony Xperia U, azt szeretném megtudni, hogy valamiféle Launchert érdemes-e telepíteni? Telefonálni és zenét hallgatni használom, de már kezd zavarni, hogy egy értelmes hátteret nem tudok választani, mert a fehér betűk (ami ugye alapértelmezett és nem lehet megváltoztatni) nem látszódnak rajta...
Mivel nem találtam semmi egyzerűbb megoldást, kis keresgélés után találtam ezekre a launcherekre, viszont nem tudom, hogy elbírná-e a "vas". Illetve, ha telepítés után mégsem tetszik, akkor normál körülmények között lehet-e törölni.
Előre is kösszönöm.
-
petipetya
nagyúr
válasz
killzone1987 #54883 üzenetére
Megnéztem, mindegyik link gond nélkül megnyílik. Stock 4.4.4 / gyári Chrome.
-
Predator2
addikt
Légy szíves linkeljétek be nekem azt a kommentet amiben leírtátok melyik böngésző ajánlott. Opera mobiltól már hullik a hajam. (kerestem csak nem találom) Wifin keresztül nezetnék. mobilnetre ott az Opera mini.
THX
-
Silverr
aktív tag
válasz
järgenGuRu #54922 üzenetére
Pl. [speedview]
-
tomy86
addikt
válasz
järgenGuRu #54922 üzenetére
Ulysse Speedometer meg még vagy száz másik a Playen.
-
válasz
katalin888 #54921 üzenetére
A telefonodon nincs más időzóna beállítva?
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #54917 üzenetére
Mondj már eggyet légyszi.
-
válasz
katalin888 #54919 üzenetére
Akkor talán VPN-en vagy rajta.
-
válasz
katalin888 #54916 üzenetére
Az, hogy nem Magyarországon vagy.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
järgenGuRu #54915 üzenetére
Mit értesz egészen pontosan sebességmérő alkalmazáson?
Amik a GPS alapján mérik a sebességet, azok biztosan nem átverések, sőt, igen pontosak jó GPS vétel esetén. -
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros kartyarol a TelenorMyTv app letoltese helyett a G. Playben ezt az uzenetet kapom:
"Ez az elem nem erheto el az On orszagaban."Mi lehet a gond?
-
järgenGuRu
csendes tag
Ezek a sebességmérő alkalmazások átverések nem?
-
törölt tag
válasz
Siriusb #54905 üzenetére
Az a Noti izé is egy widget. Frissíteni kell ahhoz, hogy valós állapotot mutasson. Gondolom, hogy amikor kapcsolsz, akkor kettős funkció indul. Kapcsolja a wifit, majd frissíti az állapotát. Ha külső program kapcsolja a wifit, attól nem frissül a widget. Én sem úgy értettem, hogy ez Tamás "problémája", de talán van lehetőség a kapcsoló állapotfrissítésének a kikényszerítésére.
-
Baku
aktív tag
Ha már Spotify: Az utolsó frissítés óta nem enged belépni külföldről. ... Hibaüzenet: "Úgy látszik más országból próbálsz bejelentkezni"
Igen b...meg! És ez téged mi a f...ért zavar???Tudja valaki mi a különbség a Spotify és a Spotify Music között???
-
zoli62
addikt
Spotifí Musicban mióta nem lehet állítani, hogy SD kártyán tárolja a szinkronizált számokat?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged