- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
borbar #94011 üzenetére
Egy kicsit kezd már unalmas lenni ez a szoftver fétis.
Ma anyám elé álltam a farbával, miközben a hideg meggylevest szürcsöltem. Mondtam is neki, hogy készülhet az armageddonra, mert 12-es android alatt se egy víruskereső, se egy launcher nem működik rendesen.
Szóval dobhatjuk ki a nemrég, postával együtt 49e-ért vett Honor Pad 8-ast. Ő sem értette...
Nincs azzal gond, ha valakinek arra merevedik, vagy egész egyszerűen akkor nyugodt a lelke, ha a legfrissebb android van az eszközén.
De amilyen szinten ez túl van már lihegve, az nevetséges. Napi átlagfelhasználásra teljesen mindegy, hogy 12-es vagy 14-es android fut-e az adott eszközön, ha egyébként a hardver gördülékeny használatot biztosít. De ide egyébként szabadon beilleszthető bármelyik android verzió az utóbbi évekből.
(Miközben emberek vígan használnak 7-8 éves telefonokat is, hiba nélkül.)
Szerinted egy nyugdíjast mennyire érdekel ez? Vagy mennyire releváns dolog ez neki?
Amikor azért használja a tabletet (már amikor bekapcsolja), hogy ne a telefonon kelljen kaparászni. Nyilván egy YT videó megtekintése is nagyobb élmény tableten.
Google böngésző, kis YT, meg a szokásos csevegő app-ok illetve Facebook. Ezzel le is fedtük a kívánalmakat. Pont.
Víruskereső meg launcher? Hova? Minek?
Ne bohóckodjunk már.
Részemről lezártam ezt a dolgot, szerintem így is túl lett már tolva. A lényeg, hogy lehet miből válogatni. Nincs azzal gond, ha valakinek ez fontos, csak ne adjuk már elő úgy, mintha világméretű probléma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest