- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Ez valami spéci adapter lenne? Csak mert ma reggel vettem egy iylet,de semmit sem ismert fel vele...
Tv-vel sikerült összehoznom a vett kábellel,csak annyi trükkje volt,hogy ha betoltam ütközésig a Jack-et,nemvolt jel,de ha kicsit kintebbhúztam,egyből jólett, viszont még ígysem teljesen jó,mert pl a piros szineket kékre cseréli,stb.
Gyári leírásból rájöttem,hogy a hangot és a videót külön-külön Jack kimenetről kell vinni a TV-be RCA-n keresztül.Ha az USB is "működne megfelelően" akkor teljesen meglennék elégedve a géppel, Modern Combat 3 a legnagyobb csatákban is játszható,picit fps lagg van, dehát vanis gépigény rendesen. Gangstar volt ami szaggatott,de lehet ott felbontás gondok voltak,vagy nemtudom. Más egyéb HD játékok mind laggmentesen fut. Brothers In Arms 2 pedig valamiért textúrahibás nálam,szűrke-fehér minden.
USB-re visszatérve mit próbáljak még meg? Nem hagy nyugodni,hogy 2év hűségnyilatkozattal megkötött mobilnetem ott pihen használatlanul,amit még fizetnem kell 20 hónapon keresztül.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest