- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestBuy topikból smerch ajánlása:
[POCO Pad Tablet Global Version 12.1 ''120Hz]
kuponozva ~66eA többi Xiaomi is nagyon olcsón elhozható lengyel raktárból.
-
Semin
őstag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani autós tartót Poco Pad (12.1”)-hez?
A gyerkőcnek lesz filmezős útközben, így olyan tartó kellene ami az anyós ülés fejtámlára rögzül. ( a fejtámla lábaira)Köszi előre is!
-
laychi
veterán
-
cs.zs.
veterán
válasz
laychi #95853 üzenetére
Szia,
Az igazi Ideatab Pro-ban ha jól emlékszem 8-12GB "igazi" ram van, és ehhez jöhet a virtuális kiterjesztés. Kínai oldalakon sokszor már alapértelmezetten a kiterjesztettet írják, és a 12GB náluk akkor is igaz, ha az 4+8...
Erre figyelj oda!A Tabletek fényerejét a laptopokhoz mérik, nem a telefonokhoz. Telefonoknál az általános kültéri használat miatt 1000-1200 nit lett az átlag. Laptopok (és tabletek) esetén azonban a beltéri, asztali használat a gyakoribb, és ebben az esetben a 400 nit jónak számít, egyáltalán nem rossz érték!
-
laychi
veterán
Sziasztok
Tablet vásárlása előtt állok.
A figyelmembe ajánlották a Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2025-öt.
200-220 euroért meglenne aliexpresszről.
Hátránya, hogy csak kínai és angol nyelv van.
Illetve a fényerő csak 400 nit.
Nyelvi oakkot lehetne felrakni vagy az eu szoftvert, ami az eredetiére a Lenovo Idea Tab Pro-ra való.
Rejtett menüből lehetne még fényerőt húzni, vagy a kijelző ennyit tud?Válaszokat előre is köszi.
-
Land
veterán
Sziasztok!
Húgomnak keresek tabletet.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minimum 10"
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
Max 100 ezer Ft
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Email, Word, film, böngészés. Semmi extra
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Lehetőleg újat vagy nagyon újszerűt sok garanciával.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
ItthonKöszi!
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlanátok max 150 ezerig? Film nézés, pici játék a gyerkőcnek, alsós iskolában sulis dolgokhoz.
Amit nézegettem:
Oneplus Pad 2
Xiaomi Pad 7Esetleg valami másik ajánlás?
-
Azt lehet tudni mikor lesz elérhető itthon a 4. gen Lenovo Legion Tab vagy pedig a Redmi K Pad? Nem akarnám külföldről, kétes garikkal venni őket, főleg a Lenovo-t nem, aminek a hazai gariztatását én (is) intézem
-
cs.zs.
veterán
Szia,
mi pár hete hoztuk ki Telekomtól a Honor Pad 9-et. Múlt héten én már nem láttam a kínálatban. Újra elérhető?
Netflix/Disney filmnézésre használjuk, remek darab, erre a célra a minőségi, nagy kijelzője miatt mindenképp ajánlom.
(egyéb céloknál nem tudom hogy teljesít)
[kép] [kép] [kép] [kép] (utolsó képen a 10,61" Lenovo TB128XU mellett)
-
Swami
senior tag
Hi!
Magentától vennék tabletet. Játékra NEM, csak netezésre, Canva szerkesztésre használnám, így nem is kell csúcsgép.
Amit néztem:
Galaxy Tab A9 Plus +128,
Honor PAD9 8+128GB billentyűzettel,
Lenovo Tab Plus 8 +256 GB Wifi,
Lenovo Ideatab Pro WiFi,
esetleg Apple Ipad 10,9 Wifi 64 GB.Hátha valakinek van rálátása nagyjából mindegyikre és segítene a döntésben. Köszi!!!!
-
gezu1025
tag
Sziasztok,
Páromnak szeretnénk lecserélni a régi Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 (480g) tabletet.
Youtube, tiktok és casual játék (szókirakó, marble blast) amire használja.
Max 100k.
Szerintem minnél nagyobb annál jobb, de jó lenne ha nem lenne érdemben nehezebb, mert arra szokott panaszkodni.A sok lehetőség közül azt sem tudom eldöteni, mi az a 2-3 ami közül végső soron választani kéne.
Köszi a segítséget előre is.
Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB+128GB (571g)
Xiaomi Poco Pad (570g)
Lenovo Tab M11 ZADA0293GR (ez elvileg 8gb-os modell, 465g)
LENOVO TAB P11 2ND GEN (TB350FU) 11,5" 2000X1200 6GB, 128GB WI-FI (520g)
Lenovo Tab K11 Plus
Xiaomi Redmi Pad 2 (510g)
Samsung Galaxy Tab A9+ X210/216 (480-490g) -
cs.zs.
veterán
Szia,
a 2 közül szerintem Samsung.
5G modul van benne, a Lenovoban csak 4G LTE, és a Samsung szoftveresen vélhetően tovább lesz támogatott. A Lenovo az M-szériára általában csak +1 főverziót ad, és megjelenéstől max 3 év biztonsági frissítést.
Kitűnő kijelzője van a Lenovonak, 400nit 72%NTSC (kb =100%sRGB), ez mindenképp dícséretes, de összességében ezzel szerintem nem kerül az adott Samsung elé.
Mindkettőből csak a 8GB ramosat keresd!
-
blueye
veterán
-
Erwinke
aktív tag
Elvileg. De a használati útmutató kicsit hiányos. Leg is nálam nem találhatók képek a cikkben. : )
Gondolom a recoverynek kéne megnyilnia kábel beszúrás és vol + -ra. De nem jön igy elő. Ha kihúzom és úgy tolok gombkombinációt előjön, de nem tudom, h tovább. Mivel ott a kövi 2 pont szintén vlmi képekre hagyatkozik.
Kerestem youtube vidiket is, de nem találtam. Ötlet?
Köszönöm
Tisztelettel Ervin -
RWD
tag
Sziasztok!
Asszonynak keresünk tabot, amit alkalmanként megkapna a gyerkőc is, kontrollált mesenézéshez (yt kids megy főleg). Asszony is max böngészne rajta.
Ő ezt találta elsőre, de ha jól látom ez ma már kevés lesz a 4gb ram miatt:https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lenovo-tab-m10-3rd-gen-10-1-64gb-wifi-sz%C3%BCrke-tablet-%C3%A1tl%C3%A1tsz%C3%B3-tok-zaae0109gr-1435743.html?srsltid=AfmBOoqGGxANGUVuoH9S1eKQZW0BM7YKgnUPYknHZWyXjRCk7QqoXqu_
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
10-11"
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? Bruttó 60-70 ezer körül.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.) Mesenézés, böngészés.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció? Elsősorban itthon, de indokolt esetben nem zárkózunk el a külföldi rendeléstől sem.Köszi!
-
A Gen 3 Legion Tab mennyire túlárazott mondjuk 150-160k környéki áron? Ajánlott vétel esetleg?
-
Midway
senior tag
válasz
kunberci #95831 üzenetére
Olcsó de rendszer frissítés nincs rá .
A biztonsági frissítés is döcögős.A 70 mini pro vélemények nem túl jók .
Na majd meglátjuk hátha valaki megírja a tapasztalatokat róla .
Ha megjön a 60 mini turbo megírom milyen a 50 pro- hoz képest.Van egy sima 50 mini is . Sajnos azzal is vannak gondok már .Néha nem érzékel a kijelző.
És arra sosem jött semmi frissítés. Az sem vált be . -
Mennyire éri ez meg általános otthoni használatra tartalomfogyasztás címén?
2-3 évet elkegyeg?
Ugye írtam korábban, hogy egy Lenovo Yoga Tab Plus a kiszemelt a bill és a toll miatt is, de a mérete azért már cinkes pl ágyban való használat esetén, viszont simán kiváltana egy laptopot utazáskor, nekem nem kell bele 4G, sőt még GPS se, csak a bővíthetőséget sajnálom. Bár ott az USB-C, gondolom egy multiport hubbal ez is megoldható.
Ha ez az iPlay 70 mini pro beválik akkor lepasszolom mondjuk unokaöcsinek aztán én beruházok a Lenovora... -
Sziasztok. Redmi pad 2 8gb ram 256gb rom most 51k alin.
Nem jatszanek rajta. Tartalmat fogyasztanek. Filmet neznek, leveleket kuldenek munkában, cikkeket olvasnek.
Helio 100 tudom nem a legerosebb de 4 ev mulva a 8 gb ram miatt fogja meg Birni pl android 17 tel? Trust.mi szerint android 20at is fog kapni. Redmi pad pro kozel nem kap ennyi frissitest. -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Blackview Tab5-hoz(G5 kids EEA) tudna vlki küldeni gyári androidot? Ismerősöm kislányáé és csórika csak restartolgat amig le nem merül.Köszönöm
Tisztelettel Ervin -
válasz
blueye #95820 üzenetére
Mind a kettő jó.
Elég újak, szóval itt még sok tapasztalat nincs velük.
Alldocube iPlay 60 Mini Pro Helio G99 8/128GB 8.4" 1920x1200 6050 mAh LTE 202x126x7.9 mm 310 g
Nagyobb akksi és van 4GAlldocube iPlay 60 Mini Turbo Snapdragon 6 Gen1 8/128GB 8.4" 1920x1200 5500 mAh 202x126x7.9 mm 323 g USB 3.1
Erősebb SoC (kb. 20%-kal), USB 3.1 csatlakozó (videó kimenet) -
blueye
veterán
Melyik a jobban bevált, amit te írsz vagy ez?
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo Snapdragon SDM6 Gen 1 Octa Core 8GB RAM+8GB Virtual Memory 128GB ROM Netflix Widevine L1 8.4 Inch Android 14 Tablet PC Tablet PC from Computers & Office on banggood -
FerNandor
őstag
válasz
Roland8622 #95816 üzenetére
Sziasztok,
hosszabb utazáshoz gyerekeknek szeretnék egy tabletet. Bőven jó használtan is. Felmásolt tartalom menne rajta kb max 720p-ben + max youtube, telefonról megosztott nettel.
Nem lenne sokat használva, a gyerekek amúgy is nagyon minimálisat néznek képernyőt, kb csak "vészhelyzetre" kell, nekünk meg nem kell tablet amúgy.Ami fontos:
- ár
- kijelző minősége
- akksi még használtan is azért bírja pár órát.
- azért ne egy nagy lag legyen a tablet használata, ezeket az alap dolgokat akadásmentesen vigye.Nem kell, hogy még sok évig jó legyen; hogy nagyon friss legyen, szuper processzorral.
Köszönöm a tippeket.
-
válasz
Roland8622 #95813 üzenetére
Az összefoglalóból:
Alldocube iPlay 60 Mini Pro 8,4" -
cs.zs.
veterán
válasz
Roland8622 #95813 üzenetére
Szia,
engem meglep hogy aliexpress-linket teszel be olyasmire, ami itthon is beszerezhető.
Árukeresőn rászűrtem a max 10,9" méretre, max 55.000 forintért, és 6-8 GB rammal.
4 gigásat már ne vegyél.
Katt ide! -
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Egy nagyon régi Lenovo Tab3 8 Plus-t szeretnék leváltani szüleimnek (anno ezt még a GearBest-en rendeltem nekik 2017 novemberében).
2 táblagépet nézegettem Alin:
1-es versenyző: Blackview Tab 60 Pro Tablet PC 10.1''
2-es versenyző: Teclast P30T Case 10"
Melyik érné meg jobban? Vagy ebben az ár sávban mi számít még vállalhatónak?
Leginkább a Messengeres videóhívás ami már kiverte a biztosítékot, mert annyira régi a rendszere a mostani Lenovo-nak, hogy csak a képek/videók és a szöveges üzenetek mennek át. Ez mellett böngészésre és Youtube nézésére lenne használva. Szóval nincs szükség erőműre, sőt ha még marad a 8-9" (de akkor gondolom az ár is kedvezőbb) az is jó. -
blueye
veterán
Milyen lehet az új T Tablet 2 5G? Minek a koppintása?
-
mrThomi
addikt
válasz
Rigormortiis #95788 üzenetére
Mai vasak már elegendőek 5-7 évig lazán
-
-
Aflamin
tag
Üdv!!
Az alany egy Huawei MediaPad T5 tablet.
Hogy mükszik ezen a "factory reset" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest