- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HGTimber
tag
Sziasztok!
Egy badás apphoz hasonló alkalmazást keresek androidra: Mobile Caster.
Nem tudom, hogy valaki használt e samsung bada-t, abban volt egy alkalmazás, amivel PC-s webböngészőből pár kattintással különböző tartalmakat (weboldalak URL-jét vagy képeket) lehetett mobilra küldeni.
Sajna eddig nem találtam, még hasonlót sem. -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Repülő üzemmódot szeretnék gyorsan ki- és bekapcsolni a telefonomon (gyári 2.3.6), de nem akarok erre külön appot feltenni. Viszont van egy olyan lehetőség a launcheremben (ADW), hogy "Custom shortcut"-ot tegyek ki, az "Activities" felsorolásában pedig van egy csomó tétel a "Beállítások" alatt, pl. a gyorsítótár törlése is egy parancsikonnal elérhető így.
Ki lehet vajon tenni a repülő üzemmódot is parancsikonként?
-
Richee11
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami e-book olvasót telefonra, vagy többnyire sima office alkalmazást használtok? -
mondomén
őstag
válasz
blt.62 #18883 üzenetére
Hangosít, persze. Van magyar nyelv és nem is bonyolult. Eq részhez kell elnavigálni és ott a bal legszélső csúszkát feljebb tolni. Van próba verzió, töltsd le. Amúgy ha ez sem elég, akkor másik kernel mondjuk boeffla vagy siyah és play-ről a hozzá való app, abban pedig még feljebb lehet venni...
-
-
fdisk
őstag
A Zoner Mobile Security van vkinek tapsztalata?
Illetve az ilyen appoknak van-e már létjogosultsága?
Mert egyre több vírus kezd el terjengeni a neten, -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek melyik a legjobb video lejatszo program?
koszi elore is
-
blt.62
őstag
Megtenné nekem valaki,hogy részletesen leírná privátban hogy hogyan lehet az SGS3 szoftverében állítani,hogy fülessel hangosabban szóljon a zene? Állítólag van rá mód.
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Olvastam vissza, de nem találkoztam olyannal akinek hasonló problémája lenne. Szoval van egy kb. 1 éves Arc S-em 4.0.4-es ICSsel. A baj az, hogy az utorrent nevű alkalmazás néha csak ugy random elindul. Elég idegesítő mert használom az appot, nem akarom letörölni. Ujra telepítés sem oldotta meg sajna.. Vkinek vmi ötlet?
Illetve létezik olyan alkalmazás ami automatikusan állítani tudja a hívás jelzést? Mármint rezgo v. Hangos. Idő intervallum szerint mondjuk 8-4ig rezeg utána hangos.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv.
-
iguana
őstag
válasz
EmberXY #18874 üzenetére
a proximity sensor akkor megy, ha egy app azt mondja neki, hogy múkoggy pl. dialer használja, és amikor a füledhez emeled kikapcsolja a kijelzőt. ha befejezted a beszélgetést, és nem használsz olyan app-ot, ami használná a sensort akkor pihi van.
az utolsó rész, nos igen. ez igaz rám
-
EmberXY
veterán
-
bubi92
őstag
iMadeFace ios app alternatíváját keresem androidra! valaki tud ilyenről?
-
ANT
őstag
válasz
GabN73 #18865 üzenetére
Sajnálom, én csak ezt találtam képernyő feloldásra. Hátha valaki tud jobbat is.
EmberXY: ki kell tapasztalni, hogy hány mozdulatos a legjobb feloldás. Az "unlocking training"menüpontban van szenzor teszt is.
baalco: 2%. Szerintem csak akkor lesz aktív a szenzor, ha előtte hadonászik az ember.
-
Peaceliker
addikt
Na én meg epp ezért kerestem olyan telót, amiben a home gomb fizikai, hogy ne kelljen a power gombért nyúlkálnom (illetve tudtam, hogy ez egy nem kicsi teló és még így is kényelmetlen lehet a power helye, hogy az oldalán van ) :-)... de az tény, hogy ha megnyekken, akkor nemtom mit csinálok a telóval gari után :-)
a 30 mega meg nemtom hogy volt, install után egyből írta a gotask manager, azt tom, hogy néha baromságokat "beszél ". :-) -
EmberXY
veterán
Még ki kell tapasztalnom, és gyakorolnom kell, mert elsőre nem mindig sikerül eltalálni. Ráadásul van egy kis szépséghiba is, miszerint ha fektetett módban használom a telót, mint általában, akkor a bal hüvelykujjam is gyakran kiváltja a lezáró duplamozdulatot írás vagy görgetés közben... Esetleg állítsam át kettőről több mozdulatosra?
-
ANT
őstag
válasz
EmberXY #18859 üzenetére
Én anno azért kerestem ilyesmi appot, mert a telóm szilikon tokban van, és a power gomb elég nehezen reagál a nyomkodásra. Na persze az sem mellékes, hogy le lehet redukálni a gomb használatát.
Peaceliker: 30MB? Az hogy lehet? -
Logeeen
senior tag
válasz
Peaceliker #18861 üzenetére
Pedig tetszene, és ki is használnám...
Valaki segitene?Sikerült!
-
ANT
őstag
válasz
GabN73 #18844 üzenetére
Üdv.
Létezik.
Tap Tap App a neve, én Xperia P-n használom is. -
GabN73
addikt
-
twine
veterán
válasz
GabN73 #18846 üzenetére
ilyen "Jedi trükkre" gondolsz?
hogy elhúzod a kezed a szenzor előtt és felvillan a képernyő,,,?
Nem tudok segíteni,,de gondolom a Samuék csinálhattak ilyet,,,azok varázsolnak a szenzorokkal, meg az előlapi kamerákkal...
Tuti van ilyen "utángyártott" app-ban is,,csak kérdés mennyire meríti az aksit...
Illetve esélyes hogy root"köteles" a dolog,,, -
-
GabN73
addikt
Üdv!
Létezik olyan app, ami a következőt tudja:
Ha lezárt képernyő felett végighúzom a kezem, akkor mutatja az időt? Vagy ezt csak a teló tudná? (Talán Samsungék csináltak ilyet) -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Még a Wifi File Transfert ajánlották. Erre a 2G-3G-re nincs valami megoldás? A régebbi telefonom CM-ben az energia widgetnél volt ilyen lehetőség, de az újon még nem szeretnék ROM cserét.
-
eastsider
nagyúr
tuti volt már, de nem találom most.
milyen alkalmazással lehet megnézni, mi használja a GPS-t?
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programot ajánlotok, arra, hogy a fájlokat wifin keresztül tudjam másolni? Illetve van 2G-3G között kapcsoló widget?
-
brownus
veterán
üdv,
offline turista útvonal térkép van? köszi!
-
MurdR
veterán
-
Jumbozorz
senior tag
Szia,
koszonom szepen a gyors segitseget. A hivas elutasitas sms-el nem automatikus ugye?Hanem, amikor hivnak, akkor kell valasztani ezt az opciot?! Akkor is kellene az automatikus sms, ha nem hivnak, hanem smst kuldenek. Pl: vezetek es hivnak, vagy smst kapok kell egy sms, hogy : vezetek,haggya!: )
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Erdeklodnek olyan program utan, melyet , ha bekapcsolok automatikus smst kuld annak aki hivna vagy smst kuldene a program bekapcsolasa alatt.
Remelem ertheto votlam.
Tovabba,
keresnek olyan programot is, melybe rogziteni tudnam ahavi kiadasaimat es lathatnam a programban szepen felsorolva,osszeadva stb. Talaltam millio szam ilyet, azt szeretnem kerdezni, hogy ki milyet,melyiket hasznalta mar esetleg a velemenyere is kivancsi lennek.
Elore is koszonom.
-
twine
veterán
(#18819) Endless:
sajnos én hasonlót nem ismerek,,,A Zedge-t használtam, mióta világ a világ
Esetleg nézd meg amit (#18823) zho-lee javasolt,,,nekem az volt a sorrend, hogy gyorsítótár törlés, alkalmazás adatai törlés,,,de ettől nem javult,,,uninstall, majd reinstall,,,a hiba még mindig megvolt,,,itt szinte biztos lettem benne, hogy a hiba nem az én készülékemben van,,,úgyhogy mondtam hogy 'va@nyád,,,
törlés!
nem bírom a hibás progikat
-
ANT
őstag
válasz
Bandi8407 #18821 üzenetére
Szia.
Szerintem ebben a műfajban a Clean Master a legjobb. -
FZsolt93
csendes tag
Üdv!
Egy gyengébb telefonra van olyan böngésző amivel normalisan lehet használni a fórumot? -
Bandi8407
tag
Sziasztok!
olyan alkalmazást keresek ami felismeri és eltávolítja a már törölt alkalmazások hátrahagyott mappáit fájlait, körülnézve a telón sok ilyen van de egyesével macera lenne törölni őket! Van ilyen alkalmazás, ha igen mit ajánlatok? köszi előre is
-
xSide
őstag
Ami ébresztgetett korábban vagy alapból indult bekapcs után háttérben (ebay, fb, tv24, térkép) át lettek helyezve sd-re.
Már nem indulnak maguktól! Az emlitett zd task killer widget pedig, ha elinditom az fb-t majd kilépek és rányomok kilövi, nem fut a háttérben, nem indul újra magától.SamS20 zoomolgass kicsit és le fogod tudni menteni
-
-
fo_di
őstag
de pont az a pláne, hogy mindegyik fajtának ugye más az ára, viszont ugyanoda kell küldeni az smst, és csak az a 2 betű tér el a küldött smsben, így meg csak egyfélét tudok egy számra beállítani, akkor az ugyanaz, mintha az alap smsdíjat számolja (mert többfélét szoktam küldeni, nem mindig ugyanazt az egyet)
-
SamS20
senior tag
google mapsnél a kijelölt területet miért nem tudom "lementeni" hogy offline is elérhető legyen ? (Budapestet szeretném)
-
goom
senior tag
válasz
Peaceliker #18798 üzenetére
A Beállítások / Fiókok és szinkronizálás / <Gmail-cím kiválasztása> / Fiók törlése nem sikerül?
-
fo_di
őstag
sziasztok,
call meter 3g beállításában kéne segítség: a mostani számlám kiválóan működik, de hozzá kéne adnom mobilvásárlást is a rendszerhez.
időnként szoktam venni smsben parkolójegyet (megadott számra kell elküldeni a rendszámot és a parkolójegy hosszát), be lehet-e állítani valahogy a rendszert, hogy az adott számra küldött smsek között az utolsó 2 karakter alapján differenciáljon és úgy lehessen különböző összeget beállítani? (az utolsó két betű adja meg a jegy hosszát, és így az árát is. olyanok, hogy xyz123,ne/fe/eg, ezek alapján változik az ár)
köszi előre is -
Endless
aktív tag
Nem tudjátok véletelnül mit lehet akkor csinálni, ha a Zedge egyik napról a másikra azt irja ki, hogy "A Zedge alkalmazás sajnos leállt" Nagyon fontos lenne mivel szeretném használni, és nem akarok ezért factory resetet
-
air
nagyúr
válasz
Rockstone #18796 üzenetére
Miért kell unlocked bootloader a root-hoz?
Miért kellene xda-n kívül keresni, amikor ott van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged