- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Az értesítési sávra folyamatosan jönnek időjárással kapcsolatos frissitesek a googletol. Aktuális illetve, hogy másnap hány fokkal lesz melegebb stb. Ez nekem teljesen felesleges. Hol lehet ezeket kikapcsolni?
-
Somatom
veterán
válasz
janos1988 #134196 üzenetére
Nincs olyan, hogy "frissül a fájlrendszer". Vagy ott van a fájl, vagy nincs. A galéria, médialejátszó alkalmazások azt csinálják, hogy az előre definiált elérési utakon "összecsipegetik" a médiafájlokat és ezeket tolják eléd. Ehhez időnként újra kell vizsgálniuk a tartalmat. Nálad valószínűleg ezzel az újraszkenneléssel van a bibi. De, ezt nem az OS, hanem az adott galéria, vagy médialejátszó alkalmazás csinálja.
-
Sziasztok!
A decibel mérő alkalmazások érhetnek valamit? Mennyire lehet közel a kijelzett érték a valóshoz? Még nem próbáltam egyiket sem, gondoltam előtte érdeklődöm, illetve hogy ha van értelme használni, akkor melyiket lenne érdemes?
Köszönöm szépen!
-
janos1988
addikt
válasz
Somatom #134195 üzenetére
Gyakran előfordul az alkalmazásokban (de a galériában is). Most pl. a Like-ban. Feltölteni az Ftp Szerver programmal szoktam egyedi mappákba. Régen is volt hasonló gond, de akkor sd kártyára mentek fel a képek, hangok, videók, ott meg lecsatoltam az sd-t azután vissza és jó is volt. De itt még ezt sem tudom eljátszani, mivel a belső tárolóra megy, szóval ezért az újraindítás. De én sem gondolom azt, hogy nem frissülne magától a fájlrendszer.
-
Somatom
veterán
válasz
janos1988 #134194 üzenetére
Jó lenne, ha pontosítanád, hogy milyen alkalmazással, mi a problémád. A médialejátszókban általában beállítható, hogy induláskor szkenneljék a tartalmat. Én ezt általában kikapcsolom. Pontosan tudom, hogy hova másoltam és a normális médialejátszókban fájlelérés szerint is oda lehet navigálni a kívánt tartalomhoz.
-
Somatom
veterán
válasz
7Sony7 #134190 üzenetére
Egyes alkalmazások ragaszkodnak a pozícióhoz. Mivel a GPS adatok magasabb prioritásúak, mint a hálózati helymeghatározás, így egy ilyen programmal hamis földrajzi pozíciót lehet megadni. Valamint, olyan eszközön is lehet földrajzi pozíciót megadni, amelyik nem rendelkezik GPS vevővel (pl. Androidos boxok). Persze, ez csak statikus helymegadásra alkalmas. Dinamikushoz GPS tether kell, ami egy teló aktuális pozícióját küldi át folyamatosan wifin, vagy kékfogon.
-
Dr.NX
addikt
válasz
pontyos #134182 üzenetére
http://gpsjoystick.theappninjas.com/faq/
Ez elég jó. -
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Note 9-hez olyan alkalmazást keresek, amivel a céges határidő naplóm ki tudnám 100%-ban váltani. Tudnátok vmit ajánlani?
-
pontyos
senior tag
Hello, egy kis segítség kérnék! Melyik a legjobb ingyenes Fake GPS program? Olyat keresnék amit nem kell folyamatosan ki be kapcsolni, letűzöm valahol és marad is állandóan. Van ami kb tíz percenként kilép, az meg semmit nem ér! Köszönöm
-
w.miki
veterán
Zárképernyő alkalmazásból van ajánlott? Ami kiváltja a gyárit?
Egy vastag, nagy órát szeretnék, alatta időjárással. Ha elhúzom a kijelzőt, akkor meg kioldjon.
Semmi mást nem kell, hogy tudjon. -
Viper26
nagyúr
Lenne olyan alkalmazás amit úgymond postit-ként lehet kitenni, akár többet is belőle?
-
blg
senior tag
Sziasztok,
Mi történt a Rutin appal? A régi telón működik, de most nem találom a Play Áruházban.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok! A Google maps tud már offline navigálni, vagy arra még mindíg a Here maps a legjobb pl.?
Nem vagyok naprakész.
-
lovi27
addikt
válasz
Drughi #134170 üzenetére
A TeslaUnread is a szigorításoknak esett áldozatul. Például itt is írtak róla
-
Somatom
veterán
válasz
Albigator #134167 üzenetére
Tudnék példát, amikor a fizikai gomb nem opció. Pl. amikor a tabomat HDMI -n rákötöm a monitorra, akkor praktikusabb parancsikonnal screen off -ot csinálni 10mp késleltetéssel. Ezalatt kikapcsolom a BT egeremet és így a screen off sleep -be küldi a monitort. Egér bekapcsolásra pedig visszajön a kép.
Kikapcsoláshoz szintén jó egy E-Robot parancsikon, ami bökésre lefuttatja az
svc power shutdown
shellparancsot. Ehhez viszont már root kell.
Háromujjas gesztust is elég nehéz egérrel összehozni. Ez is jobb parancsikonnal. -
Drughi
addikt
Üdv!
Nova launchernél hova tűnt az értesítési számláló?
Nincs a playen. -
7Sony7
addikt
Volt régebben valami olyasmi progi, hogy "laborlelet" a playen, de nem találom. Tudtok valami ilyesmit?
Megvan! Csak nem a play-en. -
crok
Topikgazda
Tudom hogy nem kifejezetten erről szól a topik de a Mobile Doc Scanner app most épp ingyenes (amúgy 1490JMF) és nekem régóta bevált ha dokumentumot kellett fotóznom - úgyhogy gondoltam megosztom.
-
szbalogh
addikt
Hello! Olyan IP kamera alakalmazást keresek, ami a rögzített videót rögtön egy megadott tárhelyre tölti wifi-n keresztül.
Köszönöm! -
basaja
senior tag
Hali!
Urak,a PH alkalmazásban be lehet állítani,hogy lássam a teszteket is?Nem találok rá módot vagy csak én vagyok láma? -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
w.miki #134153 üzenetére
A 4.4-es telón csinálj egy fr-t, attól majd elkezdi azt a protokollt mint amit új állapotban első bekapcsoláskor is. Ha megadod neki fiókként ugyanazt az email címet, mint a 7.1-nél akkor onnan mindent áttölt. A rendszer beállításokkal lehet baja, mert elég más a két rendszer.
-
xigris
őstag
Sziasztok!A telóm egy honor play 9.0 androiddal.
Az autóbam egy [link] fejegység 6.0 androiddal. Valahogy megoldható az android autó alkalmazás fussonrajta.
Az apk megvan fel is tettem a telóra de ha összedugom őket nem történik semmi. Mi lehet a baj? -
w.miki
veterán
Android 7.1.2.-ről szeretnék átköltözni egy 4.4.4. telefonra... aztán később egy 8.1.-esre
Van olyan program, ami az összes alkalmazást a beállításokkal együtt átviszi?
Ugyanaz marad a Google fiók.
Elvileg a telefonban van olyan, hogy biztonsági mentés, azt mivel lehet a másik telefonon előhozni?
A 4.4.4.-es teló nem kérdezett rá, mit akarok -
adrian94
őstag
Tudnátok ajánlani olyan élő fotós appot mint a Loopsie?
Esetleg olyan app van ami jelez ha egy megadott app (Loopsie) ingyenessé válik a Play áruházban? (tudom, hogy ingyenes most is de csak 3 napig utána fizetős)
-
SharpSA
veterán
válasz
Albigator #134146 üzenetére
A True Phone jól működik, egyedül a nem fogadott hívást nem tudja kezelni, azaz nem tűnik el az értesítés.
Úgy látom kezd elbutulni a rendszer, mert a gyári appok mind némi alap funkciókkal rendelkeznek... A végén még az android is ios féle korlátolt valami lesz... -
Albigator
őstag
válasz
SharpSA #134145 üzenetére
Gondolom hasonló okból mint pl h sok hívásrögzítő nem működik megfelelően már, nincs hozzáférése, engedélye a névjegyekhez/telefonkönyvhöz.
(134003 hsz)
Enélkül az engedély nélkül pedig nincs is értelme egy tárcsázónak. -
SharpSA
veterán
Mi történik az áruházban? Kerestem a korábban bevált tárcsázókat és nincsenek. Mine törölve. Miért? True Phone, ex Dialer, stb.
-
rushty
őstag
Olyan alkalmazast keresek, amivel ki tudom kapcsolni a telefont (kirak az asztalra egy ikont - hogy van ez Android nyelven?
), a másik amivel screenshotolhetok.
A fizikai gombkombinaciok nem működnek mondjuk így érdekes lesz bekapcsolni, ha lemerül. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Zola007 #134131 üzenetére
A hiba lehetősége abban is benne van. Elromlik az óra,elfelejted felnyomni,stb. Ettől függetlenül az biztos hogy egy jó vekker megbízhatóbb egy alkalmazásnál. Ami hátrány hogy azt nem tudod mindenhová magaddal vinni.
De ha nem ment el teljesen a kedved a telefonos ébresztőtől ,ezt kipróbálhatod. Ez az ingyenes változat,de ugyanazt tudja mint a pro,cserébe néhány reklámot el kell viselni. -
Zola007
veterán
válasz
Tökimanó #134118 üzenetére
Biztos
Hamarabb felébredtem mint az ébresztő és feltűnt, hogy nem csörgött.
Nézem az ébresztést, "next alarm out in 23h57m" vagy valami ilyesmiMagyarul átrakta magát egyszerűen másnapra, aznap pedig nem szólt.
Ha rá hagyatkozom, simán elalszom a vonatot.Korábban is volt ilyen, letöröltem, újraraktam, működött pár hónapig, majd egyik napról a másikra meghülyült.
A gyári program mindig működött, de abban nem lehet beállítani szinte semmiFogok venni egy rendes, beállítható ébresztőórát, mert nem bízom a telefonban.
Lehet szoftveres bug, másrészt ha elfelejteném felrakni töltőre és éjszaka merül le, akkor ugyanott vagyok.
Nem jó munkából sem elkésni, de vonat / repülő / állásinterjú, stb még kellemetlenebb. -
Aurig@
őstag
Üdv.!
A Chrome 73-as verziójában van már sötét mód? Ha igen, hol találom, hol lehet beállítani? Ugyanis a jobb oldalon felül lévő /három pötty/ menü, beállítások opciójában hasonló sincs.
Köszönöm
-
tekes
tag
válasz
tekes #134124 üzenetére
Vajon a /data/data/.../contacts.db mentése, visszamásolása visszahozná a teljes névjegyzéket?
Ehhez ugyan nem értek, de DB Browserrel belenéztem, úgy tűnik az összes eltűnt névjegy is benne van törölt státuszban. Mindenesetre ~30MB, míg egy mentés kevesebb mint 2MB.
Lehet, hogy a True Phone bolondult meg?
-
nyisziati
veterán
válasz
Elemental #134123 üzenetére
Én pont az ily3n elalvás miatt állítok be az okosórán is ébresztést, ráadásul "Gentle wake"-et. Ezt egy app hozza létre, amelyik figyeli az alvásfázist, és kb. fél órával a beállítottébresztés előtt elkezdi monitorozni, hogy mikor jövök ki a "deep sleep"-ből, majd ekkor gyengéden elkezdi rázni a csuklómat.
Csak fizikai gomb kétszeri megnyomására reagál, úgyhogy elég biztosan felkelt. -
tekes
tag
válasz
szimi57 #134105 üzenetére
Hát a gyári romot nem szívesen. persze azzal garis lenne, de nem akarom hosszan nélkülözni a telefont.
(MiMax2 LOS 15.1)
Semmi más hiba nincs, minden app jól működik, adatvesztés sehol, csak időnként a névjegyek...Lehet, hogy megszüntetem a csoportokat, mert úgy tűnik, a hívocsoportok mentése és visszaállítása androidon offline módon nem oldható meg, anélkül viszont két perc a névjegyek visszaállítása gyakori automatikus mentésből.
-
SharpSA
veterán
Tud ajánlani valaki olyan levelező programot, amelyik kezeli a google naptárat és a teendőket is? A nine tudja ezeket, de a google naptárat nem kezeli, csak az outlookosat.
-
Tökimanó
senior tag
-
Zola007
veterán
keresnék egyszerű, megbízható ébresztőt android 6.0ra
- fokozatoa hangerőemelés
- matematikai vagy vonalkódos feloldás
- ingyenes
- csendes/takarékos mód esetén is ébresszen
AM Droid Alarm Clock nem vált be, már többször előfordult, hogy nem ébresztett a beállított időbe n és nyoma sem volt utólag, mintha valaki kitörölte volna -
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos #134114 üzenetére
Ja, mert az az SMB (amit by default tud használni) annak a blokknagysága 4KB ellenben egy FTP TCP window by default 17KB (és emelheti ha nincs csomagvesztés) vagy az SCP TCP window by default 64..65KB (és ha van lehetőség window scaling-re akkor mégtöbb is lehet) vagyis arányosan ennyivel szinte biztosan gyorsabb lesz csak maga az átvitel. A bélyegképes hülyéskedésről már nem is beszélve ( :
-
kaciokos
őstag
válasz
Jared #134108 üzenetére
Én is rengeteget szívtam a témában, és arra jutottam, hogy az Android SMB implementálása körül lehet a gond. Teszteltem több eszközzel, routerrel, NAS-sal, és mindig lassú volt, de ha SMB helyett FTP-t vagy http-s letöltést használtam, akkor rögtön gyorsabb lett egy nagyságrenddel.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Instagramon, hogy tudom mások story-ját megosztani abban az esetben ha az egy videó?
-
törölt tag
Sziasztok! Jelenleg mi a legjobb árfolyamos app? Mióta a Telekom árfolyamos alkalmazását megszüntették, azóta nem találtam még semmi jót.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #134106 üzenetére
Meglehet de az erősen látszana a NAS erőforrásaiban is
- de egyelőre a típusát se tudjuk -p mostmár tudjuk.
Amiről írtam mint hálózati oldalról jövő problémák arról van pár cikk meg hsz amit írtam de angol mert angolul kommunikálok melóban.. elég összetett dolog ez azért hogy csak úgy legyen róla egy összefoglaló laikusoknak mert még néha hozzáértőkkel is hetek mire rájövünk hogy mi a gond. De ha video thumbnail nélkül megvan a 6..7MBps (ami 48..56Mbps) az már akár reális is lehet egy sima WIn-es piszkálatlan gép esetén (gondolom egyik fél WiFi másik meg kábel ezek szerint, de megint ott van az RF környezet mint tényező meg a hálókártya a Win-es gépben.. etc.. etc..). -
Jared
aktív tag
válasz
WhiteWalker #134101 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ!
Rosszul fogalmaztam, ez egy sima otthoni hálózaton lévő pc, amiben van egy 4 tb-os winyó.
Ez van összekötve (cat5e lan kábel) egy tplink ac1200 routerrel, a router pedig az internet modemmel (ami egyben router is.) Elnézést, nem kicsit nagyon laikus vagyok a témában.
Az otthoni pc-t szerettem volna használni "médiaszerverként". A FE File Explorer Pro-val már érdekes módon elértem az 6-7 mb/sec-os sebességet, de ott meg nincsenek video thumbnailek.Crok: Köszönöm! Kár, hogy nincs valami összefoglaló erről.
-
tekes
tag
válasz
szimi57 #134068 üzenetére
Hát, sajnos nálam a pro sem rakja vissza a kézzel létrehozott csoportokat,a beállítások mentésével sem.
Ennél nagyobb baj, hogy mostmár rendszeresen eltűnnek a névjegyeim.
Úgy tűnik, hogy az usb csatlakozó használatával kapcsolatos a dolog.
A készülék majdnem új, és minden tökéletesen működik rajta, csak időnként nincs bejegyzés a névjegyzékben.Mi okozhatja ezt???
-
crok
Topikgazda
válasz
Jared #134099 üzenetére
A hálózatodon belüli dologra: a Speedtest meg a saját szervered közti kapcsolat az nagyon durván nem ugyanaz a dolog. Az, hogy milyen TCP stack beállításokkal tudsz kapcsolódni a NAS-odra meg a Speedtest szerveréhez az csak kb. min. 10 helyen lehet teljesen eltérő (NAS portja 10/10/1000-re állt-e be, jó-e a kábel, TCP receive window nagysága, TX és RX buffer nagysága, van-e csomagvesztés, hogy tolerálja a TCP stack a csomagvesztést, van-e selective ACK, van-e TCP chimney/offload meg egyáltalán a NIC-je a NAS-nak támogatja-e vagy pont amiatt lassú mert hibás az implementáció.. etc.. etc.. tudnék mesélni órákig, sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged