Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz Kergeboci #12900 üzenetére
Bakker...pedig amikor Sheldon az Agymenőkben megjegyzi, hogy ennek (foglamam sincs, mi volt épp a szitu) annyi értelme van, mint a Mass Effect 3 új befejezésének, az kicsit bosszantott, mert hát ahogy játszik az ember, eszméletlen hangulatok jönnek-mennek, de amikor a végére értem, megértettem. A többit megnéztem youtube-on, ez így elég is volt. Végül is nem rossz, de sokszor éreztem már ezt. Pl. Stephen King 11/22/63 című könyvénél, ahol...hát kissé elnagyolt lett és elég fura is a vége. Mondjuk megnéznék egy filmet/anime-t akármit a befejezések utáni pár(ezer) évről :-)
Na mindegy, ettől függetlenül baromi jó volt, de nem igazán volt flash a végén.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
KubanitoS
veterán
válasz Kergeboci #12900 üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy a befejezéseknek semmi, de semmi értelmük sincs, bármelyiket is választod!
Annyi, de annyi utalás van az indoktrinációra a játékban már az első résztől kezdve, hogy az már durva. Ott a Thorian, de maga Saren is ennek az áldozata volt és ha megérteted vele, hogy mi van, akkor saját magával végez. Második részben Tim volt indoktrinálva, a harmadik rész pedig Shep indoktrinálásáról szól a fura álmokkal meg a gyerekkel. Egész egyszerűen a mai napig nincs és nem is lesz soha befejezve, az EA simán nem hagyott elég időt a megfelelő lezáráshoz. Olyan, mintha felépítettek volna valamit, amit a legeslegutolsó kanyarba elgáncsoltak, aztán kaptál helyette négy színt, hogy válassz hülyegyerek. Ez nem tetszett a rajongóknak, ekkor kaptak még egy opciót, hogy elutasítsák a csillaggyerek baromságait, aki erre kb középső ujjat mutat ("So be it!") és ekkor van vége a játéknak. Egy hatalmas nagy maszlag az egész és ahogy ezeket a sorokat írom, megint kezdem felidegesíteni magam 10 év után... Egyszerűen hihetetlen, hogy lehetett ennyire tönkrevágni az egészet.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12902 üzenetére
Úgy, hogy egy befejezés volt mindig is, csak ezt nem szándékozták közölni, és inkább kivártak a végéig, akárhogy is nézi az ember, a 3. rész a botladozások ellenére is erősre sikerült, és ha egy kicsit mögé látunk a dolognak, akkor a játék is ráakar vezetni arra, hogy logikusan, ne érzelmi alapon döntsünk, ez pedig ugye a szerves élet összeolvadása a gépekkel, ez a következő lépcső, nincs más, vehetjük úgyis, hogy ha nem ezt választja a játékos, kvázi, újraindul a játék.
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12904 üzenetére
Csak azok nem önszántukból akarták azt, amíg itt meg igen, lehet ez volt a lényeges különbség, és mivel minden egyensúlyban volt, nem történik kilengés.
Meg ugye azt se feledjük el, hogy a Reaperek vártak egy olyan egyedre, mint Shepard, aki végül is meg is csinálta a bulit elsőnek és utoljára, senkinek se sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12906 üzenetére
Inkább talán az, hogy Shep, mint az első és utolsó ember, aki idejutott önszántából indítja el a folyamatot, mert ez tűnik a leglogikusabb lépésnek, amivel kezdetét veszi egy abszolút ellentmondást nem tűrő változás, ergo, nincs kétség és nemleges válasz, de ugye ez már fan topik, annyira nem akarták kibontani.
-
L3zl13
nagyúr
Happy N7 day!
BW igazán villanthatna ma valamit ennek örömére.
Aki hülye, haljon meg!
-
looser
addikt
Egyébként amikor indult az ME3, mintha lett volna valami nagy, multis élmény is hozzá, hogy mindenki a Föld minden szegletéből bekapcsolódik a reaperek elleni küzdelembe (már nem nagyon emlékszem sajnos, javítsatok ki), szóval annak volt jelentősége pl. a single player játékmenetre?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
L3zl13
nagyúr
válasz looser #12909 üzenetére
Ha jól tudom bele számított a galactic readinessbe, és a legjobb befejezést csak úgy érhetted el, ha elértél egy bizonyos GR-t.
Aztán később azt hiszem kipatchelték vagy valamiért már nem volt rá szükség. A legendaryban meg ha jól tudom már nincs is multi.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
DrDoktor
senior tag
https://www.gamestar.hu/hir/a-rajongok-mar-meg-is-fejtettek-a-rejtelyes-mass-effect-4-uzenetet-318729.html
Volt ?
Nedves álmom:
-Liara mint főszereplő
-Reaperek(pár darab) utolsó pillanatban vesztük előtt vészhelyzeti időugrás.
-Tovább nem írom kérek jogdíjat hehe[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
őstag
Na most jól felidegesített a játék táncoltam egyet jackkel azt hittem ebből semmi nem lesz még a jó oldalra rakta is a választ a játék és liara szakított velem
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
looser
addikt
válasz DamianB #12912 üzenetére
Így, hosszú hajjal egész csini, bár a tetkóktól kivagyok :-) Én lekaptam Ashley-t és ezután közölte Liara, hogy ne jétszadozzak vele. Pedig előtte ugye a parancsnoki szobából fel lehet hívni Diana-t vagy Samantha-t is (utóbbival nem emlékszem, volt-e valami...de az újságíró csajjal tuti) és utána még nem volt gond Liara-val.
-
őstag
válasz looser #12914 üzenetére
Na ez az Dianara rá akarok még menni . Igen hosszú hajjal tényleg ott van.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Daelion
őstag
válasz DamianB #12912 üzenetére
Én meg ME 2-be összejöttem Jack-el aztán ME 3 elején találkoztam vele Citadel bárban és beszéltem vele.
Valami oknál fogva lepattintott azt csá, mondom bazzeg akkor nyaljál sót.
Utána meg vissza fogadott Liara akivel első részben voltam.Femshep végigjátszás is poén volt amikor felszedtem Garrust, szerencsétlen állandóan zavarban volt.
3x vittem végig a játékot de talán legstabilabb meg aranyosabb az a Tali-val volt, imádtam . 'mondjuk nekem irl is ilyen kis aranyos bolondos csajok jönnek be'
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Daelion #12916 üzenetére
Tali nekem is bejött volna de azt hallottam nem veszi le soha a maszkját nincs olyan jelent úgy hogy hagytam.
-
looser
addikt
Bakker, már ezért a fura dalért megérte volna Talival randizni. Mondjuk mindig Liara tetszett, de sikerült elbaltázni...
-
Daelion
őstag
válasz DamianB #12918 üzenetére
Jah kb csak annyi van, hogy kapsz 1 keretes képet tőle amit meg lehet nézni a saját kabinodba.
Legendary edition-be a kinézetét is megváltoztatták.Talit is elég durván el lehet cseszni.. 'nekem ALT+F4 lett a vége mert egyszerűen nem bírtam felvállalni a következményt, nem szoktam ilyet csinálni de ez mondom nem'
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Daelion #12920 üzenetére
Legendary edition-be a kinézetét is megváltoztatták.
Köszi utána néztem az eredeti sokkal jobb volt."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
zsoltee10
addikt
válasz looser #12919 üzenetére
nekem az első végigjátszás Ashley-hez végig hűségesen ment, de kbszott idegesítő volt a nő. Aztán másodjára külön mentéseket végig játszva felszedtem mindenkit a 2. részben, majd visszatöltöttem a korábbi állást és másra hajtottam. Aztán végig toltam az egész játékot úgy, hogy végig Liarához hűséges voltam és ez adta a legnagyobb élményt, így kerek az egész történet és a 2. rész Árnyékbróker dlc is.
-
looser
addikt
válasz zsoltee10 #12922 üzenetére
A nemjóját, ez elég nagy meló lehetett :-))
Azt mondod, az Árnybróker másképp alakul, ha csak Liarával kavarsz?
Mondjuk annak szívemből örülök, hogy csak ilyen humanoid lények kerültek "választhatóba"; nem vagyok xenofób, de egy elkor, hannár vagy krogan nő nem hozott volna lázba :-))Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
zsoltee10
addikt
válasz looser #12923 üzenetére
más a feeling, mondjuk én a csapatban is mindig beválasztom Liarát. Katonaként kellettek a biotikus képességei. Most nyomom a LE kiadást és adeptusként még sokkal jobb az élmény, az elején hiányzott a mesterlövész puska, aztán rájöttem, hogy biznyos szint felett nincs fegyver korlátozás.
-
őstag
válasz Eli_Stone #7241 üzenetére
Magyarítva játszom fájdalmas hallani hogy nem tudják a rendfokozatokat lefordítani .
Ashley ha jól emlékszem altisztként kezdte és hadnagy lett belőle na magyarba teljes katyvasz az első rész főleg mikor ott van mellette Kaidan. Később ashley alezredes lesz . Amit olvastam wikin ashley rendfokozatáről az számomra érthetetlen(mivel vagy 25 év szolgálati idő kellene hozzá) sima őrmesternek fordítottam volna.
-
janos666
nagyúr
Már nem emléksze: Ez egy Legendary Edition újítás, vagy a sima Mass Effect 3-ban is állandóan erősen visszhangzik a legtöbb zárt térben zajló beszélgetés?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #12926 üzenetére
Egy másik kedvencem. "We retrofitted the Normandy to Alliance Standards" -> vagyis szigeteletlen végű kábelek futnak keresztbe-kasul mindenhol egy szál "Vigyázz, ne bukj fel a kábelben!" felirat nélkül (az életbiztosító tuti finanszírozza majd a magaszfesz áramütést).
[kép]TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #12927 üzenetére
Egy másik "csodás" remaster feature? "Glans flares EVERYWHERE". [kép]
... Sőt, nem csak zárt, de nyílt terepeken is visszhangzik a hang, mint az áttlat.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Ryder62
őstag
válasz janos666 #12928 üzenetére
ME3 meg a remaster feature?
Szartak bele de tényleg a ME2 és ME3-ba. Olyan textura hibákat és fatális dolgokat láttam, de ezeket egy patchel simán ki lehetne javítani de mégse tették. Megint a communitynek kell foltozgatnia.
Láttam már rosszul textúrázott elemeket, textura nélküli dolgokat. ME2-ben amikor Mordint kell beszervezni, konkrétan hiányzik az omegai háttér (látkép), egy nagy semmi van, az úgynevezett void (vagy black hell) Ugye itt tapasztalható az elmosódás és szellemkép effektus.
Volt ahol falak, padlók hiányoztak konkrétan és ezért kiláttam a pályáról. Volt hogy egy nagy csarnokban nem volt tető.
De a legjobb: Anno az Omega DLC azért volt ilyen marha ronda textúrákkal ellátva, mert a DLC-nek bele kellett férnie a konzolos letöltési keretbe. De persze itt hozzá sem nyúltak. -
janos666
nagyúr
válasz Ryder62 #12929 üzenetére
Ha már Omega. Aria bunkerében annyira halk és visszhangos a beszédhang, hogy csak a feliratot tudom elolvasni (fentebb tekertem a hangerőd addig, hogy ha hirtelen robbant volna valami egy cutscene-ben, akkor a szomszéd is kiszalad a házból, hogy mi robbant de "el is van kenődve" a beszédhang, nem csak tűrhetően visszhangos, mint a legtöbb helyen).
Az ME1-en is az a ráncfelvarrás ~90%-a, hogy rendbe tették az árnyékokat, amik mindig nevetségesen rosszak voltak, mert ott a HDR képmód sem adott hozzá sokat.
Az ME2 pedig szerintem nem olyan túlzottan sötét, mint régen, de lehet, hogy csak a HDR képmód miatt, ami itt már jobban átjön. De a 3. részben tényleg szinte egyedül a HDR képmód az egyetlen extra (és hogy kaptak egy minimális béna "mocorgás" animációt a háttérben ácsorgó passzív NPC-k). De nem emlékszem, hogy ilyen sok helyen ennyire rossz lett volna a beszédhang, hogy néhol kivehetetlen normál hangerőn.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Daelion
őstag
válasz janos666 #12930 üzenetére
Ezt a visszhang dolgot én mondjuk nem tapasztaltam Legendary Edition-ben day 1 verzióval.
Fejhallgatóval játszottam azzal teljesen normális volt mint régen és én még alapjáraton kb semmilyen játékban nem is tekerem fel a hangot nagyon. 'angol+angol felirattal de simán értettem/hallottam a beszédet is'2x vittem végig a sima kiadást '1x Nexus modolva volt grafikailag' de én komolyabb gondokat nem tapasztaltam LE-ben.
HDR nekem nem ment mert nem tudja értelmesen a monitorom, 21:9 képarány ami nem működött rendesen de azt flawless widescreen progi megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Daelion #12931 üzenetére
Lehet, hogy a 4.1 hangdoboz is közrejátszik, mert a ShadowPlay csak stereo-t rögzít (az AfterBurner pedig diavetítésben rögzít 4k képet + multichannel hangot), és így a videót visszanézve nem annyira visszhangzik. 4.1-en hallgatva a videó eleje hasonlóan visszhangos (kicsit rosszabb), de a végén az utolsó pár másodperc nagyon bedurvult közvetlenül hallgatva. [link]
-
Daelion
őstag
válasz janos666 #12932 üzenetére
Vége az amit hallok, hogy valami nem oké még fejhallgatóval sem. 'párszor vissza játszottam meg adtam rá hangerőt'
Nincs már feltelepítve nálam a játék de tényleg nem rémlik, hogy lett volna ilyesmi.Nem nagyon értek a hang rendszerekhez szal nem is akarok belemagyarázni, hogy mitől lehet.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Daelion #12933 üzenetére
Na, a következő cutscene-ben durvább, és ez stereo-ban is átjön. A legtöbb cutscene ilyesmi, de hallottam már ettől durvábbat is cutscene alatt. [link]
Nincs semmi mod, vagy trainer cheat, csak a DoF effekt van kikapcsolva INI file-al (mind három részhez ezt az INI-t használtam), és a coalasced.bin-ben van átírva editorral a bolygó-scan hatótáv (de már a játék legelején visszhangzott, mielőtt ahhoz hozzányúltam).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Daelion
őstag
válasz janos666 #12934 üzenetére
Ez nekem arra hasonlít amikor be van kapcsolva valami extra dolog az equalizer/fejhallgató progiban pl a 'fürdőszoba' effekt. 'bár az nem jönne itt ki videón keresztül'
Ha rádugsz simán valami akármilyen nyamvadt fülest és azzal próbálod úgy is csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Daelion #12935 üzenetére
Azt még nem próbáltam, mert le is van tiltva az alaplapi hangcirrentő,. De már a játék eredeti megjelenésekor is HDMI-s AVR keltette nálam a hangot (úgy kb. 2010 óta). Illetve más játék, vagy webböngészős youtube sem produkál semmi furcsát (a filmek passhthrough-ban mennek, szóval azt kár is listázni). De átnéztem, hogy ki van-e kapcsolva minden "enhancment" a Windows-ban (a HDMI-s nVidia audio driver-nek nincs külön control panele, mert nincs is rá szükség).
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Kb egy hete nem tudom elindítani a játékot, mert az EA App szerint nincs aktiválva a játék, tudtok erről valamit? vagy tapasztalt más is hasonlót?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Secundus
tag
válasz Brucehun #12937 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy az EA App az elmúlt 1 hétben folyamatosan rossz. Csak akkor tudom elindítani, ha előbb kilövöm a feladatkezelőben az EA Background akármit. Így persze manuálisan újra be kell lépni (email cím + jelszó), de legalább elindul.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
GypsFulvus2
őstag
A Legendary Edition indításához még mind íg kell ez az EA APP? Most néztem a Steam-en jó áron lenne, de ha ragaszkodnak ehhez a szeméthez, akkor továbbra is hanyagolom.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Secundus
tag
válasz GypsFulvus2 #12941 üzenetére
Sajnos kell hozzá. Én is megvettem a Steam-en, mert nagyon le volt árazva a Legendary Edition, de azóta folyamatosan szívok vele az EA App miatt.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
KubanitoS
veterán
12 év és még mindig nem tudom túltenni magam az ME3 endingen... Azóta sem vettem elő a szériát.
Gondoltam megosztom, ha már megint pörög a topik.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Daelion
őstag
válasz KubanitoS #12944 üzenetére
Engem sosem zavart túlságosan és el is fogadtam igazából.
Azóta már 3x vittem végig a szériát és mostanság megint kezd viszketni a tenyerem, hogy megint kéne menni játszani. 'lehet most pár moddal meg egyebek, olyat még nem csináltam'
Mennék is csak már így is túl sok minden van amivel játszani kéne jelenleg azt csak növekszik a backlog..[ Szerkesztve ]
-
Ry0K3N
senior tag
Mass Effect 3 ban ha még az elején a földön változtatod Insanere a difficulitit attól még az achievement működni fog ugye?
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
pandras83
senior tag
Sziasztok
ME 3 Legendary Edition-höz tudtok működő magyarítást?
Cyberfuck Patchrunner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért