- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Valaki keresett múltkor offline térképet, meg turista útvonalakat meg mittudomén, annak ha esetleg látja akkor a HUMAP nevű ingyenes progit ajánlom. Össz-vissz 45mega full HU térképpel, meg rengeteg letölthető tartalommal.
-
SamS20
senior tag
Ezt a programot használja valaki widgetlockerrel ?
csak mert érdekes mód ha kapok egy értesítést, akkor ugye felébred a telefon, viszont nem ez jelenik meg hanem a widgetlocker, amíg le nem tellik az adott képernyő idő.
valaki tudja normálisan használni együtt a két programot ? mert nálam nem nagyon akar sikerülni :/
megjegyzés : ha a widgetlocker-t deaktiválom akkor a program működik (akkor viszont az idő leteltével a program nem kapcsolja ki a képernyőt csak elfeketíti, ettől viszont még gondolom a képernyő használat miatt merül a telefon) -
törölt tag
A Cerberus lopásgátló remek, pár nap vagy hét múlva lesz Norton Anti-Theft-em. A kettő mehet együtt? Az utóbbit tesztelésre kapom, és egy évre szól, a Cerberust meg megvettem mert Lifetime licences.
-
-
Lamberd
tag
sziasztok !
HTC one S röl. váltotam Nexus 4 - re. És keresek a Nexus hoz egy olyan fotozo alkalmazását ami hasonló a HTC sorozat felvételéhez. olyat találtam ami másodpercenként képes mondjuk 20 képet csinálni de nekem olyan kellene ami úgy másodpercenként 1-3 képet löne el. álltalában családi képeket csinálok és a pislogások grimaszokat, bemozgásokat akarom ezzel elkerülni.
köszönöm
Lambi
-
bacus
őstag
válasz
pepe091 #19610 üzenetére
Köszönöm, bár válaszod nem volt kedves és megértő
, de mégis ez segitett a legtöbbet.
Két alkalmazás is van, amit most visszaigényeltem, az egyik egy tasker plugin, aminek nem volt trial verziója, dropbox syncet csinált volna, de 3 perc várakozás után, hibaüzenet, igy kifutottam az időkeretből, ez 1,5 dollár volt, azonnal vissza adták az árát.
A másik program az NG Call Recorder, magyar értékelés nem volt ( a többit meg alapból nem látom), a demóját letöltöttem, és látszólag működött is, azaz felvette a beszélgetés mindkét oldalát. Egy fél óra probálgatás után megvettem. Az első szar másnap jött, mert újra inditva a telefont, kiderült, hogy az alkalmazás nem indul el magától. (ez nem akkora probléma, hiszen nálam ritka esemény egy telefon újrainditás). Tasker használóként pár kattintás után újrainditás után tasker inditotta az appot, probléma letudva, viszont hétvége volt, nem igen volt sem bejövő, sem kimenő hivásom. A második pofon akkor jött, amikor egyszerüen nem csörgött a telefon véletlenszerüen embereknek. Az egyik a testvérem volt, akinek aznap volt a születésnapja, először azt hittem, hogy valami beállitás ez, hogy a születésnaposoknak más a csengőhangja
. De másnap már nejemnek sem csörgött, pedig neki nem volt szülinapja.
Googli turizás után, tele van elégedetlen felhasználóval a net, nem is értem, hogy miért hagyják fent a playen az ilyet.Uninstall megoldotta, viszont már 3 v. 4 nap telt el a vásárlás óta. Kiváncsi vagyok, hogy ezt visszatéritik e.
-
LonGleY
veterán
válasz
quailstorm #19660 üzenetére
Jó lesz az: ahogy már írtam, a webkitre váltással az Opera csak gyakorolgat, a motor neve viszont Blink lesz, és a Google-el közösen fejlesztik (ergo a Chrome motorja is). Ezért váltanak valszeg, az meg minden bizonnyal nemlesszar. :] WebKit fork..
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Vettem egy Sygic navit a telefonomra, ezt át tudom vinni másik készülékre ha esetleg le akarom cserélni?
-
Rimuru
veterán
válasz
vadászcsiga #19684 üzenetére
Az Operában használt böngészőmotor amit le fognak cserélni WebKitre (most már Blink).
-
-
Rimuru
veterán
válasz
quailstorm #19676 üzenetére
Igazából már jobbnak tartom az Operás bétát mint a chrome-ot, de tényleg a Presto a legjobb.
-
quailstorm
félisten
válasz
attiati #19669 üzenetére
Az opera mobile, és a mini el fog tűnni droidról. A Java-sat, symbianosat nem fejlesztik tovább. A mostani opera beta nevű szarrakás lesz helyette, ami állítólag kombinálja a kettő előnyeit... A jelenlegi operamini szerverek zaklatásáról nem találtam cikket a neten, de lehet szándékosan rontják el, hogy ne fájjon a webkitre átállás...
A nagyítás, kicsinyítés, görgetés, bűn rondán néz ki geckon és webkiten is. Ezért használtam operát eddig... -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Tudnátok olyan appot mondani, ami mutatja az adatforgalmamat? -
attiati
veterán
válasz
quailstorm #19666 üzenetére
mini-vel, most hogy kérdezed
7.5.33286 van most fent, az automatikus update előtti verzió még jó voltmiért mi a különbség a mini és a mobile között?
-
Rimuru
veterán
válasz
quailstorm #19666 üzenetére
Opera Mini, tényleg elég rosszul rendeleli az oldalakat, lehet váltják a szervereket is? Bár nem tudom hogy megmarad-e a mini vonal vagy a Rally mód teljesen felváltja.
-
Márklár
tag
-
dokee78
félisten
Valaki feltenné az előző Opera Mini verziót?
Köszi!
Tudom hogy a Googleba beírva is megtalálnám,de belassított mobilnettel nem egyszerű. -
McDog
aktív tag
válasz
Tristis #19464 üzenetére
Cool Reader-t próbáltad?
-
attiati
veterán
válasz
quailstorm #19658 üzenetére
bocs ez kinai nekem. akkor most webkit kell nekem?
-
quailstorm
félisten
válasz
attiati #19657 üzenetére
Ahhoz először meg kéne néznem valójában mi a helyzet...
Mert te egy webkit-re jellemző hibát vázoltál, de legutoljára 12.14-et használtam droidon...
ez tuti webkit ennek nem kéne annak lenni ennek sem
Aztán meg marad az apk vadászat -
attiati
veterán
válasz
quailstorm #19654 üzenetére
es hogy tudok visszavaltani?
-
attiati
veterán
az opera update nalatok is tul szeles hasabokban jeleniti meg a nem mobilra optimalizalt oldalakat? ez eddig nem ilyen volt
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Tudnátok mondani egy offline navigációs programot? -
LonGleY
veterán
válasz
gacsoi #19647 üzenetére
Jah, és majd kifelejtettem: gesture-irányítás, tehát jobbra-balra-le-föl suhintásra beállíthatók parancsok (keyboard lecsukás!, kurzor jobbra-balra állítás stb.). Hangerő gomb is léptethet kurzort, ha úgy akarod, de nyilak is előhúzhatók a billentyűzetből. A többiből ezek az alapvető trükkök hiányoztak a legjobban (a SwiftKey-ben pl. nincs semmilyen lecsukás, az milyen lol).
-
LonGleY
veterán
válasz
gacsoi #19645 üzenetére
A Swype-nak, Siftkey-nek az a lényegük. Ha szimpa szövegbeírást szeretnél, akkor a Smart Keyboard Pro-t tudnám erősen javallani, abban letiltható minden ilyen fölösleg, és nagyon pöpecül beállítható, pl. hogy lenyomáskor mekkorát rezzenjen, hosszú megnyomáskor mennyi idő alatt és mi bukkanjon elő (szám vagy alternatív/ékezetes karakter) stb. Személy szerint visszatértem rá, mert az auto-beírós-flow-élmény nemigen fogott meg, de leginkább lelassított. Nálam így néz ki (van magyar meg egyedi kiosztás is, smiley-szerkesztővel):
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
van esetleg olyan app ami lekapcsolja pl 5 perc után a wifit ha nem használnám ?
vagy ha kivan kapcsolva képernyő ?a beépített sajnos nem használ
wifi alvás irányelv -
P.mini
aktív tag
Nagy a ház, sok a fal.
A szobám ajtójáig jó, 3-as erősségű a 4-ből, de a szobámba nem is látja a tablet, egyéb más jó . Majd lehet új rúter lesz, de csak a tablet miatt nem akarom. Laptopokon teljesen jó a wifi, telefonon is, 50-60 méterre a telefon még 2-es a 4-ből, laptopon is nagyon jó, csak egyszerűen a tablet wifije gyengébb mint amire szükségem lenne. Amúgy egyenlő a Galaxy mini, ace wifijével a tableté, a telefonomon nagyon jó, és hozzá vagyok szokva. Amúgy köszi a helpet!
-
wardemi
senior tag
válasz
Ervin bá #19639 üzenetére
fent a hírcsatornán az egészet tudod olvasottként jelölni ha kell vagy én szimplán bemegyek és oldalra huzgálom a dolgokat ami érdekel meg megnézem és elolvasom
vagy badobom bookmarkba (kis zászlócska cucc vagy gépen csillag) és majd elolvasom onnan. Még az hiányzik nekem, hogy minden hírcsatornát egy gombbal megnézetté tudjam tenni remélhetőleg majd belekerül egyszer ez is.
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Olyan appot keresek, ami meg tudja osztani a kapott wifit. A tabletemnek gyenge a wifije, ezért nem nagyon tudok vele netezni a rútertúl messze. A telefonom wifije nagyon erős, mindig jól fogja. ezért kéne megosztani a telefonnal az itthoni netet. Megoldható? Van ilyen app? előre is köszi!
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok a Dashclock widget-re egy alternatívát 4.1.2 alatt? -
Ervin bá
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik a leg használhatóbb app az rss olvasásra úgy, hogy desktop és android között szinkronizálva legyen? pl. ha desktopon feliratkozom valamire, azt telefonon is olvasni tudjam, de úgy, hogy ha jön 10 új hír, abból a telón 2-t meghagyok, 8-at kitörlöük, akkor amikor hazaértem, a desktopon csak azt a maradék 2-t lássam?
Remélem érthető
Esetleg böngésző szinkronizálás, könyvjelzők, plugin, vagy külön app?
Inkább az infó fontos, nem a képek, animáció, stb.
Köszi. -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes alternativakat keresek PlayerPro es Smart Keyboard Pro helyett, nagyjabol hasonlo tudassal. Mik vannak? A keyboardnal a szotar nem lenyeges, a lejatszonal pedig legyen EQ, es normalis cover art grabbing. -
Dorian
félisten
Én Opera mini-t használok. Mitől van, hogy lehet kiküszöbölni az alábbi hibajelenséget:
Blogok (Indexes) hozzászólásainál a közbenső "lapozógombok" nem működnek, a az "előre" gomb mindig a legelejére lapoz, a "következő" gomb pedig mindig a legutolsó oldalra, úgy, mint a mellettük lévő, direkt erre való gomb.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Ti milyen böngészőt használtok, ill. milyen böngészőt ajánlotok? A dolphin elég szimpatikus volt a számomra, de azt olvastam, hogy mostanában egyre rosszabb. -
LonGleY
veterán
válasz
Frozzy #19623 üzenetére
Fórum gyorskeresés: (lépés)számláló
avagy: Play: pedometer
-
Frozzy
őstag
létezik valami jól működő lépés számláló ? galaxy s3-on használnám tudna valaki linkelni nekem play linket?
-
Dorian
félisten
Milyen appot javasoltok, amivel egyszerűen és stabilan megoldható a netkapcsolat tiltása/engedélyezése?(külföldi utazás idejére) Tudom, van sok ilyen, de nincs kedvem kísérletezgetni, csak azt feltenni, ami tapasztalatok alapján is jól működik. Futottam már bele olyanba, ami mégsem tiltott le mindent, meg olyanba is, aminél csak az app eltávolítása után jött helyre a mobilnet.
-
F-ECT$
titán
exDialer alternatíva van? (Bár lehet meg kellene venni.)
-
tomy86
addikt
válasz
almos94 #19613 üzenetére
Ha PC-re akarsz menteni, akkor MyPhoneExplorer. Már nem csak SE telókat támogat.
-
almos94
aktív tag
Üdv! Remélem jó helyen járok. Egy programot keresek,amivel le tudom menteni az SMS-eket mobilról PC-re, aztán pedig visszafelé ugyanezt. Szeretném frissiteni a telefonom és lenne pár fontos beszélgetés,ami jó lenne, ha megmaradna. Telefonom egy LG Optimus 3D P920 2.3.5 van rajta és ICS-re frissitem.
Válaszokat előre is köszönöm! -
LonGleY
veterán
válasz
pepe091 #19610 üzenetére
Már van frissített verziója, de még készülgetek vele, aztán megpróbálom belinkeltetni ide felülre vagy jobb oldalra, valami kevésbé zavaró módban. Tényleg unalmas már..
(#19610) pepe091
Világos. De ide valami tömörebbet szeretnék rakni, mert valaki véletlen lenyitja és elfedi a képernyőt. :] Inkább olyan egy bekezdéses, minden fontos linket tartalmazó cuccot szeretnék, de még a Logout-os programajánló is csak 20 %-on áll kb, azt rendes cikként akarom kirakni.. ehh, na, legalább elkezdem most. Csak alszom egyet előtte. :]]
-
bacus
őstag
Milyen lehetőségem van egy app árának visszaszerzéséhez 15 perc után? Feltettem egy demot, az ment (látszólag) majd megvettem, magyarországi értékelés nem volt.
A vásárolt app viszont hamar kiderült, hogy nem úgy működik, ahogy szeretném, irtam a fejlesztőnek, de még csak nem is válaszol. Ilyenkor mi a teendő??
-
dokee78
félisten
válasz
tolvaj! #19602 üzenetére
Lusta vagyok válaszolni.
Bármennyire felrakhatod amelyiken megadod a google accountodat fiókként.
19603 Nemrég volt róla szó,egyébként kisebb mobilnethez Opera Mini.
Összeesküvés elméletem:
Párszor mikor hosszan csevegünk itt valamelyik appról vagy témáról,közvetlenül utána valaki visszaolvasás nélkül rákérdez éppen arra.
(pl most is -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Ki melyik bongeszot ajanlja Anroidra?
koszi elore is
-
tolvaj!
őstag
sziasztok! ostoba kérdés lehet, valszeg már más is feltette, de lusta vagyok olvasni bevallom.
Ha van egy megvásárolt appom a playstoreból akkor azt hány eszközre telepíthetem fel egyszerre? van egy telefonom és egy tabletem és mindkettőn használnám. válaszotokat előre is köszönöm: T0lvaj -
gduck
addikt
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van valami jó ötlete a telefon rootolásán és tok vásárlásán kívül, szívesen fogadom
A gondom az, hogy az xperia-s telómon, ha hívás van, a legalsó sorban megjelenik a hívás elutasítása sms használatával. Ezt ugye fel lehet nyitni és kiválasztani a megfelelő sms-t. A probléma csak az vele, hogy a teló a zsebemben lapul és hívás esetén már egyre többször küld magától elutasító sms-t (megnyomódik és már megy is az sms, sőt ráadásul még a csörgést se kezdni el, azt se veszem észre hogy hívtak) A beállításokban meg egyszerűen (NEM ÉRTEM MIÉRT) nem lehet letiltani ezt e funkciótProgramot kerestem, de csak bejövő sms szűrés lehetőségét láttam. Esetleg létezik olyan program, amivel a kimenő sms-t lehet időlegesen tiltani?
Előre is köszönöm az ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest