Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
digitalz
csendes tag
Sziasztok,
Édesanyámnak keresnék tabletet, most lett nyugdíjas és nem éppen egy technológiai tehetség.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
Nem igazán fogtam a kezemben tabletet az elmúlt ~5 évben, nem tudom mi lenne kényelmes a felhasználás szempontjából. Az alját és a tetejét kilőném, szóval 10-13 között.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
Nem tudom mi éri meg, fölöslegesen drágát nem szeretnék de mondjuk 250e Ft max.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Tartalom fogyasztás (tiktok, facebook), 1-2 gyenge játék (kártyajátékokkal játszik főleg, de nem elsődleges szempont), néha youtube, böngészés és "hivatalos ügyek online intézése".Alapvetően a telefonjával elvan, főleg az olyan dolgok miatt kellene neki amiért mondjuk az Ő generációja már laptopot ragad (ügyfélkapu, csekk befizetés, webshopos vásárlás stb), ezért jó lenne hozzá fizikai billentyűzet (esetleg tokba épített). A tartalomfogyasztás miatt viszont a laptoptól kényelmesebb dolgot szeretnék neki.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Jó lenne itthonPróbáltam szemezgetni az eddigi hozzászólásokból, de haosnló igényekkel nem találkoztam, illetve az összefoglalóban is inkább technikai oldalról van megközelítve a dolog.
Erre az igényhalmazra tudnátok ajánlani valamit légyszi. Karácsony körül lenne esedékes a dolog, de hamarabb is megveszem ha nincs sok értelme várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest