- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
darvinya #134982 üzenetére
Ha valaki megmondaná, hogy tudom a home gomb hosszú megnyomására varázsolni a screen offot, annak nem is tudom... megiszatnám vele a böngészési előzményeimet...
----
Egyszer sikerült, egy zgpax s9 teló, 3 fizikai gombjából a középsőre varázsolnom a screen off/on funkciókat! 3 fizikai gomb.. ahw.. mint a mesében. Egy álom volt! Igaz, ehhez meg kellett rootolnom. De aki dudás akar lenni... Még ma is azt használnám, ha nem kezdett volna el kínai appokat letölteni utána. Tűzfal ide, avast oda. És magától bekapcsolta a wifijét. Igen, saját magának. Kikapcsoltam, 2 perc múlva már megint online volt. Egy orvosi műhiba... és öntudatra ébredt. Vagy nem tudom. Kivettem az aksiját és a testét alufóliába tekertem, havonta cserélgatem rajta a szentelt vizet. Nekem nehogy feltámadjon...
Kínai telefoonon azóta se bankolok. Akárki akármit mond.
Na, boldog anyáknapját mindenkinek. -
junior11
veterán
válasz
darvinya #134982 üzenetére
Már nem emlékszem, melyik oldal írta ezt, állítólag a felhasználási feltételekben is benne van, hogy megoszthat egyes adatokat harmadik felekkel a böngésző használata során, gondolom a többi sem különb, max a Firefox esetleg még. Amióta kínai kézben van, sokan tartanak tőle adatvédelmi szempontból, valamint a kártékony oldalak elleni védelme is jócskán alulmaradt a FF, Edge és Chrome-mal szemben (desktop-ot említették). Amúgy az Operában benne a Google safe browsing funkciója?
Amúgy nekem semmi bajom vele, Chrome éra előtt nagyon sokáig használtam, szerettem. Nemrég raktam fel próbaként az asztali verziót is és mobilra, nem rossz egyáltalán.
-
darvinya
titán
válasz
junior11 #134974 üzenetére
Nem oszt meg senkivel semmit az Opera, mert saját szervert üzemeltet tömörítés céljából.
Amúgy van VPN funkciója, ahol beállítható saját szerver, stb.
De, ha ennyire para, akkor ott inkognitó mód, ami azzal jár, hogy az oldalak sütijei esetleg teljesen letilt.
Tehát maguk az oldalak gyűjtik az adatokat (sütik).Igaz volt Yandex böngésző, ma már Samsung böngésző, a volt KGB szervernek adod az összes dolgaidat.
Wolfskin
Hosszú Home gomb kikapcsolható, s ekkor semmilyen kereső nem jön be.
-
stuka20
senior tag
Ha rootolt a teló, akkor is adguard az ajánlott hirdetésblokkoló? Nálam operában nem szűr rendesen (pl. ncore). De a többi alkalmazásban, amit teszteltem jól szűr. Amelyikben nem azt meg reportoltam (valamelyiket már 3x is, de csesznek válaszolni).
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Olyan programot keresek, ami automatikusan a legerősebb mentett wifihez csatlakozik. Létezik ilyen?
-
Dr.NX
addikt
Korábbi Android verzióban volt olyan, hogy az értesítéseknél be tudtam állítani, hogy pl. a Messenger csak bizonyos időközönként (pl. 5 percenként) jelezzen értesítést új üzenetről, akkor is, ha időközben jön egy csomó új. Ez azért volt jó, mert nem cserregett a telefon minden egyes smiley-nál egy group chatben.
Na most úgy néz ki, Pie alatt nincs ilyen beállítás, vagy legalábbis én nem találom. (Xiaomi Mi A2 Lite)
Van erre valakinek okos megoldása? -
Probert75
addikt
válasz
Wolfskin #134942 üzenetére
Na kipróbáltam, hívott az a haverom, akivel ilyen dolgokat ki szoktam próbálni!
Simán kihangosítottam őt, majd a Home gombot 1X megnyomva/érintve a hívást felrakta a rolóra, majd szépen magától elsötétült a kijelző. De BT-n is simán elsötétül. Ezt meg ő mondta, mert ő meg a kocsija BT kihangosítójára kapcsolódik, és neki magától is elsötétül BT-vel.
Szóval nem értem minek ehhez külön program. -
junior11
veterán
válasz
Wolfskin #134975 üzenetére
Okés, nem is rossz böngésző, vannak szerintem is hasznos funkciói, amúgy ma már szinte lehetetlen elkerülni a megfigyelést és az adatgyűjtést, talán még a Firefox a legjobb ilyen téren, de nekem Chrome mellett lassúcska volt androidon (kivétel a FF Focus, de azt max másodlagos böngészőnek éri meg), amúgy is készülnek komplett új böngészővel Fenix néven.
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
nyisziati #134969 üzenetére
nem parázok a guglitól, bár nem szeretem az igaz. inkább azt mondanám, nem akarok tőle semmit, épp ezért nem szeretem, amikor elém tolakszik, keresztbe fekszik, az arcomba tolja a nagyszerű szolgáltatásait. a samsung note-okban is utáltam, hogy minden gombra tettek valami kitörölhetetlen szolgáltatást, amitől remélték, hogy fícsörösebb lesz az életem. de csak plusz munkát adtak, mert kerülgetni, bezárogatni kellet folyton.
szóval ha valamit akarok keresni, megnyitok egy böngészőt és ráguglizok. és itt meg is húznám a határt köztem és a gugli közt. ne adjon tippeket, tanácsokat, kedvemre való reklámokat, ne tegye szebbé az életem. szóval megpróbálom kikapcsolni. és nem, nem a szerverparkját lőttem le és a részvényeit küldtem padlóra, ez valóban félreérthető volt, (@bigrock)hanem a google szolgáltatások nevű appot tiltottam le ami állandóan megnyílt, ha a home gombot véletlenül hosszabban nyomtam, mint röviden.
és ugyanígy nem érdekelnek az appok, hogy mi használja az aksit, mi akarja frissíteni magát, melyik neheztel, mert rég használtam. ha alapban hagynám a telefont, az időm fele a vele folytatott diskurzussal telne. ez egy telefon. elsősorban telefonálni vettem, de annak legyen praktikus, kézre álló, funkcionális. mint egy nokia.(volt)
köszi a segítséget mindenkinek! -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy autós fejegységre keresnék egy appot. Azt szeretném, hogy ugyanazokat a beállítási lehetőségeket tudjam vele elérni, amit a samsung által kiadott Sound Assistant app. Az jó program, de csak samsung eszközön megy, ez a fejegység pedig nem samsungSzóval tudnátok valamit javasolni, ami nincs márkához kötve?
-
nyisziati
veterán
válasz
Wolfskin #134968 üzenetére
Szerintem nyugisabb életed lehetne, ha nem paráznál annyit. Aki aktát akart rólad nyitni, az már megtette, de arról úgyse tudsz.
Erről meg tudsz, amit írtál, de ők csak célzott reklámokat akarnak neked nyomni.
Hagyjad szerintem, nem ér ennyit az egész. Next-next-finnish, oszt' jó napot, ahogy Juha Maakkelaa mondaná. -
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #134964 üzenetére
ekkora szívást: letiltottam a google szolgáltatásokat, így a home gomb hosszan lenyomva nem csinált semmit.
fú, végre, kész, hátradőltem.
letiltottam a chrome-ot is, telepítettem az Opera-t, erre voilá, a home hosszan megnyomva az opera böngésző google keresésére ugrik.ez a google nem egy vírus, ez egy alien. durvább, mint a Skynet...
ezt hol tudom tiltani?
-
Wolfskin
őstag
tud valaki olyan dialert, ami kb annyit tud, mint a rocketdialer? (már nincs fönn a storeban, telepíteni még lehet, a legutolsó 3.9.7 verziót, de beállítások közben már leáll)
a linken nagyjából fenn vannak a funkciói, ami a legfontosabb, amit tud:
• beállítható, hogy a tárcsázóval indul. tehát 1 kattintásra munkakész, nem 2-3 után
• beállítható minden elem színe: fontos infók fehér betűvel, a kevésbé fontosak szürke, fogadott hívások kék, nem fogadott piros, sikeres kimenő zöld, sikertelen sárga
• tárcsázáskor T9 keresés a névben, számban, híváslistában és a beállított további helyeken
• kiválasztható, hogy melyik címlistát/listákat használja
• van hozzá fekete téma. fekete alapon fehér betűk, semmi extra, dizájn, fícsör, kb így: -
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Valaki tudna ilyen billentyűzet alkalmazást mondani/linkelni, vagy olyat amit lehet ilyenre szerkeszteni? -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #134962 üzenetére
Nem, nem az aksi miatt, ráadásul ebben 10600 mAh van. Csak minek menjen. Amennyire lehet igyekszem lebutítani a telefont, szívem szerint nyomógombost használnék, de néha kell a net meg a mail. Meg néha a gps. Kb ennyi. Ha kell, olyankor legyen elérhető, de nekem amúgy semmit ne csináljon magától a telefon. Elolvasás nélkül kapcsolok ki és tiltok le mindent.
Egyelőre a home gomb hosszan lenyomása is megoldódott, a google szolgáltatást letiltottam, azóta csak rezeg egyet, de nem csinál semmit. és a rendszerüzenetek letiltásával is kész vagyok, rájöttem, hogy azokat az üzenet félretolásával megjelenő fogaskerék ikonra kattintva lehet letiltani. El se olvasom, csak of, off, off minden. Felhő, meg drive, meg play, meg mittomén még mi. Én így szeretem, amikor nem épp használom valamire, legyen egy darab tégla.
Na jó, a nem fogadott hívásokat és sms-eket jelezheti a LED-el. De hát végül is telefon. -
Google fotókba segítsen már valaki!
Nem akarok készüléken (SD-n) fotót tárolni.
A szinkronizálás megy, pc-n a fotók között látom. Van pár mappa is szintén szinkronizálás bekapcsolva állapotban.
A kérdéseim:
- az normális hogy az egyéb mappák tartalma szintén a fotók közé van szinkronizálva, tehát nem jelenik meg külön mappában, hanem ömlesztve
- nem tudom törölni az app-al a képeket, mert azt írja nem lehet. Kép alul.A fotók appot leszedtem, újra raktam, ugyan ez. Ilyenkor mi van?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #134959 üzenetére
ok, így értem. csak ahhoz folyamatosan bekapcsolva kell tartanom a bt-t. én ált mindent kikapcsolok, gps, bt, wifi, csak akkor kapcsolok be valamit, ha kell valamihez. és csak addig. de nem rossz ötlet.
az az érzésem, hogy ezt a 8-as androidot rootolás nélkül már lehetetlenség használni. úgy még ki lehet herélni nem?
-
Somatom
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
Wolfskin #134954 üzenetére
Ájfonosodik az android, nincs mit tenni.
Valahol érthető is, mert túl sokan éltek vissza a szabadsággal, amit ez a rendszer kínál(t). DE muszáj biztonságosabbá tenni, mielőtt egy-egy nagyobb cég kvázi botnetté alakítja néhány appal a droidos világot. Vagy végletesen visszaél az adatainkkal. Ez van.
Egyébként én is úgy érzékelem, kb. a 4.4, vagy talán még az 5.1 volt a csúcsa a droidnak. -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #134952 üzenetére
felesleges, simán kihangosítva is olyan hangos, hogy leüvölti a fejem.
csak a kijelzőt szeretném kikapcsolni, a kocsiban telefonálás közben meg a képernyőzárat. sajnos az amerikai felhasználók túl kis %-a akarta épp ezt a kettőt kikapcsolni, ezért nem tették bele a lehetőségét. gondolom.
-
Wolfskin
őstag
á, szerintem megy a kukáéba telethon. eladom, és visszateszem a régi agm x1-re a 5.1 androidot és kész.
Az összes app, amit napi szinten használok, évek alatt kitapasztaltam, finomhangoltam megy a kukába. Nem működik semmi, pl. a legfontosabbak, a rocket Dialer, a My Profiles,
Eddig egy napot (kb 8 munkaóra) szántam a telefon beállítgatására és az alap appok feléig se jutottam, mert semi nem működik rendesen.Nem tudom kilőni, hogy az Android rendszer ne tegyen ki folyamatosan kitörölhetetlen üzeneteket. Hogy melyik alkalmazás használja az akkumlátort. melyiknek van ma rossz napja, melyik érzi magát elhanyagoltnak. Folyamatosan 3-5 üzenet vár. Én telefont szeretnék nem élettársat!!!! Eddig is minden telefonon minden frissítést, szolgáltatást, visszajelzést, üzenetet, mindent tiltottam, de ezen már nem lehet...
Elkúrtam egy napot, mondjuk nem eredménytelenül. rájöttem, hogy a android 6 fölé nem szabad mennem.
Amikor áttértem androidra sikerült a nokia/symbian funkcionalitásának és testreszabhatóságának 80%-t elérni, azt mondtam, oké. De mára olyan fapados lett az android, szinte már iphon, ahol van két gomb, ahol az amerikai felhasználók 30%-.a a bal nyomja meg, 70%-a jobb oldalit. Te melyiket szeretnéd? A választásban korlátlan szabadságot élvezel
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #134938 üzenetére
Bocs, ez most nagyon amatőr válasz lesz! De, lehet root nélkül is. Az alapértelmezett szolgáltatást kell hozzá lecserélni. Nincs nálam az a telóm, amiben lecseréltem, hogy a saját hangvezérlőmet indítsa home hosszúra. Tasker vonalon érdeklődj! Ha jól emlékszem, akkor az autoinput, vagy az auto tools beépülő kellett hozzá.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Telefoncsere esetén hogyan tudom átvinni az új készülékre a megvásárolt alkalmazást (Nova Launcher Prime, PowerAmp) úgy, hogy ugyan úgy vásároltnak tekintse?
A fiókomban a vásárlásoknál látszik, hogy melyiket, mikor, mennyiért vettem meg.Köszönöm!
-
Tökimanó
senior tag
A Google Fordítóban ha beállítom a koppintásos fordítást az értesítési sávra kirakja a fordító logoját. Meg lehet oldani valahogy hogy ne rakja oda?
-
Wolfskin
őstag
válasz
atike #134944 üzenetére
persze, ki lehet kapcsolni itt is, csak töröl minden addigi profilt, mintát, ujjlenyomatot, arcfelismerést. kezdheted elölről beállítgatni.
tudom, hogy így a jobb, ez fícsör és fejlődés, de én azt szeretném, ha rosszabb volna...van olyan profl szerkesztő app, vagy önálló app, widget, ami android 8-ban ezt átmenetileg ki tudja kapcsolni?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #134942 üzenetére
Arra tudtok valami appot, ami kikapcsolja a képernyőzárat? pl kocsiban ne kelljen bajlódni fele. mert a beállításokban elég mélyen van és csak törölni lehet (arc/ujjlenyomat profil).
régen volt egy kis app, egy widget, No Lock, amivel ki be lehetett kapcsolgatni, hogy legyen, vagy ne legyen, nagyon jól működött, ami nyilván bug volt, úgyhogy a fícsör most az, hogy nem működik az új androidokon (már a 6-on sem)
a Myprofiles app-nak is volt ilyen beállítási lehetősége, az nagyon jó progi volt, meg is vettem, nyilván már a store-ból is törölték, de egy régi verzióval kipróbáltam, nem tudja kiiktatni a képernyőzárat.
tehát a megoldás, hogy törlöm az arc/ujjlenyomat profilom, majd minden alkalommal újabb negyedóra, hogy beállítsam? mert ha ez a fejlődés, akkor nagyon tetszik, végre valami látványos újdonság!!!
-
nyisziati
veterán
válasz
csabyka666 #134936 üzenetére
Az a garancia, hogy utólag számol.
Tehát először, amit megad kalkulációt, azt az engedélyezett maximális sebességgel (+ némi forgalmi/napszaki korrekcióval) számolja, majd utána, ahogy elindulsz, kb. percenként "mintát vesz" a tempódból, s ennek megfelelően korrigálja az érkezési idődet.Így tud korrigálni pl. erős dugókban is, vagy ha a megengedettnél jóval gyorsabban mész, ezt többször megfigyeltem már.
-
atike
nagyúr
válasz
csabyka666 #134924 üzenetére
Az iGo-ban a jármű kiválasztásánál a profil hozzáadásnál nincs ilyenre mód...? Mármint hogy te magad hozzáadod hogy utánfutó és itt ennyivel, ott annyival mehet.... Rémlik, hogy volt benne ilyen, de egy jó ideje nem használom...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Probert75 #134937 üzenetére
nem letenni akarom, csak beszélgetés közben, ha kihangosítón van kikapcsolni a kijelzőt.
pl vezetés közben kihangosítva ne világítsonupdate: van egy csomó app, Button remapper, Multi action home button, Assistive touch for android, de szerintem root nélkül egyik sem fogja tudni felülírni a google-t a hosszú nyomásra És az a baj, hogy mind fizetős, szóval próbálgatáshoz drága.
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Probert75 #134932 üzenetére
ok, eszt sikerült. bárt mondjuk a hívóképernyőm nem működik, mert ott értelemszerűen nincs üres terület
a home hosszan nyomva lenne a legjobb screen offupdate: találtam egy appot, Home Button (Nu-Kob), ami nem a home-t, de a fölötte lévő derengő területet hosszan nyomva kikapcsolj a screent. sajna face detection és a ujjlenyomat scanner nem működik utána
-
Probert75
addikt
válasz
Wolfskin #134931 üzenetére
Nova beállítások/Gesztusok és bemenetek/Dupla érintés/Képernyő zárolása. Majd mikor elsőnek lezárod megkérdez valamit, kettőből lehet választani. Na ott olvasd el melyik jó neked és használd. Ezzel így a kezdőképernyő üres részén 2X érintve lezárja a képernyőt.
A hosszú érintést nem lehet sajnos tiltani a Novában.
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #134930 üzenetére
azt hiszem, ez google "fícsör", mert a google-t indítja el. amit lehet, már mindent letiltottam benne, de azt hiszem ezt sajnos csak rootolással lehet kiszedni...
@Probert75
"Nova Prime duplakoppos lezárását" - az mi?update:
közben a alkalmazáskeresőt sikerült letiltani, a kézmozdulatok alatt volt.
már csak hosszú lenyomást kellen átállítani, pl screen off-r, de nem hinném, hogy lehet -
pikszel
addikt
válasz
_CICAFIU_ #134923 üzenetére
Általában az ő, ű betű szokott hiányozni, de ebben benne vannak.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, screen off-ra keresek appot, widgetet.
olyat, ami a dokkban egy érintésre kikapcsolja a kijlzőt. mit eddig használtam (screen of and lock /Katecca) sajnos nem működik együtt az új telómmal, mert ha kikapcsolja a kijelzőt, utána nem aktív a face detection. Azaz csak csúszka+minta kombinációval tudom feloldani. Ha a power gombbal kapcsolom ki a screent, akkor rendben működik.
megjegyzés:
sajnos a mai telefonokról már lespórolják a screen off direkt gombot (az összes többi hardveres gomb mellett...tudom, ez fícsör, mondern, menő, ráadásul olcsóbbá teszi a gyártás és a profitot is növeli
), és mivel telefonálás közben a power gomb a hívás megszakítását végzi, ha kihangosítva leteszem, szeretném kikapcsolni a kijelzőt.
kérdés 2:
arra van esetleg valami app, hogy ha minta képernyőzár feloldást állítom be, akkor csak a minta jelenjen meg, ne legyen dupla képernyőzár. tehát ha megnyomom a power gombot, először megjelenik a csuszka, azt feltolom, akkor előjön a minta és ha feloldom, csak ez után van telóm. minden normális telefonon (úgy értem a régi, ódivatú vackokon) egyből a mint jött elő, és egy lépcsőben lehetett belépni.kérdés 3:
arra valami, hogy a HOME gomb csak home gomb legyen: tehát se hosszan nyomva tartva, se újbóli megnyomásra ne hozzon elő valami funkciót. Vagy ez a Nova Prim sajátja, hogy ha alaphelyzetben megnyomom, akkor az appok közti keresőt dobj föl? Ki lehet ezt kapcsolni?A teló: ulefone armor 3T, android 8.1
-
nyisziati
veterán
válasz
_CICAFIU_ #134923 üzenetére
Végigtúrtam a telót, de sajnos csak root eléréssel lehetne csak megtalálni (valószínűleg).
Itt találtam egy apk-ból telepíthető fájlt, persze nem tudom, van-e benne hosszú ékezetes.
Illetve indítottam egy keresést ezekkel a keresőszavakkal. -
nyisziati
veterán
válasz
csabyka666 #134924 üzenetére
Google Maps folyamatosan korrigál az aktuális sebességed alapján. De gondolom net is kell neki.
-
Üdv mindenki!
Van olyan navigáció alkalmazás, amibe meg tudod adni, mennyivel tudok max haladni?
Pályán mennék futóval, és nem mehetek 130-at, csak 80-at, de a navi úgy számol, hogy a lehető leggyorsabban megyek - Waze legalábbis ilyen.Köszi a válaszokat előre is!
-
perempe
veterán
van olyan panoráma alkalmazás, ami nem magától készíti a második/harmadik képet? csak az első kép szokott jó lenni beltérben.
-
Adept
csendes tag
Szasztok
Kicsit bajban voltam hogy hova irjak..
A problémám a következő. Adott egy Androidos telefon és egy tablet, mindkettőn az én accountom fut. Hogyan tudom azt megcsinálni hogy a két eszköz tudja egymást hivni Duoban, Viberen, stb. (azért kellene mert igy tudna hivni a gyermekem videohivással)?
Van erre megoldás?
-
tomy86
addikt
A Poweramp unlocker most 369 forint 1400 helyett.
-
junior11
veterán
válasz
enginev3.0 #134917 üzenetére
Samsung böngészővel lehet pl. a könyvjelzőket, ehhez az asztali Chrome-ban telepíteni kell a Samsung böngésző bővítményét.
-
enginev3.0
félisten
A chrome-os könyvjelzőket, jelszavakat stb...-t nem lehet szinkronizálni más androidos böngészőkkel?
-
lorcsi
veterán
fris android felhasználóként a következő problémába ütköztem:
jelenlegi: android 9, pie
a korábbi telefonomban a kontaktok outlook-val voltak szinkronizálva (+ két gmail fiók is be volt állítva)a google app-rész gmailjába beállítottam mind a 3 mailt (beállítások-> fiókok részben is ezek vannak), de az outlook fiókból nem akarja sehogyan sem kiszedni a kontaktokat
már azzal is megpróbálkoztam, h csv-be kiszedtem a kontaktokat(excel)
és az sd-ről betallóztam
de így sem jártam sikerrelvan egy outlook nevű progi ez látja a kontaktokat, napráram is..de nem képes szinkronizálni
ms exchange-be is beállítottam ezt a mailem..itt is hibába ütközik a kontaktokkal és a naptárral is
hogyan lehet importálni?
-
Fall-N
veterán
válasz
junior11 #134891 üzenetére
Igen ha 9-es a droid érdemes beállítani az AdGuard DNS-t, így kiszűri az alkalmazásokból is a reklámot, amit egyébként nem tud.
De jó ingyenes alternatíva a DNS66 és a Blokada is. A hunfiltert kell beállítani és már működik is.
Böngészőből viszont jobb a Chrome alapú Kiwi Browser. Tud natív sötét módot, így a honlapok is mind sötétek lesznek. Ezenkívül támogatja az asztali Chrome kiegészítőket is.
-
Hali,
Lehet nagyon láma kérdés: hogy lehet kikapcsolni hogy az USB-hez default alkalmazást kérjen állandóan? Van-e rá valami alkalmazás, mert nagyon nem találom a megoldást. Nem akarok beállítani defaultot, mert többféle zenelejátszót használok, magam szeretnék választani minden egyes alkalommal.
Köszi! -
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #131544 üzenetére
Ez a Manual Camera viszont "az" a Manual camera, igaz? Most ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest