Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Az apósom megbízott, hogy keressek az anyósnak egy táblagépet, mert szeret olvasgatni mindenfélét a telefonján, de azért egy táblagépen mégiscsak kellemesebb lenne. Kb. ennyi lenne a felhasználás: hírek, receptek stb. olvasása, szerintem még Youtube videókat sem néz az anyós.
Legszívesebben megvárnám a Galaxy Tab A10+ kütyüt, de most pár héten belül kellene (névnap) , addigra nem lesz :-(
Szóval ami maradt emberes áron szerintem, a névtelen és péjmentes darabokat kizárva:
€200 a Samsung Galaxy Tab A9+ (8/128GB)
€150 a Lenovo Tab M11 (8/128GB)
€226 a Lenovo Tab Plus (a Helio G99 procis, 8/128GB)Én a Tab Plus-ra szavaznék (nekem egy P12 van régóta, nagyon jó masina szerintem) , az a legmodernebb, bár a Lenovo-ban lévő kijelző szerintem nem olyan jó, mint a Samsung-ban (színek, fényerő) , volt már egy Lenovo táblagépem a P12 előtt, az is, és most ez is nem túl fényerős...
Vagy mégis inkább a Tab A9+ ??? ;-)Na meg szoftveres vonalon is jó a Samsung, a telefonjaim kevés kitérővel a Galaxy Mini óta ;-) Samsungok voltak, ha éppen nem, akkor nem igazán szerettem őket.
Légyszi segítsetek, melyiket válasszam?
Esetleg ha van valami egyéb ötletetek egy jó minőségű, vékony, pofás, szoftveresen OK, frissítéseket kapó táblagépre, amire minden egyszerűen telepíthető, azt is meghallgatom természetesen ;-)
(Eredetileg a P12-t ajánlottam az apósnak is, annak az árára is rábólintott - €332 egyébként a Tab Pro, ami most van "helyette", de szerintem az már feleslegesen nagy. Aztán a fene tudja...)
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Gyúrósok ide!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX