- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv!
Xperia XZ1 telefonomhoz szeretnék vagy launchert, vagy app-ot, ami:
- Tudja normálisan és biztosan, hogy számokkal írja ki az app-ok sarkába, hány darab értesítésem van.
Jelenleg Evie Launcher van rajta, ami nem teljesen felel meg erre.
Korábban a Nova-t használtam, de abból is kiszedték ezt.Nekem megfelelne a launcher is, ami tudja, vagy egy különálló program.
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #134286 üzenetére
Azok a telók nem tudtak szövegértelmezést csinálni. Ez a funkció hangmintaegyezéssel működött. Azt mondtad, hogy Gipsz Jakab, majd társítottad ezt a hangmintát Gipsz Jakab számához. Ha legközelebb kimondtad, akkor összehasonlította a tárolt hangmintákkal és ha egyezést talált, akkor tádááám. De, ha azt társítottad hozzá, hogy Dömdödöm, akkor Dömdödömre hívta Gipsz Jakabot. Androidon a Cyberon -féle Voice Speed Dial tud(ott) ilyet. Sajnos, a Google jogosultsági dilije ezt is utólérte.
-
Nordik
őstag
Chrome adatforgalom csokkentojet érdemes hasznalni? Alig takarít meg valamit és inkább csak elcsesz néhány oldalt.
-
Astery
senior tag
válasz
tknof1871 #134276 üzenetére
Munkahelyemen a mai napon kaptunk értesítést a biztonsági főosztálytól, hogy 24 órán belül letiltják az Outlook for android és ios használatát a munkahelyi exchange szerverről. Az indok, hogy ez a kliens az azure felhő szolgáltatáson keresztül működik ... tehát a belépéshez szükséges információk is a felhőbe kerülnek.
-
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Én olyan progit keresek droidra amibe ha belemondom a BT fülesbe (vagy az autó kihangosítóba)a hívandó kontakt nevét akkor megmutatja a kijelzőn és automatikusan tárcsázza is!
Régi nokia "buta" telefonom tudta,okos telóra még nem találtam ami ezt tudná.
Olyan kell ami alapból kikeresi a telefonkönyvből és nem kell minden kontaktot "betanítani"neki,van 1300 kontaktom...Hátha vki tud ilyet!
Nem baj ha fizetős csak így dolgozzon ahogyan leírtam!
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #134278 üzenetére
Én is évek óta használom a progit, de most egyszerűen nem értem, hogy miért képtelen csatlakozni. A FolderSync csak "homokórázik" ugyanazokkal a beállításokkal, amivel más programok gond nélkül csatlakoznak. Ötletem sincs, hogy mi a nyűgje, mert a windows ftp és tűzfalbeállítások biztosan jók (különben más progik sem érnék el). A FolderSync ftp beállításai sem tartoznak az atomfizika nehézségi szintjébe, mégsem működik. Smbsync2-t én is próbáltam, de nem igazán tetszett.
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #134273 üzenetére
Ahogy gondolod. Nem fűződik érdekem a használatához. Itteni javaslatra vettem meg, begyakoroltam és kedvelem. Csak ennyi. Ha a samba részét nem újítják meg ebben az állapotban valóban a nem ajánlott kategória. De a többi protokoll, a funkciók és szolgáltatásai szerintem más programhoz viszonyítva is rendben vannak. 8.1-en használom.
Az ftp fiók beállításnál - ami működés szempontjából a kritikus - csak IP címet, egy felhasználót és a jelszavát kellett megadni. A Microsoft szervere már nem indult elsőre, kicsit szórakozni kellett vele. De miután sikerült beállítani azóta is észrevétlenül teszi dolgát a háttérben.
Amikor le akartam cserélni ezt ajánlották: SMBSync2
-
tknof1871
őstag
Üdv! Egy E-mail kliens készítője (aki most ne a Google legyen) hozzáfér az e-mailjeim tartalmához és az emailfiókom jelszojához?
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Telefonon van valahogy lehetőség wifi sebesség mérésre?
Konkrétan azt szeretném, hogy megnézzem a lakás különböző pontjain a sebességet. Most azt csinálom, hogy a solid explorerrel elindítok egy másolást a nasra, ott nézem az átviteli sebességet, közben sétálgatok a lakásban. Csak hátha van valami elegánsabb megoldás. -
tomy86
addikt
-
Llew
senior tag
Hi!
Felraktam a régebben már gond nélkül használt Solid Explorer Classic-ot (ez a régi) hogy FTP-n elérhessem a telefont. Viszont gondban vagyok a beállításokkal.
TC-ben beállítottam az FTP kapcsolatot, ha elindítom jelzi is, hogy csatlakozott, de a mappák megnyitásánál egy feldobott középső ablaknál megakad a TC és nem jutok el oda, hogy lássam a telefonon lévő dolgokat.
Ha simán a Win egyik ablakába írom be a címet akkor megnyílik, látom is a mappákat fileokat, leszedni és megnyitni is megtudom őket, a telefonra enged is másolni, de a külső SD-re nem.
Valakinek ötlete?
-
pc360
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #134261 üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom az ftp-t. Én sem tudtam erről a lehetőségről a win 10-en belül.
Az smb1 problémáról én is tudtam, és a Solid Explorernél és a médiaboxnál is smb2-t használok, mégsem jutott eszembe hogy ez lehet a gondFoldersyncet lassan egy éve frissítették, úgyhogy lehet már nem foglalkozik vele a fejlesztő.
-
Indiant
addikt
válasz
andreas49 #134252 üzenetére
A Callistics nálam nem volt pontos ,így beszüntettem a használatát. De azt nem értem, hogy az utolsó még működő verziót miért nem tudod tovább használni? (csak ne frissítsd)
De komolyan lassan kuka lesz a telefon, mert a hívó nevének és telefonszámának kijelzése is "törvénybe" ütközik. VICC. -
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #134250 üzenetére
Van. A lap legalján található az ok: Protocols supported: ...(SMB1 only)
A hírhedt WannaCrypt támadás óta a Microsoft alaphelyzetben tiltja a Windows 10-ben az SMB1 protokollt és nem is ajánlja használatát. Nincs eltávolítva, működését manuálisan lehet engedélyezni. Egy próbát megér. Úgy fog működni, de mivel régi, elavult protokoll kicsi lesz az adatátviteli sebesség. Ezért nem csak a biztonsági kockázat, de a lassúsága miatt is inkább ne használd.Azt kevesebben tudják (de lehet nekem volt újdonság :-) ), hogy a W10-nek nem csak az SMB, hanem az FTP szerver is része, használatához nem kell külső programot telepíteni. Így javaslom azt használd. Hardverfüggő, de nálam azóta a FolderSync sebessége WiFi-n ötször gyorsabb, mint az SMB1-el volt. Engedélyezni is ugyanott kell. Beállításához azért elkel egy kis segítség.
Remélem nem hagyták magára a FolderSync-t, de már rég kicserélhették volna az SMB1-et SMB2 vagy SMB3-ra.
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség facebook eseményeimet szinkronizálni (automatikusan, nem egyesével exportálgatni állandóan) akár google naptárral, akár más naptár alkalmazással?Üdv,
Bence -
lasse001
senior tag
Sziasztok. Két kártyával használom az s10+. Mind 2 ről használok netet. Itthon a magyart kint a külföldit. Olyan programot keresek ami méri külön a két kártya adatforgalmát. És ha megoldható widgeten megjeleníti. Eddig a 3G Watchdogot használtam de ez egybe számolja a két kártya használatot. Esetleg tud valaki ajánlani valamilyen progit helyette?
-
andreas49
senior tag
Hali,
Eddig a Callistics apk-ot használtam a telefon kimenő hívás, az SMS darabszám, valamint az adatforgalom havi mérésére. Így elkerülve a limit túllépést.
Sajnos március 9-től megszüntették a hívás és SMS adatok rögzítését a Google-re hivatkozva.
Tudtok valamit ajánlani helyette? Az adatforgalomra találtam apk-ot
Köszi a segítséget előre is. -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Foldersync Prot használtam korábban évekig és most újratelepítettem a pc-n a win 10-et. Azóta nem tudom rávenni, hogy a pc-re szinkronizáljon smb kapcsolattal (eddig is így használtam). Állandóan csatlakozási hibát ír ki. Már a mikrosütőm is látja a megosztott mappákat ugyanazokkal a beállításokkal (a telefonon a Solid Explorer, médiabox Coreeleckel). Névtelen bejelentkezést választva és felhasználónév/jelszó párossal is ez a hibaüzenet fogad a kapcsolat tesztelésénél: Failed to connect: ip cím<20>/. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? -
7Sony7
addikt
-
Ateszpapa
addikt
-
aldebaran
addikt
Nemrég lettem tulaja egy Samsung A7-nek, Android 8.0-val, telecom-os rommal. Egy Doogee X5pro-ról váltottam.
A régi telefont ha összedugtam a win10-es gépemmel, akkor látta a PC az SD kártyámat is, most viszont csak a teló belső tárhelyét látja. Mit tudok tenni, hogy az SD kártyát is lássa a PC?
(van a családban egy A5 is, annak a pc látja az SD kártyáját is, 8.0 androidnál)
-
ReSeTer
senior tag
Hello!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a lastpass alkalmazas mukodjon chrome-mal?
Pc-n beallitottam az oldalakat, erre androidon meg a sajat bongeszojet akarja hasznalni. Az automata kitoltes jo lenne amikor rakattintok a kis ikonra az ilyen szovegmezokben mint pc-n -
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #134225 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ingyenesek voltak, így megcsináltam ahogy írtad, és minden ok. -
pube111
senior tag
Mire jó a fake gps program?
-
Elemental
addikt
Üdv!
Az Akciók nevű app fenn van a telón, és most elkezdett a rendszer üzeneteket dobálni, hogy vírusos. Másnál is van ilyen gond? -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #134211 üzenetére
Ha valamit megvettél, az fiókhoz van kötve, nem lehet átadni. Ha ingyenes, akkor meg nincs is probléma: törlöd az alternatív fiókban, felveszed a másikban. Vagy félreértem a kérdést.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki használ egy megbizható Lock screen app-ot, amit nem ír felül a gyári? Gondolok itt arra, ha feltelepítek egy 3rd app Lock screen-apot néha az eredeti jön fel feloldáskor...:/
Teló: HTC U11+
Köszi szépen előre is.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajanlani egy appot ami hivas utan automatikusan visszarak a kezdo kepernyore? Pie van a telon es nincs root. Koszi
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Akit esetleg érdekel,megkapta a Poweramp a Chromecast támogatást.
Jól szuperál,még a hangszin szabályzás is átmegy (ez kikapcsolható a beállításoknál egyébként) Úgylátszik érdemes volt írni a fejlesztőnek
( Na persze gondolom voltunk ezzel többen így)
-
7Sony7
addikt
Srácok, az meghatározható, hogy egy reklám mennyi adatot használ el? Konkrétan a mostani Huawei hirdetés? Csak mert ma ránéztem vagy 3-4 alkalomnal chrome böngészővel a fórumra, és máris 35Mb nál tartok. Ez máskor egész napra elég nekem. Létezne?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van pár alkalmazásom ami nem a fő gmail címemre van beállítva és ezt most a google maps frissítésnél írta is. Átlépve play áruházba az alternatív gmail-re, kb 10 app van oda beállítva. Azokat, hogy tudom áttenni a fő gmail címemre?
-
joelke HU
őstag
Hali. Adott egy Samsung watch active, ami 5.0-ás droidos mobilokkal már kompatibilisnek kellene lenni. Viszont a Wearable applikáció a playből nem telepíthető. Külső apkval felmegy, a készülékek párosítása el is indul, de aztán bezár a program. A nevezett mobil meizu m2 note flyme 6 és android 5.1 fut rajta. Másik, pie alapú telefonnal szuperál a kütyü, de a meizuval nem. Ötlet?
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Szükségem lenne egy offline rádió alkalmazásra ami rds-t is tud. 2 din-es autó fejegységen akarom lecserélni mert a gyári ami rajta van nem tetszik. Android 5.1 van rajta.
A lényeg hogy ne keljen hozzá internet és hogy az állomás nevét nagyban írja ki.
Köszi -
lovi27
addikt
válasz
janos1988 #134196 üzenetére
A media rescan nem működik jól valamiért vagy tiltva van nálad. Régen nekem is volt ilyen gondom. Akkor ezen alkalmazások közül telepítettem valamelyiket. Ráböksz, újra szkenneli a tárolókat és utána látni fogja az új másolásokat.
-
Somatom
veterán
válasz
Nordik #134200 üzenetére
Nekem a zárképernyőre küldte folyamatosan. Épp tegnap untam meg. Ráböktem az értesítésre, az megnyitotta a Google alkalmazást és annak a beállításaiban kellett kikapcsolnom az értesítéseket. Sztem neked is ezt kéne tenned. Lehet típusonként is, de én generál kilőttem, mert egyáltalán nem használom ezt a Google -izét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest