- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
cidalain #91784 üzenetére
Jelenleg nincs más lehetőség, újra kell inditanom. Reménykedtem, hogy valamilyen memória művelettel egyszerűen gyorsan lehet alapállapotba hozni valamit ami miatt nem megy a video lejátszás, de nem sikerült megoldást találni. Írtam az Alldocube supportnak, de persze mondtak néhány alap dolgot, ami semmit sem okozott, wipe cache meg adattörlés de erre semmi sem történik, csak az újraindítás javítja meg. Igazából még azt sem tudom mi az ami előidézni, tudatosan kéne egyféle forrást használni addig amíg a jelenség nem jön meg. De kb. 3 óra kell hozzá vegyes használattal, FB, youtube, netflix, Chrome amikor egyszercsak már lejátszás helyett a homokórázás jön, és onnantól nincs más illetve semmi próbálkozás nem használt, hogy újraindítás nélkül megjavuljon. 2-3 perc nem a világ tudom, inkább csak a kiváncsiság miatt keresem a megoldást. A legújabb firmware-t flasheltem rá, de ugyanaz a jelenség az újjal is mint a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest